Şimdi Ara

Sivilce kaç yaşında geçer? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
47.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Roccatine cok agir bir hap. Kisiden kisiye degisir ama etkileri. Bana cok etki yapti.4 ay kullanabildim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Zoretanin kullandım.Roccatine ile içeriği aynı bir ilaç.Dudaklarım baya kuruyordu sadece o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roaccutune aknetrent vs turevi pismanliktir 6ay kullandim evet yuzumde cikmiyo bacagimda cikiyo karnimda cikiyo vucudunun illaki atmasi lazim onu hocam tek tuk vucutta cikiyo ama degmez..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşla alakası yok.
    Abazanlıktan kurtulursan sivilce sorunun kalmaz.
  • Cildiyeye git 2 ayda geçer hepsi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 da geçer veya cıddı azalır
    Ayrıca cildiyenin verdıgı ılacları ben o kadar kullandım ama gecmedı kendım beslenmemi duzeltıp Gül suyu pamukla falan temızleyınce hepsı yok oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go girl baby -- 24 Haziran 2014; 9:30:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana zoretanin verdiler. Izmirde yaşıyorsan Füsun hanim var cilt doktoru çok ünlü bir bayan kesinlikle ona git.

    Başta yüzüme sabun jel vb kullanmam gerektiğini söyledi sadece su ile yıka yüzünü dedi ve sadece akşamları yıkamadan önce temizlemesi için alkollü bir su verdi.
    Yanına kremde verdi.
    Zoretanin de yazdı ama haftada iki gün ve düzenli karaciğer kontrolü yaptırmama rağmen hiçbir sorun çıkmadı.
    Bir de sanırım azomax yazmıştı deri altındaki ucu olmayan sertlikler için o da 3 gün üst üste sonra 1 hafta ara şeklindeydi ve inan bana bir şeyi düzgün yapınca fark hemen belli oluyor.

    Sen yok zoretanin içtim oram buram böyle oldu diyenlere inanma sivice işini tek zoretanin veya ruaccutane ile çözmeye çalışırsan tabiki karaciğer pert olur. Doktoruna söyle ben karaciğeri yoramam falan diye o sana program ayarlar.

    Edit: zoretanin ve roaccutane ın içerikleri aynı sadece isim değişik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 35 yaşındayım , halen yediğime ve içtiğime bağlı zaman zaman çıkıyor yüzümde ufak ufak.
    sırtta daha fazla.
    bir de güneş yağı, yüz kremi falan sürünce çıkıyorlar.
    mümkün olduğunda yapay yiyeceklerden uzak dur ve meyve, sebze ye. şeker tüketme. o zaman çok ciddi azalıyor , neredeyse hiç kalmıyor.
    bünye meselesi biraz.
    dilersen york testi yaptırıp vücudunun nelere karşı savunmasız kaldığını görüp, ona göre bir perhiz uygulayabilirsin.
    ben mesela bunu yaptırmamıştım, o zamanlar yoktu, olsaydı da çok pahalı zaten , neyse, kendim yapay şeker ve asit içeren hiç bir yiyecek içecek tüketmemiştim. 5 sene boyunca sadece çaya şeker attım, kola içmedim, bisküvi yemedim. 20-25 arası
  • Kardş ben roaccutane kullandım dudaklarımı bırak elimin üstü bile tamamen kurumuş çöl gibi olmuştu kaşıyınca kanıyodu. dudaklarım yüzünden gülemez hale geldim yemek bile zor yiyodum 9 ay kullandım şu an sivilcelerim gitti Allaha çok şükür ama izleri hala duruyor onada lazer tedavisi olacağım eğer fazla bi sivilcen yoksa dert etmiyosan kesinlikle roaccutane yi tavsiye etmem ama illaki gitsin diyosan acısınada katlanırsın
  • yan etkisi olmayan bir ilaç biliyorum bende bir çok ürün denedim roctuen denemye tırstım çok fazla yan etkisi var şimdi bulduğum doğal bir merhem hiç bir yan etkisi yok acıtma soyulma yapmıyo aknecyl gibi kokusuda güzel sivilce ve siyah noktalarıda geçirmeye yardımcı oluyor aloe vera propolis krem tavsiye ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doymamış Yağ Asidi

    Arkadaşlar benim sırtım ve boynum dahil olmak üzere sivilcelerim var bu sivilceler kaç yaşında geçer?(kabul ediyoum ergenim) Roacctine(kesin yanlış yazdım) bu ilacın çok yan etkileri var diyorlar ama kremle falan olcak işte değil çünkü artık nerdeyse kıçımda bile çıkcak...Tecrübesi olanlardan yardım istiyorum.

    Dostum senin yaşındayken aynı şey bende de vardı yüzüm sivilceden görünmüyordu.. Ben fazla kafaya takmıyordum nasıl olsa geçer diye ama ergenlik bitti nerdeyse geçmedi sivilceler.. Neyse gittim doktora o roaccane'den verdi (bende yazılışını tam bilmiyorum).. Onu kullandım böyle dudaklarım ellerim kurudu sivilceler daha çok azdı falan filan ama 6 ayda geçirdi sivilceleri şu anda hafif izler var ama sakalla falan kapatıyoruz durum sende de ciddiyse hiç durma kullan..

    İlaç bende herhangi bir yan etkiye neden olmadı ama sana olur mu bilmiyorum..




  • Arkadaşlar ben şuan 16 yaşındayım lise 3 e gidiyorum sivilcelerim 8.sınıfın bitimine 1-2 ay kala başladı ve halla cıkıyor artık morelimi bozuyor onları gordukce doktora gidip yardımcı olmasını istedim zeytin yaglı sabun verdi ve 1 tane krem verdi 3 ay kullandım bi faydası olmadı şuan 2 günde 1 yüzüme pamukla limon sürüyorum fakat bi faydasını görmedim bu roacutane midir nedir onuda sınıf arkadaşım kullandı ona yaradı ama onda benim sivilcelerin 100 katı cıkıyordu resmen bende yanaklarda cıkıyor yorumları okudum inşallah dediginiz gibi 18 yaşlaırna girdimde biter ve kurtulurum roacutane kullanmakta sıkıntı ondanda korkuyorum bakalım sonumuz ne olacak :)
  • genetiğinde varsa 40-50 ni bile bulabilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Kasım 2015; 2:07:26 >
  • Bende 18 yaşındayım ve ayni sorundan muzdaribim.Roaccutane kullanıyorum şu an 1 ay 10 gün oldu lakin belirgin bir azalma yok.Sadece küçülüyor.Ama dudakları fena yapıyor.Dudağın tamamen soyuluyor hatta kanıyor.Eğer sende soyarsan sürekli kanar.Onun dışında çok fazla etkisi yok.Korkma.Bence bir doktora danış sende.En etkili ilaç o çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.