Şimdi Ara

Sıvı Soğutma Güvenli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere tereddüt içindeyim. Yeni hazırlayacağım kasa özel bir kasa olmasını istiyorum ve elimden geldiğince sağlam ve performanslı parçalar ile birazda görsellik katmak istiyorum kasama.
    Elimde eski olan AMD 6000 ve 2 GB ram ile artık bu zamana kadar idare ettim. Şimdi ürünlerim.

Alınan Malzemeler :

Kasa : Cooler MAster HAF X 942
    Anakart : MSI P67A-GD65 (B3)
    SSD : OCZ 120 GB

Alınacak Ürünler :

Power Suply : 750 W ve üstü
    işlemci : İ7 2600K
    Ram : 8 yada 16 GB

böyle bir sistem hazırlayıp kullanmak istiyorum bana sorun çıkarmaması gerekiyor kesinlikle.
    Firmamda sergileyeceğim Müşterilerim için de Teşhir ve kullandığım ürün olacak.
    Çalışmalarımı ve İşlerimi hızlı ve seri şekilde yapacağım.
    Kararsız kalma aşamam şurda.

Hava soğutma ile alırım Kaliteli bir fan İşlemciye başım ağrımadan sorunsuz kullanırım. Faka görsellikte istiyorum.
    Sıvı soğutmanın albenisi ve bunun yanında Ledler ve kasa ışıklandırmaları ile çekici bir hava katmak istiyorum.
    Sıvı soğutma kurduğumda kasam hergün açık kalır benim Servise gittiğimde yada biryere gittiğimde aklım arkada kalmaması gerekiyor.
    Sıvı soğutma ilk anda kaçırmaz da bir müddet sonra sorun çıkartır mı ? Bunu öğrenmek istiyorum değerli Forum paylaşımcı ve bilgili arkadaşlardan.

Resimler Alıntıdır Forumdan... Böyle olmasını istemiyorum.
     Sıvı Soğutma Güvenli mi  ?

Böyle görsellik daha göz alıcı değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Sert -- 7 Nisan 2012; 21:27:18 >

• Selam ;

Rakor, blok, rezervuar, radyatör ve pompa gibi parçalar kaliteli olarak kullanılır ise bir problem çıkartmaz. Özellikle rakor giriş çıkışları doğru montajlanması gerekli. Kullandığım sıvı soğutma bileşen panelinde mevcut, 1 yılı geçti kullanmaya başlayalı bir problem ile karşılaşmadım. En önemli kısmı rakor ve düzgün montaj
  • Eğer Tüm Kurulumu Titizlikle Yaparsan, Su Kaçırma İhtimali, Bir Arabanın Benzin Hortumlarının Kopup Aracı Aracı Aleve Vermesi İhtimali Kadardır.
  • Rakorların kaliteli ise o ringleri sağlamsa birde hortumlar tam oturması gerektiği gibi oturursa kaçırma yapmaz. Yinede sistemi pc içine takmadan sistem dışında deneme yapmak en iyisidir.
  • 2. resim digitaldrop arkadasimizin bilgisayari , hastasiyim ..

@digitaldrop :

tam boy :

• Kullanılan rakor ve hortumun kalitesi çok önemli bence, tygon hortum ve bitspower siyah nikel rakor kullanıyorum kelepçe bile takmadan rakorlar hortuma yapışıyor ve sıvı kaçırmıyor.
    Doğru ekipmanlarla sistemin sıvı kaçırması mümkün değil gibi, güvenlik açısından mutlaka kelepçe takılıp iyice sıkıldı mı kesinlikle imkansız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Sert

Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere tereddüt içindeyim. Yeni hazırlayacağım kasa özel bir kasa olmasını istiyorum ve elimden geldiğince sağlam ve performanslı parçalar ile birazda görsellik katmak istiyorum kasama.
    Elimde eski olan AMD 6000 ve 2 GB ram ile artık bu zamana kadar idare ettim. Şimdi ürünlerim.

Alınan Malzemeler :

Kasa : Cooler MAster HAF X 942
    Anakart : MSI P67A-GD65 (B3)
    SSD : OCZ 120 GB

Alınacak Ürünler :

Power Suply : 750 W ve üstü
    işlemci : İ7 2600K
    Ram : 8 yada 16 GB

böyle bir sistem hazırlayıp kullanmak istiyorum bana sorun çıkarmaması gerekiyor kesinlikle.
    Firmamda sergileyeceğim Müşterilerim için de Teşhir ve kullandığım ürün olacak.
    Çalışmalarımı ve İşlerimi hızlı ve seri şekilde yapacağım.
    Kararsız kalma aşamam şurda.

Hava soğutma ile alırım Kaliteli bir fan İşlemciye başım ağrımadan sorunsuz kullanırım. Faka görsellikte istiyorum.
    Sıvı soğutmanın albenisi ve bunun yanında Ledler ve kasa ışıklandırmaları ile çekici bir hava katmak istiyorum.
    Sıvı soğutma kurduğumda kasam hergün açık kalır benim Servise gittiğimde yada biryere gittiğimde aklım arkada kalmaması gerekiyor.
    Sıvı soğutma ilk anda kaçırmaz da bir müddet sonra sorun çıkartır mı ? Bunu öğrenmek istiyorum değerli Forum paylaşımcı ve bilgili arkadaşlardan.

Resimler Alıntıdır Forumdan... Böyle olmasını istemiyorum.

Böyle görsellik daha göz alıcı değil mi ?

Kasanın sahibine sorsaydın madem alıntı yaptın, meraklısın. Buyur dinliyorum

Sormadan önce şunu okumanı öneririm, kafandaki birçok sorunun cevabı burada zaten. Takılanları sorabilirsin.
    http://www.pclabs.com.tr/2008/01/02/su-sogutma-hakkinda-genel-bilgiler/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 14 Nisan 2012; 23:54:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.