Şimdi Ara

SİZ SİZ OLUN RÜYANIZDA GÖRDÜĞÜNÜZ HER KIZA ATLAMAYIN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah 7 gibi uyanıyorum zar zor. Yataktan kalkıyorum ve odanın kapısına gidiyorum kapıyı açıp hemen odanın karşısında duran lavaboya giriyorum ve kapıyı kapatıyorum. Elimi yüzümü yıkadıktan sonra bir şey dikkatimi çekiyor ÇIPLAĞIM! Hemen havluyu kapıp malum yeri örtüyorum. lavabodan çıkıyorum normal şekilde kahvaltı için mutfağa giriyorum sandalye ye oturup biraz peynir yiyorum o sırada arkamdan birinin beni tuttuğunu hissediyorum. Arkama döndüğümde annem olduğunu görüyorum,ne yapıyorsun diyemeden beni kalddırıp çantam ile dışarıya atıyor! Üstümde sadece havlu ile hemde. bende havluyu sıkıca bağlayıp dışarı çıkıyorum. O sırada okulun tüm kızları bizimm evin önünden geçiyorlar, ama hepsi birbirinden güzel! Ayrıca kimse beni görmüyor da hani bakmıyorlar bile. kankam olan kızı da görüyorum aralarında. Ve yalın ayak koşmaya başlıyorum yanına. Tam geldiğim sırada havlu düşüyor tüm kızlar dönüyorlar ve bakıyorlar içimden garip olduğunu seziyorum. Çünkü kimse gülmüyor bana. Denemek için en önlerine doğru geçip yollarını kesiyorum. Bir ikisi iteliyor beni ve ilerliyorlar bende sen kimi iteliyon diyip en güzelini tutuyorum "hrağğ" diyor sadece yatırıyorum kızı, diğerlerinin ise umurunda bile değil ne yaptığım. Kızı öpüyorum ve tam o sırada kız maymun oluyor diğer kızlarda msymun oluyorlar ve hepsi bana muz atıyorlar tekmeliyorlar siz siz olun rüyada gördüğünüz kıza dalmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu aksam vaktinde kim okur genç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım

• Bu nasıl başlık lan

• 👌

• okumadım ama hrağğ diyor zebani olabilir.
  • okumayın, nasaya özenmiş, "kız da su bulmuş"
  • Bende Kamyonu Devirdin Sandım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın maymuna dönüşen kız
  • Yararlı konu +rep
  • Bu nasıl bir hikaye kardeş beynim dondu resmen
  • Konuyu ben açmışım gibi hissettim.

Bilenler bilir "Rüyamda gördüğüm kızı gerçekte gördüm" başlıklı konu açmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüste -- 1 Ekim 2015; 21:51:25 >
  • senin rüyanda kız maymun oldu diye bizimkide mi maymun olacak. dinlemeyin bunu arkadaşlar.
  • rüyamda kız görsem hele de atlasam
    ben maymuna da razıyım yılana da ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THECERN -- 1 Ekim 2015; 22:06:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bysteve

Konuyu ben açmışım gibi hissettim.

Hee hatırladım şizofren kardeş, nasılsın?

• Evet hastamız sorunlu ama çözemeyeceğimiz şey yok.

Bize çocukluğundan biraz bahseder misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 1 Ekim 2015; 22:06:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kün Togdı

quote:

Orijinalden alıntı: Bysteve

Konuyu ben açmışım gibi hissettim.

Hee hatırladım şizofren kardeş, nasılsın?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.