Şimdi Ara

Siz Olsanız Umutlanır Mıydınız ? [Ciddi kız Konusu] (Güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 Ay önce sevgilimden ayrılmak zorunda kaldım yani beni bıraktı bir hafta sonra tekrar barışmak istedim çok kötü kavga ettik hatta benden nefret ettiğini söyledi. Apartmanda gördüğüm yerde falan konuşmuyordum oda konuşmuyordu. Bugün merdivenden inerken beni tuttu neden konuşmuyon dedi sen konuşmuyorsun dedim. Sürekli apartman önünde telefonla konuştuğumu söyledi kimle konuştuğumu falan sordu arkadaşlarımla dediğim halde o kadar uzun mu falan diye hesap sorar gibi tekrar sordu..

Ne yapıyım herşeyin eskisi gibi olacağını mı hayal edeyim.

Devamı aşağıda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 2 Eylül 2012; 1:45:13 >

MERCEDES-BENZ TRAVEGO 15 SHD 2007 & MERCEDES-BENZ TRAVEGO 15 SHD 2012 6 sıra silindir 422 Bg
    ECZACI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

Eski sevgiliniz eğer size geri dönüyorsa bir başka kuşatma başarılı olmamış demektir
    yolluymuş boşver bence kardeşim sen bilirsin yinede

Geri döndüğünü kim söyledi ki

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Eski sevgiliniz eğer size geri dönüyorsa bir başka kuşatma başarılı olmamış demektir

Bak kimse cevap vermemiş güzelce cevap verdik terbiyesizlik yapma lütfen
    Hem nefret ediyor hem niye benle konuşmuyorsun diyor var mı böyle bir şey geri birlikte olmak istiyor

• quote:

quote:

quote:

Hem nefret ediyor hem niye benle konuşmuyorsun diyor var mı böyle bir şey geri birlikte olmak istiyor

Ben terbiyesizlik yapmadım yine de özür dilerim. Bu konuşma tekrar benle birlikte olmak istediği anlamına mı geliyor diyorsun ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben terbiyesizlik yapmadım yine de özür dilerim. Bu konuşma tekrar benle birlikte olmak istediği anlamına mı geliyor diyorsun ?

yok ondan değil kim söyledi ki falan diye bi artistlenir gibi konuştun da kusura bakma
    bence öyle ama ben olsam birlikte olmazdım nefret ettiğini falan söylemiş tanıdığım şıpsevdi kızlardan sanırım gönül bağlama derim

• Akin_Tr bilmiyorum bizim durumlar farklıydı o yüzden ayrıldı ben küfür ettim ağır konuştum diye nefret ettiğini söylemişti..
  • akın nickli arkadaşa katılıyorum banada başka birisi için böyle bişi yapmış ama umduğunu bulamamış geri dönmek istiyo gibi geldi bu açıdan bakınca yollu ama tam terside olabilir kızı tanımıyorum bi forumda bayan bi kullanıcı şunu yazmıştı: eğer ayrılan birisi kendiliğinden geri geliyosa ya onurunu kaybetmiştir ya gururunu ya da kendisini. istediğin şekilde yorumlayabilirsin bunu sana kalmış kız konusunda kararı sen ver ama biraz dengesiz gibi birlikte olmak istiyo tekrar bence ama olursan temkinli ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Prince -- 30 Ağustos 2012; 22:43:47 >

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Prince

akın nickli arkadaşa katılıyorum banada başka birisi için böyle bişi yapmış ama umduğunu bulamamış geri dönmek istiyo gibi geldi bu açıdan bakınca yollu ama tam terside olabilir kızı tanımıyorum bi forumda bayan bi kullanıcı şunu yazmıştı: eğer ayrılan birisi kendiliğinden geri geliyosa ya onurunu kaybetmiştir ya gururunu ya da kendisini. istediğin şekilde yorumlayabilirsin bunu sana kalmış kız konusunda kararı sen ver ama biraz dengesiz gibi birlikte olmak istiyo tekrar bence ama olursan temkinli ol

Ayrıca şunu söylemek istiyorum. Ben üniversite işleriyle uğraşıyorum gidicem dedim oda ordan başkasını bulursun falan demişti.
  • Benden de sana ciddi cevap kız sana geri dönmek istiyo ve bunu sana belli ediyo ama diğer arkadaşların dediği gibi başka biri bunu reddetti elinin altındada sen varsın tabi direk sana yeniden dönmeye çalışıyor kızın niyeti belli karar senin oyuncak olup olmamak senin elinde.

