Şimdi Ara

Siz Olsanız Hangisini Alırsınız? (Cmf Buds Pro 2 vs AirPods 4) AirPods 4 ANC Aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Siz Olsanız Hangisini Alırsınız? (Cmf Buds Pro 2 vs AirPods 4) AirPods 4 ANC Aldım.

(En Son Oy Tarihi: 26.5.2025)
Giriş
  • iphone 16e cihazım ile kullanacağım, başka tavsiyeniz varsa yorum ile belirtebilirsiniz.

CMF BUDS PRO 2;

AİRPODS 4;

• adminim mavi derim. sadece renginden dolayı daha hoş görünüyorSiz Olsanız Hangisini Alırsınız? (Cmf Buds Pro 2 vs AirPods 4) AirPods 4 ANC Aldım. 

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Fiyatından dolayı ona yöneleceğim gibi ben de sayın adminim, ama bir yandan da ekosistem olsun diye öbürüne gitmiyor değil kafam :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Admin değilim AirPods 4 diyorum ekosistem diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    Düşünüyorum hala, birinden birini alacağım…

• Mart ayında San Francisco Bestbuy' da Airpods Pro 2' yi 7.000 TL' ye bulunca hemen aldım.

Ardından araştırınca TR' de 10.000 TL' ye üstelik vade farksız 6 taksitle satıldığını görünce iade ettim...

• AirPods 4 ANC Modeli olanı sipariş verdim bakalım, AirPods Pro 2 Modeli de geçti aklımdan ama stokta yoktu sipariş verdiğim yerde, ondan bunu aldım…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunsuzca tarafıma ulaştı;

Şu an bir sorun yok bakalım.

• Hayırlı olsun hocam daha önce kullandığınız kulaklıkla karşılaştırır mısınız fikir verme açısından?

• Feysbuk kullanıcısına yanıt
    Huawei FreeBuds SE 2 ve 1 More Sonoflow (Kafa üstü model) kulaklarım vardı, bunlar dan çok çok iyi, kafa üstü kulaklık deneyimi veriyor.

İPhone ile kullanıyorum, Android cihaz kullansaydım belki aynı hissiyatı vermezdi, ekosistem den dolayı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.