Şimdi Ara

Sizce başarılı ama çirkin insanlar çirkinliklerine üzülüyorlar mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi bir avukat, başarılı bir doktor, ünlü bir yönetmen gibi... Aynaya bakınca bir hayal kırıklığı oluyor mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 21 Şubat 2017; 11:38:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizce başarılı ama çirkin insanlar çirkinliklerine üzülüyorlar mıdır?
  • Basari ney?

Bence cirkin diye birsey de yoktur. Gonul kimi severse o guzeldir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne üzülecek kardeşim basar parayı düzeltir tipini estetiği var bi ton şeyi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Coder

Ne üzülecek kardeşim basar parayı düzeltir tipini estetiği var bi ton şeyi var.

Tarantino neden düzeltmiyor o zaman?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Je m.appelle

quote:

Kendisini olduğu gibi kabul ediyordur. Kafasına takmıyordur. Bilmiyorum hocam kendisine sormak lazım.

• quote:

quote:

Tarantino nun en son bakılacak şeyi tipidir. Adam idol olmuş artık, geçin şu tip mip olaylarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

quote:

Tarantino nun en son bakılacak şeyi tipidir. Adam idol olmuş artık, geçin şu tip mip olaylarını

Ünlü olmadan önce aynaya bakıp üzülmüş müdür?

• Ya sıkılmadın mı çirkinim demekten kızlar bile bu kadar takmıyor çirkinim diye dolanmıyor. Tipin çirkin değil karakterin çok çirkin..

• quote:

Orijinalden alıntı: norvejli

Ya sıkılmadın mı çirkinim demekten kızlar bile bu kadar takmıyor çirkinim diye dolanmıyor. Tipin çirkin değil karakterin çok çirkin..

Yakışıklı olsam farkında olurdum. Yakışıklı olsam kızlardan bu kadar red cevabı almazdım. Çirkinim işte. Keşke hiç doğmasaydım.

• Yine de insan cok güzel veya yakışıklı olmayı diler. Kimse kendini kandırmasın, üzülme dediğin de cok nadir oluyordur. Bence şu durumda olur, iki şahısta zengin ve prestij sahibi ama birisi yakışıklı, diğer tipsiz olan bu duruma takabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: norvejli

Ya sıkılmadın mı çirkinim demekten kızlar bile bu kadar takmıyor çirkinim diye dolanmıyor. Tipin çirkin değil karakterin çok çirkin..

Yakışıklı olsam farkında olurdum. Yakışıklı olsam kızlardan bu kadar red cevabı almazdım. Çirkinim işte. Keşke hiç doğmasaydım.

Gel la gel Moskovadayim gel , abin elinden tutacak , para bende guc bende ,sen gel yeterki

ama soz ver! seni bi hafta burda dolastriacam (dolastiracam dedigim, tas gibi kizlarla tanistracam ) sonra bi daha cirkinim diye konu acmiyacan
  • param olsun başarılı olayım çirkin olsam bile umrumda olmaz.
  • cirkinim diye uzulecegine bu fotoya bak

Sizce başarılı ama çirkin insanlar çirkinliklerine üzülüyorlar mıdır?
  • Bana deselerki sen çok ünlü bir hollwood yıldızı olacaksın ama karşılığında tipsiz çirkin olacaksın deseler anında kabul ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.