Şimdi Ara

SİZ NE YAPARDINIZ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci yılım eşitağırlıkçıyım siz olsanız hangisi çözerdiniz yada ek kaynak mı alırdınız? fotoğraftaki fdd'yi çözüyordum fakat soru hataları var benimde ikinci yılım oldugu için hata çıkınca çıldırıyorum ve soğuyorum.Siz olsanız hangi kitabı çözerdiniz veya hangi ek kaynağı alıp çözerdiniz.Deneme demeyin konu açıklarım var bayağı unutmuşum.Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

SİZ NE YAPARDINIZ??

• en sagdakı fdd yı bence cozme (bu sene hıc fdd cozmedım gecen sene cozmustum tarıh turkce cografya fılan hep hatalıydı soruları) bence o kıtaplar ıcınden guvenderı coz sınav da eh ıste(bu yıl sınav dersh. gıttım o kadar ıyı degıldı turkce soru bankası) bunlar harıcınde celal aydın fem uğur bak bu yayınların turkce s.b. begendıgın olursa yada tavsıye edılen kıtap onları alıp cozersın .
    kolay gelsın hersey gonlunce olsun.

Orijinalden alıntı: k.b.

en sagdakı fdd yı bence cozme (bu sene hıc fdd cozmedım gecen sene cozmustum tarıh turkce cografya fılan hep hatalıydı soruları) bence o kıtaplar ıcınden guvenderı coz sınav da eh ıste(bu yıl sınav dersh. gıttım o kadar ıyı degıldı turkce soru bankası) bunlar harıcınde celal aydın fem uğur bak bu yayınların turkce s.b. begendıgın olursa yada tavsıye edılen kıtap onları alıp cozersın .

bende final sağlamdır diye mat1 mat2 ygs-cog lys-cog felsefe tarih hep fdd'den almıştım.Genel olarak tüm derslerdede mi var hata ?ve su anki tavsiyen ney :D tsk ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertx06 -- 29 Ağustos 2012; 14:19:02 >

Orijinalden alıntı: mertx06

quote:

en sagdakı fdd yı bence cozme (bu sene hıc fdd cozmedım gecen sene cozmustum tarıh turkce cografya fılan hep hatalıydı soruları) bence o kıtaplar ıcınden guvenderı coz sınav da eh ıste(bu yıl sınav dersh. gıttım o kadar ıyı degıldı turkce soru bankası) bunlar harıcınde celal aydın fem uğur bak bu yayınların turkce s.b. begendıgın olursa yada tavsıye edılen kıtap onları alıp cozersın .

bende final sağlamdır diye mat1 mat2 ygs-cog lys-cog felsefe tarih hep fdd'den almıştım.Genel olarak tüm derslerdede mi var hata ?ve su anki tavsiyen ney :D tsk ederim :)

