Şimdi Ara

Siz siz olun kekolarla kavga etmeyin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
8.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kardeşim ailene durumu anlatıyorsun hemen gidip darp raporu alıp şikayetçi oluyorsunuz o piçlerin eşgallerinide zaten tespit ederler bulurlar peşini bırakma bu mevzunun yoksa her aynı yere gittiğinde senin başına salça olurlar böyleleriyle başa çıkmak lazım yoksa yüz buldukça daha fazlasını yapmaya kalkarlar
  • Doğru diyorsunuz ama bilemedim işte çocuk bacak kadar bile boyu yok geldi artistlik tasladı arkasından sürü çıktı bu bana iyi tecrübe oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cmpunk01 kullanıcısına yanıt
    İlk defa başıma geldiği için bu olay ne yapacağımı şaşırdım dövdüm çocuğu sonrasında hemen kaçacakken geldiler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Polis bir şey yapmıyor ki bunlara , bunların bir sürü sabıkası varmış zaten tiner bali adam yaralama falan yapmadıkları şey kalmamış polis bile ellerinde kalmış bunların.Bir sürü kişi şikayetçi olmuş zamanında ama sonuç yok hâlâ dışardalar işte .Sonradan gelen polis bile neyiniz var demedi ne oldu demedi kavga etmeyin çocuklar deyip gitti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cocukları dövüp hemen ordan tüyecektiniz.
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    Bi arkadaşım tüyelim hemen burdan dedi , bende hadi dedim diğerleri oyalanınca olan oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam,bu kansızların adam toplayip geleceğini tahmin edip hemen tüymeliydiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz niye kimseyi aramadınız böyle şey mi olur?

    Hem bu giyinme soyunma işini anlamadım, tam olarak nedir bunun detayı?
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım polise gitti bıçak izi yüzünden.Bende çok iz yok darp raporu vermezler.

    Giyinme soyunma işi şöyle bizim oynadığımız yer çalılıkta olduğu için kimse görmüyor etraf full çalı ağaç.Bizde şortla spor ayakkabısı top falan çantaya koyup gidiyoruz üstümüzü değişirken hiç kimse olmuyor etrafta ki zaten virüs falan olduğu için park bomboş.5 dakika bile sürmüyor zaten pantolonu ayakkabıyı çıkarıp direk şortu spor ayakkabısını giyiyoruz oyalanma falan yok.
    Kendileri o kezbanlarla sürterler bir şey yok ama biz pantolon şort değişimi yaptığımızda namussuz oluyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hk@n kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkeye zarar veriyor bunlar.

    Çingeneler daha iyi bunlardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xsamuray X kullanıcısına yanıt
    Çingeneler daha mı iyi ? İkiside aynı hocam belki çingeneler daha kötü inan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dövüp kaçacaktınız hocam. O çocuğun ağzıyla burnunun yerini değiştirip arkanızdan atlı kovalıyormuş gibi kaçmalıydınız. Kekolarla öyle dövüşülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef aynen öyle. Bu pislikler büyüdüklerinde de aynı bok olacak. Ancak it gibi 30-40 toplanabilmelerine güvenecekler. Eskiden ben fikirtepedeyken bir delikanlılık vardı. Birileri ters düştüğü zaman bizden de olsa başka mahalleden de olsa fark etmez, delikanlı gibi bire bir dövüşülürdü. Hatta varsa yüzük, saat çıkartılırdı. Başkası müdahale etmezdi. Çok sonuna kadar gidilmezdi. Biri pes derse, diğerinin büyüklüğünü kabul eder çekilirdi. Aynı şekilde mahalle kavgasında da öyle. Birileri tamam dediğinde üstelenmezdi. Öyle bıçakla, silahla artistlik yapılmazdı(gerekmedikçe, karşı taraf pislik değilse)

    Şimdi nererede. Beline silah koyan oğlan, kendini dayı sanıyor. Geçen sene koydum muştayı cebime karşıdakinin bıçağı olma riskine karşı, tüm sokaktaki kapılara sürekli basan 35 yaşlarında manyağın biri vardı, hırsızlığa yer mi ne arıyordu. Fırladım peşine durdurdum, birader sen niye kapılara basıyorsun diye, yok ben basmıyorum falan neyse dalaşıyoruz, sonra bir baktım belindeki silahı göstermeye başladı, silahı çekecek gibi yapmaya başladı falan, ben çaktırmadan cebimdeki muştayı geçirdim elime yakın duruyorum, hani çekmeye kalkarsa geçireyim bir tane diye çünkü o saatten sonra başka çare yok. Adam manyak, dönüp gitsende sıkabilir. O durumda tek çare yakın durup davranmadan bir şey yapmak ve o da çok tehlikeli elbette, sonuçta silah bu. Yaşlıca adamın biri geldi tuttu itti bunu, ne artistlik yapıyorsun silahla falan diye bağırdı, delikanlı gibi çekeceksen çekersin falan dedi, sonra gönderdiler bunu.

    Herkesin belinde silah, ceza yok ne de olsa. Sen delikanlı gibi gidiyorsun, karşındaki kendini adam sanan oğlan çıkıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

    Çingeneler daha mı iyi ? İkiside aynı hocam belki çingeneler daha kötü inan
    Kesinlikle.. Hayatları ezik bir mahallede geçen gereksiz insanlar, memlekete sadece zararları var. Ekmek+sigara+kola ile beslenirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 24 Mayıs 2020; 18:42:2 >
  • Benim de başıma lisedeyken geldi böyle birşey. 2 kişi normal kaldırımda yürüyoruz kendi halimizde. Karşı kaldırımdan 5 tane ortaokul çocuğu lan siz bize o. Çocuğumu diyorsunuz dedi geldiler yanımıza. Lan dedim ne küfürü sktr gidin dedik elemanlar dikleniyor hala neyse tam o sırada bizim 2 arkadaş daha ordan geçerken bizi görüp geldiler yanımıza, durum nedir falan derken biz 4 kişi olduk bizim arkadaş lan sizin mk dedi soydu cekedi bunlar tamam abi tamam dedi bir topuk, biz arkalarından bakıp bakıp güldük.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    Başıma böyle bir şey ilk defa geldiği için bilemedim ne yapacağımı ama iyi tecrübe oldu bana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thekanarya kullanıcısına yanıt
    Ben 12 13 yaşındayken bir büyüğüm yapma derse yapmazdım saygılıydım abi abla artık kimse ona göre davranırdım şuan 17 yim hâlâ öyleyim ama böyleleri ne bileyim asıp sallandırmak lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yav bana da 4 kişi saldırdı. kamyonla sol şeritten ilerlerken önüme tır kırdı. korna çaldım. tır durdu. bi baktım 4 kişi indi. eyvah şimdi ipi tuttum dedim kendi kendime. ellerinde sopalar. ben de levyeyi çıkardım. bunlara saldırdım. 3 ünü indirdim. 4. de bana indirdi. çevreden gelip ayırmışlar. 4 kişi önce hastaneye ordan karakola gittik.
  • Geçmiş olsun hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.