13-14 yasimdan beri bu forumdayim, suan 23 yasimdayim ve her zaman bu forumdaki insanlarin cana yakin ve halden anlar insanlar olduklarini dusunmustum. Hala aranizda oyle olanlar var, telefondan gorustugum insanlar dahi var forumdan ama oyle tipler de var ki, forumdan yillarca yuzume gulup kafam iyiyken actigim tek bir depresif konuda beni yerin dibine sokmaya calisan, belki intihara yakin bir insani daha da intihara surukleyecek sozlerde bulunan. Bu bahsettigim yargici insanlardan biktigim icin foruma girip halden anlayacagini dusundugum insanlara ic dokme amacli actigim konularda bir de yalanci damgasi yiyip ustune hakaretlere ugradim ve o gunden sonra anladim ki ben icimi ne yakin cevreme ne de tanimadigim insanlara acabilirim. Belki o actigim konulara yazanlar hatirlar belki de hatirlamaz o konularimi ama bilin ki siz gercekten dusundugunuz gibi iyi insanlar degilsiniz. Benim bu foruma yazdigim ne kadar sacma ya da ciddi konu varsa hepsinin sebebi gercek hayatta anlatacagim/anlatmak istedigim kimsenin olmayisindan sebep buraya icimi dokmemdir. Suanda da kafam biraz iyi, yalnizca icimi dokecegim bir yer aradigim icin buradayim, umarim bu konuda da gebermemi dilemezsiniz. |
Siz iyi insanlar degilsiniz he

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-60C02BD09
Bu mesaj silindi.ben de seni tanimiyorum zaten
-
hocam sen New yorkta partilere akan ,benim hayal edemeyeceğim kızlarla takılan bir chad değil miydin?
öyle diyordun bi ara ? ahaha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B
hocam sen New yorkta partilere akan ,benim hayal edemeyeceğim kızlarla takılan bir chad değil miydin?
öyle diyordun bi ara ? ahahazaten oyleyim ama hayattan zevk almama yetmiyor bu, o zaman da soylemistim sana hayattan zevk almadigimi
aslinda su forumda beni en iyi anlayabilecek insanlardan saniyordum seni o gune kadar ama sen de kendini iyi gostermek icin bana yuklenmistin o gun, hatirliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: made off hit herzaten oyleyim ama hayattan zevk almama yetmiyor bu, o zaman da soylemistim sana hayattan zevk almadigimi
aslinda su forumda beni en iyi anlayabilecek insanlardan saniyordum seni o gune kadar ama sen de kendini iyi gostermek icin bana yuklenmistin o gun, hatirliyorum
Alıntıları Gösterbirader abd de yaşayıp hâla böyle triplere giriyorsan o senin sorunun
29 yaşındayım okul bitti iş bulamıyorum ,senin gibi boş dertlerim olsa keşke : )
gerçi senin abd de yaşadığına da pek inanmıyorum açıkçası ama neyse.. : )
-
-
amerikada yasiyosun, efkarlanip forumda konu mu aciyon lan cidden, omg get a life bro
Harbi boş adamsın HE !
Kızma ama öylesin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. CherittoHarbi boş adamsın HE !
Kızma ama öylesin
Sen soylersen alinmam iste, ayni geminin yolcusuyuz surada
al biraz space rock
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 8 Ağustos 2020; 12:52:21 >
-
Eskiden sandığın kadar boş değildik ama :)
Üç arkadaşla yol kenarındaki bir bulgar _için arabasına ters takla attırmıştık. Eski modeldi ama çalışıyordu. O günleri özlüyorum kanka
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İrkçılık kötü ben ettim siz etmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto
Eskiden sandığın kadar boş değildik ama :)
Üç arkadaşla yol kenarındaki bir bulgar _için arabasına ters takla attırmıştık. Eski modeldi ama çalışıyordu. O günleri özlüyorum kankaOnlari sayacak olursak ben de neler yaptim. Gunumuze bakarsak hayattan nefret eden, zamanini bosa harcayan biriyim. Elimde imkanim olmayan seyler icin elimde olanlari da hic ediyorum bir acidan ama sarhos olmak ve muzik hepsini oduyor cidden. 70 yil normal insan hayati yasayacagima 30 yil sevdigim hayati yasasam bana yeter.
