Şimdi Ara

Sıvı soğutmalı masaüstü PC: MSI Infinite X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    MSI'ın oyuncular için hazırladığı masaüstü bilgisayar modellerinden Infinite X, serinin önceki modeline kıyasla sıvı soğutma takviyesi ve bazı güncellemeler ile geliyor. Tüm detaylar ve merak edilenleri bu videoda anlattık. 



  • Videodan gorebildigim kadariyla ekran kartinin iki buyuk fani yan cam panelin dibine kadar giriyor (neredeyse cama yapisacak). Ustten ve alttan da kompantiman yapilarak kapatilmis? Ne kadar saglikli?

  • Merhaba,

    İzlenimleriniz için teşekkürler. İlk bakışta eksi diyebileceğimiz nokta; sıvı soğutma üzerindeki ve kasadaki fanların özensiz olması bana göre. Bu tarz kasalarda maliyet de en belirleyici hususlardan tabii ki. Ama böyle detayların da unutulmaması gerektiğini düşünüyorum.
  • Sırf kartı dikey yerleştircem diye soğutma işini görmezden gelmişler, armor modelinin soğutması zaten kötü birde üstüne kapalı bir hazneye koymuşlar, o karta acıdım. O kapalı bölmeden ekran kartının yaydığı sıcaklığın tahliye etmenin bir imkanı yok ayrıca videoda gözükmüyor o bölmenin önünde intake bir fan yoksa durum dahada vahim demektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 22 Mart 2018; 15:16:39 >
  • erdi şakamı yapıyorsun tasarım resmen facia o ekran kartı orada nereden hava alacak ısınan havayı nereye atacak şu ucube tasarıma en ufak laf dememişsin kusura bakmada kendini harcıyorsun bu tarz incelemelerle. sana pek yakıştıramadım. eleştireceksin aga gerektiği yerde gömmesini bileceksin. bu rezil tasarımı laf salatasıyla yağlandırıp ballandırıp anlatıp kendimi gömeceğime bana bunu al anlat diye pişkin pişkin suratıma bakan firmayı ben gömerim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.