Şimdi Ara

Site içerisi merkezi uydu yayını...YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam arkadaşlar. Benim şöyle bir sorunum var, dilim el verdiğince anlatmaya çalışayım. Yaşadığım sitede merkezi uydu yayını olduğu bilgisi verildi, D-Smart ve/veya Digiturk kutuları daire içerisindeki duvar soketine bağlandığında herhangi başka işlem yapmadan yayın alınmaya başlıyormuş. Bir komşumda da D-smart var ve aynen belirtildiği gibi gelen ekip duvardaki anten soketine bağlayarak daireden çıkmadan kurulumu tamamlamış.

    Ben de bunun üzerine standart bir SD uydu alıcı alarak duvardaki sokete bağladım ancak yayın yok hiç bir şekilde... Eletrik işleri vs yapan görevlilerden birisini (teknik bir personel değil) bahçede görüp sorduğumda, anten hattından D-smart ve Digi yayınlarının birlikte aktarıldığını ancak Turksat uydu sinyalinin olmadığını...düz uydu alıcı ile sinyal alınamayacağını söyledi.

    Bu nasıl bir teknolojidir bilen var mı? D-smart ve Digi aynı anda tek kabloda ... ayrıca Turksat'dan yayın alan D-smart sinyali olmasına rağmen uydu alıcı ile turksat kanallarının izlenememesi? Mümkün mü böyle bir durum, yoksa benim tesisatımda mı bir problem var?

    şimdiden teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.