Şimdi Ara

Sizce Bu Kadar İnsan Şizofrenmi Görünmeyen Varlıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir süredir bu tür konuları araştırıyorum dünya dolusu kitap argüman vs kaynak var.Şimdi bir kişi şizofren olsa onun gördüğü şeyi başkası görmez ona özeldir.Mesela figh cluptaki tyler dunden karakteri sadece bir kişi tarafından görülüyor ama bu varlıkları gördüğünü hatta türlerini sınıflarını dahi ayıranlar var.https://www.youtube.com/watch?v=HsLMhaDkCqo şu videoyu izleyin anlatan kadın sanki çok normal birşey gibi anlatıyor kanalın diğer videoları da bu konseptte.Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz



  • evet şizofren
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    hocam mesela herhangibir konuyu sınıflandırıyoruz a b c diye atıyorum.Bu tür insanların gördükleri ve sınıflandırdıkları şeyler hep aynı.Mesela şizofren biri kendi bilinçaltında ne varsa onu görüyor.Akıl oyunlarındaki karakter kendini asker görmesi gibi uzar gider.Ama bu nerdeyse bilim dalı gibi herşey sınıflandırılmış sonuçlar kesin gibi davranılıyor
  • up
  • Yine dinden örnek vermek gerekiyor çünkü bu genel bir kanı aslında. Dikkat edersen dinlere inanan kişiler özellikle islam dininde cin çarpması olayları pek yaygındır. Bunun sebebi tamamen beyin kaynaklı. Çünkü insan kendini gece yaratık görmeye şartlayınca korkar ve olmayan birşeyi var görür. Şizofreni ile benzer yapıları var ancak bana göre şizofreni değil. Çünkü belirtiler tamamen farklı biri daha şiddetli diğeri ise artık yaşam biçimi olmuş durumda.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videonun sonlarına baktım. Çok komik lan bu :) ciddi ciddi anlatıyo. işiniz bitince tahtaya da teşekkür etmeyi unutmayın dedi ya la :)
    Bir arkadaşımın dediği gibi, böyle insanların yaşadığı bir dünyada para kazanamayan adamda bir sorun vardır...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayları yaşayanlar bu konularda bilgisi olanlar değil mi ? zaten yaşanan olaylar daha çok kültürlere göre şekilleniyor arap kültüründeki mitolojiler islam toplumlarında yaygınken hristiyanlardaki paranormal olaylar farklılık gösteriyor.
    Bunu da dikkate alırsan şizofreni ihtimali artacaktır diye düşünüyorum. İlk mesajda direk şizofren dedim ama elbette dr. olmadığım için ezberden teşhis koymam imkansız
  • öcülerden bişeyler araştırıyorsan karşına hep hikaye çıkacaktır.şu kanala da bi bakhttps://www.youtube.com/channel/UCDk6EYeeQOcZNwnfeGZv_xQ gördüğüm kanallar arasında oyun yapmayan tek kanal.diğerleri ergenelre yönelik olduğundan hemen belli ediyorlar önceden hazırlanmış olduğunu.önerim ise kurcalama boş ver bilgili olduğumdan değil yok yere dert sahibi olma diye.
  • Yok hepsi şizofren değil, kayda değer bir kısmı da şarlatan. Bir başka kısmı ise insanın illüzyon algılama potansiyelinin veya değişik değişik placebo etkilerinin kurbanı.
  • bana göre cin (genesis) işin yaratılış boyutuyla alakalı bir algı. insanın içine bir cin girmesi ve onun çıkarılması gerekliliği gibi bir algı var.

    mevzuunun özünde bu çıkarım ne kadar doğru? veya ne kadar yanlışı? tartışmak yerine bu durumun ne kadar kabul edilebilir? olduğunu düşünmek lazım.

    ....................

    bu nedenle bana göre kişinin algısı cin denen hayulanın varlığını beyan etmişse artık kendi yerine konuşmasını teklif ettiği bir şeyi öne sürmektedir. bu şeyin niteliği bakımından düşünülürse kişi artık kendi kişisel dünyasına başka bir şeyin musallat olduğunu ifade ederken kendi ifadesinin artık bambaşka bir şey olduğunu beyan eder.

    buna göre cin yani yaratılış denen isevi kökenle düşünüş bence islam başlığından daha elzemdir. zira diyni veride onları şeytanları ile çarparız denmekte veya ALLAHU tealanın izni olmaksızın hiç bir sahirin sihri büyüsü tesir etmez mealinde teskin edici açıklamalar bulunmakta.

    .................

    totalde izin ve müsaade sistemine bağlı bir alt veya üst boyutun varlığı kişinin şeytan ilahi kudret ve kendisi arasında bir bağıtın kurulduğunu düşündürmekte.

