Şimdi Ara

Sizce Arda'yı Neden Kaptan Yaptırlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gecen gün fenerli bi arkadaşım bana Aziz Yıldırım Arda'yı istedi.Bu yüzden Adnan Polat ' da korkusundan Arda'yı kaptan yaptı ve 10 Numarı da o yüzden verdi dedi.

    sizce böyle birşey cidden olmuş olabilir mi?



  • Hayır.
  • Adnan Polat geçen sezonda gelecek sezon Ardayı koyacağız etrafına takımı kuracağız demişti. Yani çok önceden karar verilmişti zaten.
  • Arkadaşının yaşı kaç ? Bu dandik düşünceyi üretmek için çok düşünmüş mü ?

    Bence Arda 2-3 sezon sonra gideceği için kaptanlık verip yollamak istediler ; çünkü taraftarlarca ve camia tarafından sevilen birisi.

    Ancak ben Servet'e verilmesini isterdim.
  • Galatasaray'da kaptan olma kriterlerine şu an için en uygun adam Arda. Yabancı değil, Fenerde BJK'de oynamamış ve sembol bir futbolcu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FeLisLynx

    Arkadaşının yaşı kaç ? Bu dandik düşünceyi üretmek için çok düşünmüş mü ?

    Bence Arda 2-3 sezon sonra gideceği için kaptanlık verip yollamak istediler ; çünkü taraftarlarca ve camia tarafından sevilen birisi.

    Ancak ben Servet'e verilmesini isterdim.



    Dandik dedigin düşünce bence olabilir ki böyle bir konu actım yani lafları dikkatli secelim lütfen.

    Takımı Arda 'ya göre düzenlemek ile Arda'ya kaptanlık ve 10 numarayı vermek arasında bence cok fark var.

    Sonuc olarak Galatasarayın en büyük rakibinden normalde olmayacak bir şekilde teklif alıyor Arda elbet aklı karışmıştır. Bu yüzden verilmiş olması anormal olmaz bence.




  • Geçen sezon kaptanlık bandını bir maçlığına Lincoln'e vermişti takım, o zaman takım içinde baya olay olmuştu, haklılardı da. O kadar kişi kaptan olabilirken, Hertha maçına Lincoln kaptan çıkmıştı. Yönetim de bundan dersini aldı galiba, GS'nin sembolu olabilecek en büyük aday olan Arda Turan'a verdiler kaptanlığı. Ancak medya da boş durmadı tabi, hemen hikayeler, dedikodular başladı Arda hakkında. Yok Ayhan ile Emre Aşık trip atmış, yok bilmem ne. Yönetim de biraz göz önünde bulunan Arda'ya destek olmak için hem 10 numarayı hem de kaptanlığı vererek ona ne kadar güvendiklerini göstermek istediler.
  • En kral kaptan servet olurdu..Servet i çok sevyom ben yaa yavaş falan diyolar adam c.ronaldo ya bile geçit vermemişti euro 2008 de ... i love you servetttttttt
  • "KAPTAN OLAMADIĞIM İÇİN AZ DA OLSA KIRGINLIĞIM VAR"

    10 yaşında Galatasaray Kulübü'nün içine girdiğini hatırlatan sarı kırmızılı futbolcu, kaptan olamadığı için kırgınlık yaşadığını söyledi.

    Sabri Sarıoğlu, şöyle konuştu: "6 senedir A Takım bünyesinde mücadele ediyorum. Tabii bu benim üzerimde büyük bir sorumluluk yaratıyor, ama bu tatlı bir sorumluluk. Çünkü Galatasaray gibi büyük bir camiada böyle bir sorumluluk üstlenmek gurur verici birşey.

    Kaptanlık konusuna gelince, tabii benim de 10 yaşında Galatasaray'a geldiğimde hayallerim vardı. Galatasaray'da oynayıp, bu büyük takımın kaptanlığını yapmak. Kimi zaman yaptım, ama son zamanlarda yapamadım. Takdir hakkı başka şekillerde kullanıldı. Tabii bu beni üzmüyor, ama az da olsa kırıklık oluyor. Çünkü hayaliyle yaşadığın birşeyi gerçekleştirememek az da olsa kırıyor. Ama sonuçta ben profesyonel bir futbolcuyum. Bana sahada nerede görev verilirse, ne kadar süre verilirse, çıkıp sahada göstermek için elimden geleni yaparım. Çünkü biz profesyonel futbolcularız, bunu yapmamız gerekiyor.

