Şimdi Ara

` Sizce Aşk ile Sevgi arasındaki fark nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlişkimizin başında isek sadece aşktır ama günler ,haftalar,aylar geçtikten sonra bazı şeyler sevgiye kayar. Ben sevdiğim hatunun aynı zamanda en yakın arkadaşım olmasını isterim böyle büyük bir sevgi beslerim güvenebileceğim. Bunun bir sınırı varmıdır ? İşte onu bilmiyorum. He şurda gördün aşıksın şurda gördün seviyorum gibi. Bana kalırsa aşk sevginin ilk adımıdır ve gitgide sevgiye dönüşür. Uzun süreli ilişkileride böyle görürüm. Böyle ayırmak bile saçma aslında.
    1 yıldır beraber olduğunuz bir hatuna seni seviyorum da dersin sana aşığım da o zaman arada ki fark nedir. Sonu olan kavramlar değil.

dipçik. Cinsellik lafımın yanlış anlaşılmasını daha doğrusu bir taraflara çekilmesini istemem gerçi utanılcak bir yanıda yok ya neyse eskiler buna aşk yapmak derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 13 Ekim 2009; 21:46:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Aşk cinselliktir.

Bence doğru. Sevdiğin kadınla seks yapıyorsan bunun adı aşktır...
  • quote:

İlişkimizin başında isek sadece aşktır ama günler ,haftalar,aylar geçtikten sonra bazı şeyler sevgiye kayar. Ben sevdiğim hatunun aynı zamanda en yakın arkadaşım olmasını isterim böyle büyük bir sevgi beslerim güvenebileceğim. Bunun bir sınırı varmıdır ? İşte onu bilmiyorum. He şurda gördün aşıksın şurda gördün seviyorum gibi. Bana kalırsa aşk sevginin ilk adımıdır ve gitgide sevgiye dönüşür. Uzun süreli ilişkileride böyle görürüm. Böyle ayırmak bile saçma aslında.
    1 yıldır beraber olduğunuz bir hatuna seni seviyorum da dersin sana aşığım da o zaman arada ki fark nedir. Sonu olan kavramlar değil.

dipçik. Cinsellik lafımın yanlış anlaşılmasını daha doğrusu bir taraflara çekilmesini istemem gerçi utanılcak bir yanıda yok ya neyse eskiler buna aşk yapmak derler.

İlişkinin başında veya sonunda olmasından bahsetmiyorum ama yazdıklarım sence nedir? Aşk mı, sevgi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: JusT.DreaM`

quote:

İlişkimizin başında isek sadece aşktır ama günler ,haftalar,aylar geçtikten sonra bazı şeyler sevgiye kayar. Ben sevdiğim hatunun aynı zamanda en yakın arkadaşım olmasını isterim böyle büyük bir sevgi beslerim güvenebileceğim. Bunun bir sınırı varmıdır ? İşte onu bilmiyorum. He şurda gördün aşıksın şurda gördün seviyorum gibi. Bana kalırsa aşk sevginin ilk adımıdır ve gitgide sevgiye dönüşür. Uzun süreli ilişkileride böyle görürüm. Böyle ayırmak bile saçma aslında.

İlişkinin başında veya sonunda olmasından bahsetmiyorum ama yazdıklarım sence nedir? Aşk mı, sevgi mi?

Karşındaki hatunu istemek aşktır bana göre. Dediğim gibi bakış açısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 13 Ekim 2009; 21:57:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canozgur

quote:

Aşk cinselliktir.

+1
  • biz kız arkadaşımla birbirimize hergün

ben sana aşık oldum
    seni seviyorum

cümlelerini kullanırız. bunlar sizin bakş açınıza göre nedir peki ?

birde bizim şuan için birbirimize ulaşılamaz bir durumumuz var

hergün birbirimizi istiyoruz arzuluyoruz ama elde var sıfır işte..

bazen bu birbirimizi çok istememiz yüzünden ve elimizden birşey gelmediği için aramızda bu yüzden tartışmalar küsmeler çıkıyor.. ben teselli eden taraf oluyorum.. teselli etsemde etmesemde anında deli gibi sevdiğimiz için barışıyoruz ama.. teselli edip biraz daha moral veriyorum kendisine.. sonra düşünüyor diğer gün benden sen haklısın özür dilerim diyor.

hergün her dakika her saniye seni seviyorum diyoruz birbirimize kelime dağarcığımız azaldı birbirimize başka birşey demek istemiyoruz. ne bu birlikte olamamanın getirdiği birşey mi. ben pek zannetmiyorum aşkımızıın ölüceğine ama bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c585itjrkrdod -- 13 Ekim 2009; 22:13:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: salih_763

quote:

Orijinalden alıntı: canozgur

quote:

Aşk cinselliktir.

+1

+2

Cinsellikle bağdaştıramayan arkadaşlar size göre aşk bağlanmaktır onsuz olamamaktır. Bize göre cinselliğin adı aşktır herkesin bakış açısı farklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunmaynağı

biz kız arkadaşımla birbirimize hergün

ben sana aşık oldum
    seni seviyorum

Bu iki cümleyi hangi düşüncelerle sarfettiğinizi bilmeden bir görüş belirtmek bence doğru değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT.DreaM`

quote:

ben sana aşık oldum
    seni seviyorum

Bu iki cümleyi hangi düşüncelerle sarfettiğinizi bilmeden bir görüş belirtmek bence doğru değil.

düşünce derken birbirimizi seviyoruz işte mesajımı editledim tekrar bi oku .. şuan birbirimize ulaşamamız gibi bi durum var belki de bu bizi daha da ateşli yapıyor olabilir mi. çok arzuluyoruz hemde çok :)
  • Aşk'ı ve sevgiyi neye göre düşünmene bağlı.

