Şimdi Ara

Sizce 46Bin TL ye aldığım QLED tv parasını hak ediyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Baya bir araştırma sonucu SAMSUNG QE 75Q60D Televizyonu hazır indirime girmişken 47.600 e 3 Taksit olacak şekilde sipariş ettim. Belki bilmediğim atladığım yerler vardır diye birde sizlere sormak istedim. Ürün daha elime geçmedi. Sizce bu fiyatlara daha iyisi alınabilir miydi ? Yoksa iyi bir tercih mi ?

• Düşbaz kullanıcısına yanıt
    Piyasadaki modeller belli hocam. İlk filtreniz ekran boyutu ise alabileceğiniz ürünleri daha da sınırlıyorsunuz ve 10 model anca kalıyor. TV piyasasından anladığım kadarıyla Mart ayında ve Kasım ayında ciddi indirimler oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ysfzyzdmr Y kullanıcısına yanıt

Evet yusuf hocam tam 75 inch bana uygun oluyor. Bu fiyat içinde bu Tv sizce iyi midir ?

• Düşbaz kullanıcısına yanıt

tv, pencere, güneş, kapı vb aydınlık yere bakmayacaksa işinizi görür.

ama pencereye bakacaksa gündüz izlenme performansı iyi olmaz.

Ne demek istediğimi resimden anlarsın.

Sizce 46Bin TL ye aldığım QLED tv parasını hak ediyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksu01 -- 19 Mayıs 2025; 9:38:56 >
  • aksu01 kullanıcısına yanıt

Aslında Bu fiyat aralığından bahsetmiştim. 75DU8000 ile arasındaki fiyat 3Bin TL idi bende olmuşken Qled olsun dedim. Hocam sanırım aralarındada inanılmaz fiyat farkı var ? 46 üzerine çıkamadım maalesef . Oda taksitle Sizce 46Bin TL ye aldığım QLED tv parasını hak ediyor mu ? Sizce 46Bin TL ye aldığım QLED tv parasını hak ediyor mu ? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20.000 TL'YE KADAR TV ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.