Şimdi Ara

Sivil Havacılık Yüksek Okulu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
10
Favori
71.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EfeoK
    ygs 6 siralamam 60bin..shui ne girebilirmiyim anadoluya?

o kesinlikle belli olmaz. benden önceki sene 16 bin, benim senemde 30 binle aldı, geçen sene kaçla aldı biliyo musun ona göre yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asimetrik Piyango

quote:

o kesinlikle belli olmaz. benden önceki sene 16 bin, benim senemde 30 binle aldı, geçen sene kaçla aldı biliyo musun ona göre yazarım.

alan dışı 57672
    alan içi 66044

diye yazıyor dogru tercihte

ama ygsde alan yok ki yanılıyo muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreozcan
    hava harp okuluna gitmeden, sivil havayolu pilotu olabilmek için sırayla hangi okullara gitmek gerekiyor.bilginiz varsa paylaşırmısınız.

Bildiğim kadarıyla sadece Eskisehir Anadolu üni. Alıyor ama girmek cok cok zor. Sadece 15 kişi alıyor. Fakat kendi sınawlarına göre alıyor Matematik ve fizikten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metamfetamin Elması -- 29 Nisan 2011; 0:30:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL
    quote:

Orijinalden alıntı: emreozcan
    hava harp okuluna gitmeden, sivil havayolu pilotu olabilmek için sırayla hangi okullara gitmek gerekiyor.bilginiz varsa paylaşırmısınız.

Bildiğim kadarıyla sadece Eskisehir Anadolu üni. Alıyor ama girmek cok cok zor. Sadece 15 kişi alıyor. Fakat kendi sınawlarına göre alıyor Matematik ve fizikten

evet dogru sahsen ben girip denicem :)
  • YGS-6 349.904 puan sıralama 95bin.

Girebilir miyim bir yerlere?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LP__
    YGS-6 349.904 puan sıralama 95bin.

girmen zor ama pilotluk için bu puan önemli diğil oranın sınavlarını geçmen lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asimetrik Piyango

quote:

alan dışı 57672
    alan içi 66044

diye yazıyor dogru tercihte

ama ygsde alan yok ki yanılıyo muyum ?

hocam sinavin falan zorlugunuda eklersek puanlar falan dusucek benim bu siralamamla shui garanti diyebilirmiyiz?

benim 60bin
    gecen sene en son 57binle almis

• Sivil Havacılık Ulaştırma İşletmeciğinden mezun olan bri ortamala ne akdar maaş alıyor ?

Cvplar için tesekkurler simdiden ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

quote:

Orijinalden alıntı: __LP__
    YGS-6 349.904 puan sıralama 95bin.

girmen zor ama pilotluk için bu puan önemli diğil oranın sınavlarını geçmen lazım.

Sadece Eskişehir olarak düşünmeyelim Kocaeli,Kayseri ve İskenderun'u da hesaba katalım.Yerleşebilir miyim?
  • ben meslek lisesi motor bölümü öğrencisiyim motor bakım bölümüne girerkende mülakata giriyormuyuz?birde meslek liseli olduğum için motor bakım bölümüne okul puanından ayrı ek puan alıyormuyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

ben meslek lisesi motor bölümü öğrencisiyim motor bakım bölümüne girerkende mülakata giriyormuyuz?birde meslek liseli olduğum için motor bakım bölümüne okul puanından ayrı ek puan alıyormuyum?

Mülakata falan girmiyorsun ama girenlere bir bak eml girmiş yani sadece meslek lisesindeysen girmen zor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

quote:

ben meslek lisesi motor bölümü öğrencisiyim motor bakım bölümüne girerkende mülakata giriyormuyuz?birde meslek liseli olduğum için motor bakım bölümüne okul puanından ayrı ek puan alıyormuyum?

Mülakata falan girmiyorsun ama girenlere bir bak eml girmiş yani sadece meslek lisesindeysen girmen zor olabilir.

• Pilotaj'ın başvuruları ne zaman açılacak bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoenixBurn
    Pilotaj'ın başvuruları ne zaman açılacak bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

gazetelerde ve anadolu üni. Sitesinde duyurulur. Ama ağustosda oluyor mulakatlar.
  • quote:

sanırım uçak motor bölümünü soruyorsun sadece sayısallar giriyor ve puanıda çok yüksek.
  • Ben mf öğrencisiyim ve ygs6 puanım 372. sıralamam da 65 binlerde. Eskişehir zor gibi ama Kocaeli'ye girerim diye ümit ediyorum. Anadolu lisesi olduğum için ek puan gelmez ama okul puanım 60-65 arası gelir diye düşünüyorum . Umarım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helicockter

Ben mf öğrencisiyim ve ygs6 puanım 372. sıralamam da 65 binlerde. Eskişehir zor gibi ama Kocaeli'ye girerim diye ümit ediyorum. Anadolu lisesi olduğum için ek puan gelmez ama okul puanım 60-65 arası gelir diye düşünüyorum . Umarım olur.

bende mf öğrencisiyim ygs6 puanım 376.sıralamamda 60 binlerde ve anadolu lisesi öğrencisiyim..bence zor değil geçen sene alan dışı olarak en son 57 bin ile almış ki geçen seneye göre bu sene daha zordu ve puanlar düşer.
  • quote:

quote:

Ben mf öğrencisiyim ve ygs6 puanım 372. sıralamam da 65 binlerde. Eskişehir zor gibi ama Kocaeli'ye girerim diye ümit ediyorum. Anadolu lisesi olduğum için ek puan gelmez ama okul puanım 60-65 arası gelir diye düşünüyorum . Umarım olur.

bende mf öğrencisiyim ygs6 puanım 376.sıralamamda 60 binlerde ve anadolu lisesi öğrencisiyim..bence zor değil geçen sene alan dışı olarak en son 57 bin ile almış ki geçen seneye göre bu sene daha zordu ve puanlar düşer.

Hocam sınıfınızda kaç tane meslek lisesi çıkışlı var ve mezun olanlar hangi yerlerde çalışıyorlar. Birde dersler nasıl ağır mı?

• quote:

quote:

quote:

Hocam sınıfınızda kaç tane meslek lisesi çıkışlı var ve mezun olanlar hangi yerlerde çalışıyorlar. Birde dersler nasıl ağır mı?

hocam ben universitede degilim bu sene sinava girdim bende iste:)

• quote:

quote:

quote:

d.eray kardeşim moral bozmak gibi olmasın ama ucak motor bölümü puanı cok yüksek anadolu lisesi sayısal öğrencileri zor kazanıyor ki sen meslek lisesinde okuyosun. Girme ihtimalin çok zor. Ygs 6 sanırım fen matematik yani senin aşağı yukarı 40 soruluk fenden 25 30 dogru 40 soruluk matematikten de 30 doğru civarında yapman lazım. Bilmem anlatabildim mi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.