Aşk , sevgiden doğan bir terimdir.sevgi olmadan aşk olmaz.

Bana göre, Gerçek sevginin tarifi,(sevgili , sevdiğiniz kişi baabında) , her kalp atışında onu kalbinizde hissetmenizdir. acısı ile tatlısı ile her şey ile hissetmeniz..

Aşk ise sevginin sevecen sevimli neşe boyutudur bence.
  • quote:

ben sana aşık oldum
    seni seviyorum

birde bizim şuan için birbirimize ulaşılamaz bir durumumuz var

hergün birbirimizi istiyoruz arzuluyoruz ama elde var sıfır işte..

bazen bu birbirimizi çok istememiz yüzünden ve elimizden birşey gelmediği için aramızda bu yüzden tartışmalar küsmeler çıkıyor.. ben teselli eden taraf oluyorum.. teselli etsemde etmesemde anında deli gibi sevdiğimiz için barışıyoruz ama.. teselli edip biraz daha moral veriyorum kendisine.. sonra düşünüyor diğer gün benden sen haklısın özür dilerim diyor.

hergün her dakika her saniye seni seviyorum diyoruz birbirimize kelime dağarcığımız azaldı birbirimize başka birşey demek istemiyoruz. ne bu birlikte olamamanın getirdiği birşey mi. ben pek zannetmiyorum aşkımızıın ölüceğine ama bilmiyorum

Aynı şeyleri yazın bende yaşamıştım. Ben yukarıdaki arkadaş gibi sevgi ve aşk aynı anda yaşanamaz görüşünü desteklemiyorum. Bu mesajından anladığım kadarıyla hem sevgiyi hem aşkı aynı anda yaşayanlardansın bana göre tabii ki.

Sana empati kurarak cevap verebilirim;
    Bu birlikte olamamanın getirdiği birşey. Tabi ki birlikte olduğun zaman bu düşünceleriniz değişecek diye de bir kaide yok. Ama yüksek ihtimal değişir ve bu arzular azalır. Tartışmalarınızı sorun haline getirmeyip uzatmamanız ise ilişkinizin ömrünü uzatır. Ama bu hususta dikkat etmelisin çünkü "nasıl olsa büyütmüyoruz" düşüncesinden yola çıkarsan hergün, her olayda tartışmaya başlarsın. Buda kesinlikle ilişkinizin temelini sarsar. Ancak aranızda güçlü bir bağ var ise bu tartışmalar ilişkinizin bağınıda sarsmaz ve ne olursa olsun ayrılmazsınızda zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizQ -- 13 Ekim 2009; 23:30:42 >

• açmayın şöle konular kötü oluyor insan
  • Aşk tek taraflıdır aslında aşk tutkudur ona erişmek istersin onu görmezsen içinde bir boşluk hissedersin ama kavuşunca aşk biter sonra sengi başlar.Sevgi aşktan daha önemlidir; çünkü aşık insan karşısındakini kusursuz olarak görür ve hoşlanır ama seven kişi karşısındakini kusurlarıyla birlikte kabullenir günümüzde her şey gibi insalarda tüketim çılgınlığına kapıldılar ve daha fazlasını iste parolasıyla hep daha güzeli ve daha yakışıklıları aramaya her hafta sevgili değiştirmeye ve birisine seni seviyorum demeyi çok kolaylaştırdılar unutmayın arkadaşlar gerçek hayatta filmlerdeki gibi güzel veya yakışıklı insanlar yok o yüzden insanları kusurlarıyla sevelim çünkü insan kusurlu bir yaratıktır
  • aşk yalar, aşk sokar, aşk emer, aşk yakar
  • Aşk, saygıya sığmaz, ölçüye gelmez sevgidir... Hz.Mevlâna
  • farkını bilmem ama aşkta sevgide parasız olmaz
  • şuan star tv'de kül ve ateş isminde bir dizi var..

kızın anası kıza birşeyler söylüyordu.. şunları dedi

aşk geçiçi birşeydir.. aşk bitince yerini neye bırakır biliyormusun diye sordu kızına

sevgiye bırakır dedi saygıya sadakata dedi ..
  • Yeni bir kız arkadaşım var 16 yaşındayım ilk defa düzgün bir ilişkim oluyorr çok iyi biri ona hiç kötü gözle bakmadım bakmamaya çalıştım elimden geldiğince onunla beraberken sarılıyorum öpüyorum ama seviyomuyum aşıkmı oldum bilmiyorum kafam çok karışık beni seviyomusun dedi seviyorum dedim ona karşı hiç cinsel birşey düşünmedim aklıma giriyor bazen sinir oluyorum hemen atıyorum aklımdan bende aşık olmaz sevmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

açmayın şöle konular kötü oluyor insan

Evet ya... Yaraalııyaaaamm
  • onu görünce kalbin hızlı atmaya başlıyorsa aşıksındır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.