Şimdi Ara

Sivilce lekeleri nasıl geçer? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
5
Favori
230.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ya kardeşim bir gecede sivilce geçermi evet geçer detaylı bilgi için linki tıklayın.


    http://www.xticaret.com/xticaret/?2067_83001

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=114518285&url=http://www.xticaret.com/xticaret/?2067_92866" data-href="http://www.xticaret.com/xticaret/?2067_92866">Acnemax sivilce kremi</a> sivilcelereden kurtulmanın kesin çözümü arkadaşalar linke tıklayın t
  • <a href="http ://www.xticaret.com/xticaret/?2067_92866 "&gt
  • Arkadaşlar benimde cok sivilcem vardı fakat artık hicbiri yok nasıl oldu derseniz iste cevabı

    http://tunahankarakok.blogspot.com.tr/2016/03/sivilcelerinizden-kurtulun.html?m=1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence hocam kesinlikle dr. güneş ertürkün

    leke tedavisi

    ile ilgili yaptığı acıklamaları okumalısın sonuç cilt önemli insan için
  • https://www.youtube.com/watch?v=DpgT9fa2_PU

    sivilce izlerine TCA ile peeling yapın ve kurtulun
  • arkadaşlar bu ürün ile sivilcelerin kökünü kazıyacağız :)

    ACNEMAX İLE SİVİLCELERE SON !!!
    Acnemax One Night ın etkinlik testleri 6 profösör, 2 doçen ve 1 yardımcı doçentten oluşan etik kurulu nun onayı İle Türkiye nin En Büyük Üniversitesi tarafından yapılmış olup, gönüllülerin %83,3 ünde 12 saat içerisinde belirgin iyileşmeler saptanmıştır. Acnemax One Nightın sorunlu bölge üzerine çok az miktarda uygulanması etkisini göstermesi için yeterlidir.
    Daha ilk dakikada sürülen bölge üzerindeki reaksiyonu fark edecek, saatler sonra sivilcenizin sönüp iyileşme sürecine girdiğine şahit olacaksınız.
    Bu mucizeden yararlanmak, sizi rahatsız eden sivilcelerinizden inanamayacağınız kadar kısa süre içerisinde kurtulmak için tek yapmanız gereken Acnemax One Nighta sahip olmak.

    http://www.xticaret.com/xticaret/?2067_97462




  • Bir arkadaşımda sivilce izleri için size bahsedeceğim ürünlerden kullanmasını tavsiye ettim ve 2 hafta sonra yüzünde hiç bir iz kalmadığını ve bazı yerlerinde de çok az gözle görülmeyecek derecede azalma olduğunu gördüm. Öncelikle sonuç almak için en az 2 hafta gibi bir süreyi göz önüne almanız gerektiğini ve düzenli olarak günlük kullanımlarını yapmanız gerektiğinin altını çizmek isterim.
    Sivilce izleri için kullanılması gereken ürünleri sıralaması ile sizlere söylüyorum. Öncelikle Microsilver Yıkama Kremi kullanmanız gerekmektedir. İçerdiği gümüşün gücü ile anti bakteriyel özelliğe ve temizleme özelliği ile cildinize derinlemesine temizlik sağlar ve iz olan yerlerinde ön temizliğini yaparak sivilce oluşumunu da önler. Daha sonrasında Aloe Vera MSM Jel Krem kullanılması gerekmektedir. MSM Jel Krem’in özelliği cilt lekeleri üzerine yoğun tedavi özelliği olan bir üründür ve sivilce izlerine de etkili sonuçlar vereceğini söyleyebilirim. Son olarak Aloe Vera Peeling kullanmanızı tavsiye ediyorum. Bu ürünü de duş aldığınız sırada kullanırsanız daha etkili sonuç alırsınız. Bu ürünün özelliği de cilt yenileme yaparak ölü deriyi atar ve alttan gelen taze deride lekesiz ve izsiz bir sonuç almaktır.

    Sivilce izleri için LR ürünler;

    Microsilver Yıkama Kremi
    Aloe Vera MSM Jel Krem
    Aloe Vera Peeling

    -Daha detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilirler




  • Sivilce sorunu yüzeysel kremlerle ancak geçici bir iyileştirme sağlar. Asıl sebebi karaciğerdir. Her ne kadar doktorlar "sivilcenin nedeni karaciğer değildir veya yediklerinizle bir alakası yoktur" deseler de durum böyle değil. Sektör ölmesin, bize ihtiyaç azalmasın ya da bir ihtimal cehaletlerinden dolayı böyle diyorlar. Ben ve daha birçok kişi karaciğeri temizleyen bitkisellerle kurtulduk bu sivilcelerden. Roaccutane, zoretanin vs ilaçlarla aynı yöntem fakat temiz, yan etkisiz ve ucuz. Bu konuda canı yanmış biri olarak dileyenlere elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çukur geçmez

    İz de roacuttane ile geçer oda vucudu ve karaciğeri fazlasıyla yoruyor zayıf bünyen varsa sıkıntı olabilir

    Ama yüzü tertemiz yapıyor



    Esmer arkadaşım kullandı kafası beyaz oldu adamın o derece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivilce nasıl geçer diye aratınca birçok site çıkıyor ve ev formülleri varhttp://www.sivilce-nasil-gecer.com/ gibi işe yarıyor ama profesyonel ciltbakımı farklı tabiki




  • arkadaşlar LR diye bir firma var bu firma aloe vera üretimi yapıyor ürettiği kremler spreyler çeşitli aloe vera özlü ürünleri var çok iyi sonuçlar veriyor denemenizi tavsiye ederim
  • Aleovera bitkisini deneyebilirsin. cilt yenileme özelliği var.
  • Merhaba arkadaşlar sivilce sorunu olanlar için mükemmel çözüm ayrıca Bakanlık onaylıdır.Acnemax ürünü temin etmek için verceğim adrese gidebilirsinizhttp://www.xticaret.com/xticaret/?2067_106464
  • Arkadaşlar her yerde kopya yazıla var hatta bir çoğu aynı ama Şu yazıda Hijyen, uyku, beslenme alışkanlıkları gibi faktörleri sıralamış.

    özellikle uyku önemli çünkü uyurken / dinlenirken vücut kolojen üretiyor buda cildin yenilemesini sağlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.