Şimdi Ara

Sivas OFLAZLAR Peugeot uzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sivas Oflazlar Peugeot bayi ile orada çalışan N. hanım aracılığıyla Peugeot 3008 araç için anlaşarak 5000 TL kapora verdim 2 ay boyunca aracın gelmesini bekledim mart ayında aracın proforma faturasını verdiler şaşı ve motor no... Da belli olmuş araç gemiye yüklendi dediler parayı hazırlamamı istediler ve altınları o zamanki düşük fiyattan bozdurdum 6 nisanda arayıp aracın gelmeyeceğini dizellerin iptal olduğunu söylediler ve ne yazık ki şaşı numarasından bakıldığında 9 nisanda aracı yine Sivas'tan başka bir müşteriye sattıklarını öğrendim ocaktan beri beklediğim araç konusunda resmen dolandırıldım altından ve yükselen araç fiyatlarından dolayı 30 binden fazla zarar ettim şu an hissettiklerimi yazıya dökemem kandırılmak aldatılmak oyalanıp mağdur edilmek çok kötü bir duygu insanlara güvenmekten başka bir şey yapmadım kendi memleketimizden alalım dedik engelli raporlu şekilde maalesef böyle bir oyun oynadılar bize güven hiçbir parayla satın alınmaz saygınlık 3 liraya heba edilmez yazıklar olsun diyorum araç alacaklara tavsiyem sizde onlardan kendinizi sağlama alacak belge alın derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet camal -- 6 Mayıs 2020; 4:24:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Size ayırılan aracın başkasına satılması çok ayıp, o ayrı bir konu.

    Sizin hatanız, araç bayiye gelmeden altın bozdurmak olmuş. Altını paraya çevirmek bir saatlik iş. Arabayı bi görseydiniz, kredi kullanılmayacaksa parayı hazır etmek maksimum 1 saat ya.
  • hocam altınları bozdurmak yerine bankada tutsanız gram olarak aracınızı almaya gittiğinizde direk tl ye çevirseydiniz. Bayii terbiyesizlik yapmış eğer sözleşme imzalanmışşa bir avukatla görüşün.
  • B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    Parayı yatırmamı işlemlere başlayacaklarını söylediler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.