Şimdi Ara

Site gözetmeksizin karşıma çıkan rusça pop-up reklamlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarayıcı veya adres gözetmeksizin her an karşıma rusça pop-up reklamlar çıkıyor. Combofix dahil denemediğim bir yöntem kalmadı. Bilgisayar konusunda da acemi biri değilim ama bu sorunun altından kalkamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
     Site gözetmeksizin karşıma çıkan rusça pop-up reklamlar

• Msconfig ayarlarını gözden geçirdiğinizi, temp klasörlerini temizlediğinizi, tarayıcılardaki eklentileri kaldırdığınızı, virüs trojan taraması yaptığınızı varsayarsak, geriye sadece konuyla alakasız gibi görünen Usb disk security yazılımının ek araçları ile Autostart özelliklerini cookieleri gözden geçirip Repair Windows seçeneği kalıyor. Programın arayüzünde tüm bu seçenekleri görebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • Ad-block yoksa tarayıcıya Ad-block yükleyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elr0hir -- 2 Mayıs 2013; 10:18:05 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 13:19:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biped71

Usb disk security yazılımını yükledim ve söylediklerinizi uyguladım ve sorunum çözüldü. Teşekkür ederim.

Rica ederim. Her zaman bekleriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hikaye Yeni Pop Şarkı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.