edit: Bu arada irkciligi zamaninda ben de yapmistim. Akilsiz zamanlarimda. Asil savas ne irklar arasinda, ne milletler arasinda. Asil savas ideolojiler arasinda ama asla kazanamayacagimiz bir savas oldugunu bildigimden onu da birakip ickiye vurdum kendimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 8 Ağustos 2020; 14:5:56 >
-
Noobmaster 69u isyan ettiren forum kimi ettirmez. Geçenlerde bisikletle takla atmıştım iyi ki ciddi bir durum olmadı ama olabilirdi. Foruma konu açtım birkaç kişi hariç geçmiş olsun diyen olmadı..
-
quote:
Orijinalden alıntı: VeronicaaNoobmaster 69u isyan ettiren forum kimi ettirmez. Geçenlerde bisikletle takla atmıştım iyi ki ciddi bir durum olmadı ama olabilirdi. Foruma konu açtım birkaç kişi hariç geçmiş olsun diyen olmadı..
Sen 1 alis-veriste 50 sut alan elemansin sanirim baskasi nickini calmadiysa. Ben de senin her gunun mutlu geciyor saniyordum dogruyu soylemek gerekirse.
Modelini tam hatirlamiyorum ama benim de kapida 2015 Giant yol bisikleti yatiyor. Son 1 yildir hic kullanmadim ama bu aralar yenilemeyi dusunuyorum. Psikologdan daha iyi bir terapi ciddiyim.
Sen ne suruyorsun? Galiba otoyolda degilsin sen?
-
quote:
Orijinalden alıntı: made off hit herSen 1 alis-veriste 50 sut alan elemansin sanirim baskasi nickini calmadiysa. Ben de senin her gunun mutlu geciyor saniyordum dogruyu soylemek gerekirse.
Modelini tam hatirlamiyorum ama benim de kapida 2015 Giant yol bisikleti yatiyor. Son 1 yildir hic kullanmadim ama bu aralar yenilemeyi dusunuyorum. Psikologdan daha iyi bir terapi ciddiyim.
Sen ne suruyorsun? Galiba otoyolda degilsin sen?
Alıntıları GösterYok hocam 50 süt alan eleman değilim ben.
Eski bir Bianchi bisikletim var 13 yıllık falan. Şu çift amortisörlü olan bisikletler var ya ondan. Yeni bir bisiklet almayı planlıyorum ama önce üniye gitmem lazım. Yaş 22 oldu
-
forumda trollük bir ata sporudur.
aslında hepsi iyidir
"Zamanında bende yapmıştım" diyosun. Senin yaş 20 - 25 falan degil miydi ? xD
Benim yaş 36
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 8 Ağustos 2020; 14:34:13 >
quote:
Orijinalden alıntı: VeronicaaNoobmaster 69u isyan ettiren forum kimi ettirmez. Geçenlerde bisikletle takla atmıştım iyi ki ciddi bir durum olmadı ama olabilirdi. Foruma konu açtım birkaç kişi hariç geçmiş olsun diyen olmadı..
hocam ben geçmiş olsun demiştim size
En Beğenilen Yanıtlar

amerikada yasiyosun, efkarlanip forumda konu mu aciyon lan cidden, omg get a life bro
|
Benzer içerikler
- skype ta karşı tarafın arkadaş listesini görme
- gebze koop 4. levent
- lustral ile zayıflayanlar
- nargileden tat gelmiyor
- tezahürat sözleri
- 6.8 inç telefonlar
- vtouch nedir
- chat gpt nedir
- tüketici hakları 2 defa aynı arıza
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X