Orijinalden alıntı: Drummer

Benden de sana ciddi cevap kız sana geri dönmek istiyo ve bunu sana belli ediyo ama diğer arkadaşların dediği gibi başka biri bunu reddetti elinin altındada sen varsın tabi direk sana yeniden dönmeye çalışıyor kızın niyeti belli karar senin oyuncak olup olmamak senin elinde.

Bilmiyorum düşünmek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

Benden de sana ciddi cevap kız sana geri dönmek istiyo ve bunu sana belli ediyo ama diğer arkadaşların dediği gibi başka biri bunu reddetti elinin altındada sen varsın tabi direk sana yeniden dönmeye çalışıyor kızın niyeti belli karar senin oyuncak olup olmamak senin elinde.

Bilmiyorum düşünmek gerekiyor.

Benden sana tavsiye bu kızdan hayır yok şimdi beklersin üniverstede yada başka biyerde daha adam akıllı biriyle çıkarsın kendini küçük düşürmenin alemi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: CorBaysal

Bence burdaki arkadaslar cok kotu bakiyo olaya tekrar dene bence sen seviyosan kiz bence hata yaptigini anlamistir ondan boyle bisey yapiyodur.

Bizim birlikte olmamız büyük bir hataydı arkadaşlar öyle bakıyor ayrılma durumu farklı olduğu için dediklerinin bir kısmı uymuyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Prince

akın nickli arkadaşa katılıyorum banada başka birisi için böyle bişi yapmış ama umduğunu bulamamış geri dönmek istiyo gibi geldi bu açıdan bakınca yollu ama tam terside olabilir kızı tanımıyorum bi forumda bayan bi kullanıcı şunu yazmıştı: eğer ayrılan birisi kendiliğinden geri geliyosa ya onurunu kaybetmiştir ya gururunu ya da kendisini. istediğin şekilde yorumlayabilirsin bunu sana kalmış kız konusunda kararı sen ver ama biraz dengesiz gibi birlikte olmak istiyo tekrar bence ama olursan temkinli ol

Ayrıca şunu söylemek istiyorum. Ben üniversite işleriyle uğraşıyorum gidicem dedim oda ordan başkasını bulursun falan demişti.

olayın iç yüzünü araştırmadan kabul etme geri büyük ihtimalle bi başkasına gitmek üzere ayrıldı senden ama bilemeyiz hiç bişiyi schrödinger in kedisi gibi kutuyu açman lazım kedinin öldüğünü bilmek için yazdıklarımız tamamıyla varsayım ha doğruluk oranını bilemem ama bence çok seviyosan bu varsayımlara bakarak davranma derim önce bi araştır bişi yap psikolojik oyna taktiksel oyna öttür biraz çarpraz sorguya al baktın yollu yine affetmek sana kalmış affedersin takılırsın sana yaptığını yaparsın sende ama dikkat yolluysa diyorum yanlış anlama neyse kolay gelsin bu kızdan hayır gelmez gibi hissediyorum ama bende

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ

• Tekrar merhaba arkadaşlar

Bugün telefonla konuştuk sonra birlikte oturup sohbet ettik yine bana konuştuğum kızları sordu konuşma falan dedi. Akşam olunca da bize geldi annemle sohbet ettiler. Annem içeri gidince elimi tuttu tekrar bıraktı ne yapacağım bilmiyorum gerçekten çok üzülmeye başladım. Yüzüne baktıkça eskisi gibi bağlanır oldum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 2 Eylül 2012; 1:44:48 >
  • hepsi ayni... ilk seni birakirlar.. sonra pişman olup geri dönerler bu sefer onlar sana pişmanim vs derler.. sonra sen yumuşayinca birden yine sogurlar.. sizi terk ederler.. veya köle olarak kullanirlar.. lakin başkasi gelesiye kadar.. ( sizi kolay erkek olarak algilarlar o yüzden )

sana kimlemi konusuyorsun derse sanane sen kim oluyosun filan ters cevaplar verin ki sizin kolay olmadiginizi ve tükürdüğü tükürüğü tekrar yalamaz tip oldugunuzu aklina yerleştirsin.. sizden sonrakilere bunu yaparken 2 kere düşünür..

o yüzden terk eden kizdan hayir gelmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 2 Eylül 2012; 1:52:49 >

Orijinalden alıntı: burak_5866

kardeş bence bağlanma yarın birgün sana laf söyler yine kavga edersiniz.sen mutsuz olursun kız milletine güvenme.

Mutlu olduğumu kimse söyleyemez o yüzden mutluluk hayalleri kurmuyorum. Onunla eskisi gibi olmak istiyorum o her zaman ettiğim küfürü yüzüme vuruyor gerçekten o kadar sinirlenmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 2 Eylül 2012; 1:52:10 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.