    .................

    yaratılışın boyutları adına konuşmak gerekirse hamile kalış gebelik süreci doğum ve büyüme denen süreçler bu vakaalarla alakalı gibi gözüküyor.

    ancak en önemli kısmı yaratılışın başlangıçı denen safahat oluşturuyorsa özellikle dişil öğenin bu yaratılış çarpıntısı daha öncel olarak cin çıkarma vakaalarına örnek teşkil eder.

    hanım öğenin bu açıdan hedef seçildiğini düşünmek zayıf güçlü olmayan kişilik karakter özelliklerine verilebilir iken aslında yaratılışın bu boyutu yani cimasal yaklaşımlar hakkaten de apayrı bir dünyadır.

    eril öğenin de dişil öğe taşıdığı kesindir. bu açıdan yaratılışın erile bakan dişil varyasyonu da kişisel ve karakter analizi ile zayıf öğeler taşıyabilir.

    ..................

    toplamda cin çarpması denen hadisenin alkol ile (cin) aşk karışımı bir şeyin karması ile oluşan bir yapı olduğu düşünülürse aşk sarhoşluğu denen şeye de delaleti mümkün görülebilir.


    ...................

    yaratılışın cinse-türe bakışı hakikatten ayrıksı bir durum olmakta ve kişiler bu duruma karşı bireysel tepkilerini verirken bir kısım eskilerini bırakıp yeni bir lisan kazanmaktadır. işte bu bırakılan eski lisanın bir şekilde evlilik birlikteliğine yansıdığı haller modern insanın kabule karin genesis çarpılmaları olarak adlandırılabilir.

    yükse strees depresyon kişilik çatışmaları obsesif komplusif tavırlar. bu haller bakımından kişinin gerek cinsellliğe adımı gerekse yaşamsal olarak fiilen ilişkide bulunması gibi haller bir kısım değişiklikleri de beraberinde getirmiş olmalıdır.

    ....................

    cinselliğin ve tam tanımı ile sonuçlarının önceden bilinmesi halinde kişi bir kısım açmazlara düşmektedir. bu açmazların zoraki yaşamsal boyuta taşınması ya da görmezden gelinmesi denen süreçler sonradan ikinci bir sesin varlığına neden olabilir diye düşünmek lazımdır.

    ....................

    cinsellik salt akılla tabiatın insana bir bahşidir yani doğadaki hayvanat ve nebatatı taklit sürecidir ve insan denen tür açısından sonradan anlaşılacağı üzere anne baba denen varlıklar da bu öğelere kayacaktır.

    .....................

    bizi sütle besleyen annemiz gibi bizi otuyla etiyle besleyen diğer annelerimiz de vardır ve bu anneler ilk anneye daha baskın bir haldedir.

    bu halde ortaya daha karışık duygu durumları ortaya çıkar ve mesela hayvan ya da ağaç şekilleri bir kısım varlıklara benzetilebilir. bence özünde anne denen bireyle alakalı bir süreç mevcuttur. bu süreçte kişi genesis denen yaratılış karmasına daha farklı açılardan bakmakta ve tabiatın canlanmış haline de bu da var diyebilmektedir.

    ..........................

    totalde tabiatın canlılaşması denen sürecin bireyselleşmesi denen şey akla aykırı olmadığı gibi hakikattir ancak ne kadar anne denen şey kadar somuttur? bu husus bence paranormmalitenin açıklanması adına önemli bir unsur.




  • Evet hepsi şizofren. Hayır onların gördüklerini başkaları görmüyor. Evet sanrılar bilinçaltına göre şekilleniyor, benzer bir kültürde büyümüş olan iki şizofreni hastasının sanrıları da, benzer olacaktır.

    Son bir şey daha, videoda

    1.05 - Şurayı görmeyin burada benim büyülü adım yazıyor.

    G*tümle güldüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asderty

    Videonun sonlarına baktım. Çok komik lan bu :) ciddi ciddi anlatıyo. işiniz bitince tahtaya da teşekkür etmeyi unutmayın dedi ya la :)
    Bir arkadaşımın dediği gibi, böyle insanların yaşadığı bir dünyada para kazanamayan adamda bir sorun vardır...

    hocam bunların çağırmaya yönelik özel bir ayinleri oluyor internetten araştırırsan veya bir hocaya sorursan verir sana gelmez ise gel yüzüme tükür bunları denemeden emin olmayın bence gelebilmesi için doğru dualar ve ayinleri bulman gerekiyor garanti olsun diye bir hocadan isteyebilirsin

    Ouijia banada inandırıcı gelmiyor ama gerçekten işe yarayan ayinler var tabi o ayinlerin sözlerinide bilmen gerekir çağırabilmek için

    Yani madem yok diyorsunuz gidin gerçek duaları ve ayinlerini bulup deneyin zaten gelmeyecek değil mi korkuyada gerek yok deneyebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 15 Şubat 2018; 23:7:26 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.