Şimdi Ara

Siyasal İslamcılardan herşey beklenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
37 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siyasal İslamcılardan herşey beklenirbirgun.net
    Yardım kolilerine AKP milletvekilinin ismi yazıldı
    https://www.birgun.net/haber/yardim-kolilerine-akp-milletvekilinin-ismi-yazildi-610962

- Ulan adam zaten sadece bunlarla beslenebiliyor. Belki o ailenin başka bir şeye ihtiyacı var, belki adam çocuğuna bisiklet alamadı, belki eşi ile dışarda akşam yemeği yemek istiyor kime ne?

- Ama olmaz fakirin neyine bu karnı doyuruluyor ya yeter.

- Gerçi en başla bu insanların bu şekilde bir yardıma da ihtiyacı olmaması gerekiyor ya

İslamcının hukukla adaletle eğitimle ne işi olur zaten? Kaymak tabakadan olsa ekonomiden de şikayet etmezdi. Hukuksuzluk nefret ettiği kesimin aleyhine, trollüğünü yaptığı kişilerin lehine yapıldığı için memnun zaten. AKP'nin yaptığı 2-3 şeyi de abartıp durmuş. Hızlı tren demiş, Ankara - İstanbul arasındaki hattı bunların beceriksizlikleri yüzünden konvansiyonel tren hattından hallice oldu. Erken cumhuriyet döneminde inşa edilen raylı ulaşım hattının 4'de biri filan inşa edebildiler anca. Metrobüs gibi bir garabeti pazarlamış. Otel konforunda hastane demiş, oraya tatil için gidiyormuşuz gibi. İslamcıya ver büyük bir beton yığını, içini dışını süsle, oynasın dursun.

Ekonomiyi batıran, ülkeyi yüksek enflasyonda dünya sıralamasında ilk 5'e sokan, nepotizmin tillahını yapani, sınırları korumayıp milyonlarca kaçkının ülkeye girmesine izin veren, milyonlarca Türk vatandaşının legal ve illegal yollarla yurt dışına göç etmesine, çok daha fazlasının ise yurt dışına göç etme hayalleri kurmasına sebep olan, eğitim sistemini mahveden, yargıyı bitiren, ülkeyi hakim ve savcıların bağımsız ve tarafsız olamadığı bir ülke haline getiren, kendileri her türlü yolsuzluğu yaparken başkalarını sadece fikrini söylediği için hapse attıran, ifade özgürlüğünü gün be gün bitiren, ülkede tek adam diktatörlüğü kurmaya çalışan, kendi elleriyle kendi demokratik haklarını ortadan kaldırmaya çalışanlardır siyasal islamcı dediğimiz adamlar. Adam demeye bile dilim varmıyor bunlara.

İnsanlar seni madara etmekten yoruldu, sen madara olmaktan yorulmadın..

Hristiyan, Yahudi, agnostik ve ateist mühendislerin ve bilim insanlarının icatları sayesinde böyle oluyor. Sonsuz vergiyi toplayınca Avrupa’dan, Amerika’dan ya da Asya’dan klimalı cihaz almak zor değil. Klimayı sanki Türkiye icat etti… Zaman geçtikçe ucuzladı diye her yerde var. Allah zaten yok, kulları da bir şey icat edemiyor. Yokluk üçgeni bir gibi durum oluşuyor.

O zaman teknoloji bu kadar gelişmiş değildi ve pahalıydı. Uçak biletleri bile servet ediyordu. Şimdi Avrupa’da 10 euroya bile uçak bileti var. Her şeyin üretimi kolaylaştı. Eve alınan televizyon bile örnek olabilir.

Medeniyeti Atatürk getirdi. Türkiye ne yaptıysa hep Fransa ve İngiltere gibi ülkelerin bilimsel gelişmeleri sayesinde yapabiliyor. Atomdan elektriğe her şey o taraflardan. Ne yapacağınızı söyleyen birisi olunca bir şeyi yapmak zor değil. Atom bombası gibi harika silahlar karşısında “yerli ve milli” ürünler bir şeye yaramıyor zaten. :)

• kesinlikle katılıyorum. asla güvenmem bunlara asla arkamı dönmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • Şaşırdık mı? Hayır!:

t24
    CHP'li Bakan: Urla Kaymakamlığı afet yardım tırının pankartı, AKP Urla ilçe teşkilatı olarak değiştirildi; utanmazlar
    https://t24.com.tr/haber/chp-li-bakan-urla-kaymakamligi-afet-yardim-tirinin-pankarti-akp-urla-ilce-teskilati-olarak-degistirildi-utanmazlar,1091060

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• islamcılar yalancıdır mesajı neden silinir? kendimin de bir inancı olarak ben müslümanara laf etmedim. islamcı müslüman geçinen ayrı bir gurup. alt gurup yani.

- Ulan adam zaten sadece bunlarla beslenebiliyor. Belki o ailenin başka bir şeye ihtiyacı var, belki adam çocuğuna bisiklet alamadı, belki eşi ile dışarda akşam yemeği yemek istiyor kime ne?

- Ama olmaz fakirin neyine bu karnı doyuruluyor ya yeter.

- Gerçi en başla bu insanların bu şekilde bir yardıma da ihtiyacı olmaması gerekiyor ya

• Birde Musluman olacaklar. Hutbelerde bir elin verdigini diger el gormeden verin derler, uygulamada halkin paralariyla yaptiklari yardimlara isim yazarlar. Depremde kac adet yardim kolisi gonderdim, hicbirine isim yazmadim. Sadece kartonlarin ustune kartonlarin icinde hangi esyalar oldugunu yazdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu akpli işi daha da ileri götürmüş, yazık gerçekten. Mide bulandırıcı, tiksinç bir hale geldi bu siyasetçi denen değişiklerin kendi reklamlarını yapıp ego pompalaması.

