Şimdi Ara

Siteye Mysql Kayıt Sistemi Ekleme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum. Şimdi ben internet siteme PHP dili ile MySql veri tabanlı bir kayıt sistemi oluşturacağım ve şu konuda yardıma ihtiyacım var.

    Şimdi ben MySql'de oluşturduğum veri tabanıma bir kayıt sınırı koymak istiyorum mesela siteye 20 kişi kayıt olduğunda kayıt işleminin durmasını ve kayıtlı veriler silindiğinde tekrar kayıt olma işleminin açılmasını istiyorum. Birde son olarak kayıt sınırına gelindiğinde site ekranında kayıtların dolduğunu ve daha fazla kayıt yapılamayacağını uyarı olarak yazdırabilirsem tadından yenmez. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar tekrardan iyi akşamlar diliyorum.



  • Yeni bir tablo oluştur. Bu tabloda kayıt miktarını tutan int türünden bir sütun olsun. Site açıldığında bu tablodan kayıt miktarı okunsun, 20 ise kayıt dolu mesajını yazdırırsın. 20'den küçükse her kayıt işlemi yaparken, kayıt miktarı tablosundaki değeri 1 artırarak değiştir. Bu kadar basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingman29 K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum hocam.
  • Kayıt tablosunun row ile kaç tane kaydı olduğunu hesaplatıp, kayıtlar dolu ise kayıt kapalı sayfasına kayıt varsa kayıt sayfasına yönlendirebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.