    Her insan bir amaç için uğraşır. Benim de amacım Galatasaray'a geldiğimde bu büyük takımla oynamaktı, sonra şampiyonluk yaşamaktı. Tabii amacım, bu büyük takıma kaptanlık da yapmaktı, Milli Takım ile oynamaktı. Çoğunu gerçekleştirdim. Bu kaptanlık konusunu gerçekleştirdiğim maçlar da oldu. Ama böyle bir uygunluk gösterilmedi. Tabii buna hiçbir zaman karşı gelemezsin. Sonuçta biz Galatasaray'da işçiyiz. Kararlar nasıl verilirse, ona saygı duyarak uyarız. Sonuçta kimin kaptan olup olmayacağı bizi pek etkilemez. Çünkü sahaya 11 kişi çıkıyor, yedeklerle 18. Oynamayan arkadaşlar var. Herkes bir amaç için uğraşıyor.

    Dediğim gibi Galatasaray'da kaptan olmak da gurur verici birşey. Olan zaten bunun gururunu, mutluluğunu, sevincini yaşıyor. Dediğim gibi öyle uygun görüldü, saygı duymak gerekir. Ama az da olsa bir kırgınlık var. Çünkü ben 10 yaşına geldiğimde hedeflerimden biri oydu."

    ----
    ölmeden önce tek dileğim Sabriyi Galatasaray'da kaptak görmek.




  • sabriye mikrofon uzatmışlardı şey diyordu "Gs altyapısından çok yıldızlar çıktı, BENİM gibi, Hakan Abi gibi ,Arda gibi"
  • Arda, emre gibi değil para için bize gelmez
  • Çekemeyenler atıp tutmaya başlamış.

    Arda sembol bir oyuncu.Ayhan'ın yaşı büyük olsada Arda gibi değil.Arda'nın sorumlulukları arttı bunun bilincide olup elinden geleni yapacağına inanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanmerto

    sabriye mikrofon uzatmışlardı şey diyordu "Gs altyapısından çok yıldızlar çıktı, BENİM gibi, Hakan Abi gibi ,Arda gibi"


  • Bence Arda'nın daha verimLi oLması için yaptı.Son maçta meyvesini vermeye başLadı seneyede bu performans iLe büyük bir takıma gider.Bence başkan seneye iyi paraya satmayı düşünüyor Arda'yı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mago-Sa


    quote:

    Orijinalden alıntı: emredici

    ölmeden önce tek dileğim Sabriyi Galatasaray'da kaptak görmek.

    öl.



    Bir Fenerlinin isteği Bukadar hakeme itiraz eden bir kaptanımız olursa varsın takım napsin




  • Aziz Yıldırım'dan korkmak mı ?

    Şaka mısın arkadaşım sen. O kim ki biz korkacağız ondan. Bu kadar da düşük mesajlar düşünceler yazmayın yahu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mago-Sa


    quote:

    Orijinalden alıntı: emredici

    ölmeden önce tek dileğim Sabriyi Galatasaray'da kaptak görmek.

    öl.

    Bak sen bile kaptan olacağına inanamıyorsun kaptan yazamıyorsun
  • Arda yı neden kaptan yastı ??? neden kaptan yaptı çünkü oldukça genç olmasına karşın takımın en büyük yıldızı ve takımı sırtlayan kişi oldu.Aynı zamanda para konusunu hiçbir zaman gündeme getirmedi ve değerinden daha aşağıda oynamasına karşın hayallerinin klubünde olduğundan ses çıkarmadı.Hal ve hareketleriyle genç yaşına rağmen olgun ve ahlaklı davrandı ve hakettiği formayı ve kaptanlığı, kişiliği ve futbolculuğu ile kaptı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nolamaz

    Aziz Yıldırım'dan korkmak mı ?

    Şaka mısın arkadaşım sen. O kim ki biz korkacağız ondan. Bu kadar da düşük mesajlar düşünceler yazmayın yahu...



    Anlamamışın boşver.Sen kendi kendine korkmamaya devam et arkadaşım
  • Cevap veremedin mi arkadaşın öyle söyleyince.,

    Galatasarayda şuan oynayan ,Galatasaray ismine yakışacak,sembol olmuş kaç oyuncu var.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.