Parasını milletin ödediği şeyi kendi cebinden ödemiş gibi reklam yapmaları kadar rezil pislik bir şey olamaz. Hele ki yardım konusunda bir elin verdiğini diğer el görmemeliden nereye gelmişiz. Yazık.

Kime neyi kanıtlamaya anlatmaya çalışıyorsunuz her şeyi insanların gözüne sokarak.

Tiksindik artık.

Birini tetiklemişsindir, hemen şikayet etmiştir, moderatörün biri admine paslamıştır, admin de tartışma kavga çıkmasın diye silmiştir.

ama bunlar göz göre göre yalan paylaşımlar yaparken aynı hassasiyet gösterilmiyor. sonra yalancı diyince alınıp, tetikleniyorlar.

O zaman göreceksiniz ki şimdiki müslümanların müslüman olmadığını, bunlar müslüman görünümlü yürütenler sadece

genel olarak yok, olanlarda zaten akp nin dine verdigi zarar hakkinda konusup uzak dururlar.

Islam bir devrim dinidir, sekilcilige savas acarak gelmistir. Tum putlara, batil inanclara ve tapilan birtakim seyleri ortadan kaldirmis, insanlari mantiga davet etmistir. Ne varki Muslumanlarin geneli Namaz kilip ibadet ettikleri halde 3 puta tapmaktanda kendini alamamistir. Bu 3 Put Para, Guc ve Otoritedir. Insanlik var oldukcada hangi dine mensup olursa olsun bu 3 puta tapmaya devam edecektir.

Islamin ilk 100 yilindan sonra oda zamanla bu putlardan insanlari alikoyamamistir. Insanlarin onlara gonderilen Kutsal Kitabi icsellestirerek bunu kendilerinin yapmasini istemistir. Ulkemizdeki muslumanlar kulaktan dolma islam bilgisine sahiptir. Cogu bir kitap dahi olumamistir. Ayetleri incelemez, ben hocamiyim ne haddime der. Oysa Islam bu kitabi tum mislumanlarin okuyup anlamasini ister. Islamda olmayan ruhban sinifi bu anlayis yuzunden Seyh ve Sihlarla islam icine sokulmustur. Allahtan Islamda gunah cikarma olayi yok, hiristiyanlar gibi olmazdi muslumanlar, nasilsa gunah cikaririm kafasiyla cok daha kotu seyler yapmaya yer ararlardi. Cunku kendi dinini kavramayipta ona mensup oldugunu soyleyen bir toplum cok tehlikeli olabilir. Hicbirseyin detayiyla ilgilenmez, algilarla kolay yonlendirilebilir.

Zalim Haccac yeniden yeryuzune insa Ulkemizdeki Muslumankarin %95 ini kilictan gecirirdi. Ilk savasini baska dinlere degil Siyasal Islamcilara ve Islami manipule edenlere karsi acardi. Zaten kendi donemindede bunu yapmistir. Bugun Seriat diyenler kendi kontrollerinde olmayan gercek Seriati hicbirsekilde istemezlerdi, cunku alacaklari cezanin bedelinin ne kadar agir oldugunu iyi bileceklerdi.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Modlar, adminler bilginin gerçekliğinden çok ortada huzur kaçırıcı, kavga tetikleyecek bir şey var mı ona bakıyorlar diye tahmin ediyorum. Ya da işte kural dışı bir şey, küfür hakaret vs var mı diye. Ha bir şeyin yalan olduğunu bilen gören mod veya admin varsa o zaman ona müdahale edebilir veya doğrusu neyse onu yazabilir. Sonuçta onlar da insan. Şimdi herkes de her konuda bilgi sahibi olmayabiliyor. Gerçi şimdi yazarken düşündüm de admin ya da mod bir bilginin yanlış olduğunu bildiği halde müdahale ederse bu sefer de üyeler "admin benim mesajı neden sildin" "dh'de her görüşe yer yok" şeklinde isyanlarda bulunabilirler. O yüzden o müdahale işi de incecik bir sicim üstünde cambazlık yapmaya benziyor.

Hocam konudan bağımsız ben sizi sehven blokladım sanırım uzun bir süre. Şu meşhur sağa sola sürekli dava açan turbo ile alakanız yok değilmi

• Bugün ülkeyi hızlı tren ağlarıyla ören, şehirlere metrobüsü getiren, şehirleri metrolarla donatan, ülkeyi beş yıldızlı otel seviyesinde hastanelerle tanıştıran, yerli savaş uçağı Kaan 'ı yapan, yerli helikopter yerli mühimmat yaparak 100 senede yapamadığınız hizmetleri 20 senede alasını yapan, yerli otomobilden tut son model köprülerle ülkeye çağ atlatan bu ülkeyi gerçek çağdaş uygarlık seviyesine yükselten siyasal islamcı dediğiniz adamlardır.

Papağan gibi konuşup konular açarken cevabın alasını yiyeceğinizi de hesaba katın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

81 il var ülkemizde. Say bakalım kaç tanesinde metro var, metrobüs var, otel konforunda hastane var?

Son model köprüleri biz yaptıysak niye başkalarına para ödüyoruz?

Yerli otomobil yaptıysak neden yabancı otomobil kadar para ödüyoruz?

Dur daha Kaan yapılmadı, hala yapım aşamasında.

Tarikat yurtlarında tecavüze uğrayan çocukları düşün öyle yaz bir daha yazarken.

Dünya kadar vergi ödüyoruz, üstüne verginin vergisini ödüyoruz ama bize dönen bir şey yok.

Vergileriniz size yol, su, elektrik olarak dönecek denirdi, biz hepsine para ödüyoruz üstüne bunların da vergisini ödüyoruz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.