dostum bende tm cıydım
    sana genel tavsıye verım bıraz uzun olabılır ama artık kusura bakma
    turkce ıcın paragraf cozucen zaten yayın pek farketmez dıye dusunuyorum ama dılbılgısı kısmı orası sıkıntılı bıraz bu yuzden dogru basım kıtapları alman senın yararına olur(hocana fılan sorarsın dılbılgısı kısmı ıyı hangı yayın var dıye)
    matematık ıcın ne durumdasın bılmıyorum ama benım sana onerım ole 400-500 sayfalık kıtap alma sene sonuna kadar anca 2 tane bıterebılırsın sıkıntı gelır bu yuzden bellı bı sevıyeye geldıgın zaman ınce kıtaplar al 200 sayfalık olsun hem farklı tarz sorularıda gorursun hem daha da ıyı olur en azından 2 ayda 2 kıtap bıtırdım deyıp moralın artar
    geometrı ıcın hocam sıfıra yakınsan sana ahmet demır calısma kıtabı var onu ve yanına guvenderın kolay geometrısını onerırım hakkını verırsen hem geometrıyı seversın hemde lys de 15 ın altına dusmezsın , geo ıcın bunlar harıcınde an.geo ıcın alırsın ıyı bır sevıyeye gelırsın
    tarıh ıcın hocam once konu anlatımlı kıtap al pek farketmez ama guvender ıyıdır calısma seklınde otur bı konuyu bastan sona oku 20 sayfa fılan ortalama ardından o konuyla ılgılı test coz ort.100 soru fılan cok ıyı olur
    coğrafya içinde ıyı bır konu anlatımlı buda guvender veya fem olabılır(femı kullanmadım)aynı sekıl oku ve testı coz
    tarih ve coğrafyayı ben böyle çalıştım dershanede denemelerde fılan toplam 1-2 yanlısım anca cıkardı
    felsefe ıcın bırsey oneremem sanırım felsefeyı oncelıklı olarak sevmek gerekıyor :D (en azından nıhılızm fılan anlamını ezberle)
    edebıyat ıcın bırsey soyleyemem dunyanın kıtabını bıtırdım sınavda battı :D
    matematık ıcın de sana kıtap degılde fasıkul onerırım celal aydın tabiki vazgeçilmez ve nesibe aydın mıydı ole bırsey dı cok ıyı dıyorlardı bı bak (kullanmadım bunu)
    onermeyecegım kıtap mat ıcın bırey b mıllet zor fılan dıyor zor degıl tamamen sacmalık
    zafer esen fılan bunlara bak
    he karekokte ıyıdır soru bankasını alırsan tabıı matematık ıcın 5 kıtap yapmıslar onu alma bıtmez aynı sekıl geometrısı de tugla gıbıler:)
    onun haricinde su femın konu anlatımlı soru bankası var onuda onermem abı adamlar bı sayfaya 20 soru koymus nereye cozcez ve ınsanın mıdesı bulanıyor sıkıstırmıslar her tarafa soruları
    matematık ıcın fen bılımlerı , celal aydın , karekök soru bankası , başlangıç için güvender olabılır(kullanmadım)
    su an için aklıma gelen şeyler ve kitaplar baya bi karışık oldu ama idare et başka bir sorun olursa işte cevaplamaya fılan calısırım elımden geldığınce :D:D

• birde tavsiye olarak sene boyunca sağlam dur denemelerde ara sıra dusuk yapabılırsın ama canını sıkma calıstıkca karsılıgını alırsın eylulde baslasan calısmaya aralık bası gıbı meyvelerını toplarsın puanların arttıkca daha da motıve olursun yanı sen kendıne ınan pes etme ıstedıgın olur
    onun harıcınde ygs ye calıs ama lys yı kesınlıkle son 2-3 aya bırakma ygs calısırken de lys calıs hatta lys yı bıraz daha fazla calıs
    bılmıyorum dershaneye gıdecekmısın ama gıdersen muhtemelen sona bırakırlar lys yı sen onlara kesınlıkle uyma cok pısman olursun
    her gun en azından ort. 2 saatını mat2 ıcın ayır , ezberın cok cok ıyı degılse edebıyata da sımdıden basla ezberlemeye son 2 ay mıllet bıyerlerını yırtarken sen oturup test cozersın ve onlarıda her sınavda gecersın ,
    işte öyle birşeyler .

quote:

Orijinalden alıntı: mertx06

quote:

dostum bende tm cıydım
    sana genel tavsıye verım bıraz uzun olabılır ama artık kusura bakma
    turkce ıcın paragraf cozucen zaten yayın pek farketmez dıye dusunuyorum ama dılbılgısı kısmı orası sıkıntılı bıraz bu yuzden dogru basım kıtapları alman senın yararına olur(hocana fılan sorarsın dılbılgısı kısmı ıyı hangı yayın var dıye)
    matematık ıcın ne durumdasın bılmıyorum ama benım sana onerım ole 400-500 sayfalık kıtap alma sene sonuna kadar anca 2 tane bıterebılırsın sıkıntı gelır bu yuzden bellı bı sevıyeye geldıgın zaman ınce kıtaplar al 200 sayfalık olsun hem farklı tarz sorularıda gorursun hem daha da ıyı olur en azından 2 ayda 2 kıtap bıtırdım deyıp moralın artar
    geometrı ıcın hocam sıfıra yakınsan sana ahmet demır calısma kıtabı var onu ve yanına guvenderın kolay geometrısını onerırım hakkını verırsen hem geometrıyı seversın hemde lys de 15 ın altına dusmezsın , geo ıcın bunlar harıcınde an.geo ıcın alırsın ıyı bır sevıyeye gelırsın
    tarıh ıcın hocam once konu anlatımlı kıtap al pek farketmez ama guvender ıyıdır calısma seklınde otur bı konuyu bastan sona oku 20 sayfa fılan ortalama ardından o konuyla ılgılı test coz ort.100 soru fılan cok ıyı olur
    coğrafya içinde ıyı bır konu anlatımlı buda guvender veya fem olabılır(femı kullanmadım)aynı sekıl oku ve testı coz
    tarih ve coğrafyayı ben böyle çalıştım dershanede denemelerde fılan toplam 1-2 yanlısım anca cıkardı
    felsefe ıcın bırsey oneremem sanırım felsefeyı oncelıklı olarak sevmek gerekıyor :D (en azından nıhılızm fılan anlamını ezberle)
    edebıyat ıcın bırsey soyleyemem dunyanın kıtabını bıtırdım sınavda battı :D
    matematık ıcın de sana kıtap degılde fasıkul onerırım celal aydın tabiki vazgeçilmez ve nesibe aydın mıydı ole bırsey dı cok ıyı dıyorlardı bı bak (kullanmadım bunu)
    onermeyecegım kıtap mat ıcın bırey b mıllet zor fılan dıyor zor degıl tamamen sacmalık
    zafer esen fılan bunlara bak
    he karekokte ıyıdır soru bankasını alırsan tabıı matematık ıcın 5 kıtap yapmıslar onu alma bıtmez aynı sekıl geometrısı de tugla gıbıler:)
    onun haricinde su femın konu anlatımlı soru bankası var onuda onermem abı adamlar bı sayfaya 20 soru koymus nereye cozcez ve ınsanın mıdesı bulanıyor sıkıstırmıslar her tarafa soruları
    matematık ıcın fen bılımlerı , celal aydın , karekök soru bankası , başlangıç için güvender olabılır(kullanmadım)
    su an için aklıma gelen şeyler ve kitaplar baya bi karışık oldu ama idare et başka bir sorun olursa işte cevaplamaya fılan calısırım elımden geldığınce :D:D

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için verdiğin bilgileri kulak ardı etmeyeceğim çünkü sınava ayıracak bir yılım daha yok.Dershaneye gitmeden evde halletmeyi düşünüyorum sadece matematikten özel hoca tuttum onunla çalışacağız.fdd'leri at diyosun yani :) türkçe dilbigisi hatalı olmayan sağlam kaynak soracağım biri kalmadı ama şöle yaparım artık ince ince türkçe soru bankaları hem fazla soru çeşiti görürüm dediğin gibi hemde yine dediğin gibi moralim artar kaç tane kitap atmısım geriye diyerek.yarın zafer bayramı kitapçı kapalıdır diye düşünerek cuma günü kitap almaya gideceğim.edebiyatım iyidir mat2 ve mat1 fena değil korkum türkçe ve sosyaller.tarihi hiç sevmiyorum felsefe iyidir yaparım coğrafyayıda yaparım seviyorum biraz çalışarak ama türkçe ve tarih dediğim gibi beni çok korkutuyor.tarih güvender fem ve öss tarih açının var.para umrumda değil sadece çözerken böyle saçma salak hatalar olmayacak zaten 2.yıl millet üniye yerleşti biz oturuyoz evde pek ders çalışasım yok bide hatalar çıkınca iyice moralim bozuluyo atıyorum kitabı kenara açıyorum bilgisayarı salak gibi vakit öldürüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.