Şimdi Ara

Sivil havacılık ve kabin işleteciliği hakkında(bölümü bırakcam yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an edebiyat okuyorum bölümün zorluğundan ve geleceğinin zor olmasından dolayı bırakmayı düşünüyorum ararştırırken bu bölümü buldum imkanları maaşları nasıldır nerde okunursa faydalı olur mezun olduktan sonra işe direk başlanabiliyor mu yoksa sınavı var mı bilen okuyan biri yardım ederse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Askılıklı

Arkadaşlar şu an edebiyat okuyorum bölümün zorluğundan ve geleceğinin zor olmasından dolayı bırakmayı düşünüyorum ararştırırken bu bölümü buldum iş imkanları maaşları nasıldır nerde okunursa faydalı olur mezun olduktan sonra işe direk başlanabiliyor mu yoksa sınavı var mı bilen okuyan biri yardım ederse sevinirim.

öncelikli alıyor dostum ben 389 puan ile yazdım. bölüm 230 puandı gelmedi. meğersem ticaret bilmem ne bölümü okuyan liseliler öncelik varmıs direk alıyolar.
    yani diyecegim boşuna yazma. okulu kazanınca ufak bir mülakat var ama o kolaymıs.
    sana yer kalmıyor onlardan zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metamfetamin Elması -- 4 Nisan 2016; 2:45:07 >
    Hocam benim bi arkadaş özel okulda okuyor yarı burslu olarak çoğu devlet üniversitesinde ve bazı özel okullarda tam burslu olarak geliyor.birde ben merkezi yatay geçişle gitmeyi düşünüyorum illaki kontenjan açmazlar mı?

Cok iyi calisma saati ve para , primler gezmeler vs...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.