Şimdi Ara

Site Ekle Hitin Artsın (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
8
Favori
9.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • istyurt.com bağcılar güngören ve bahçelievler merkezinde yer alan yurdumuz ,yıldız teknik üniversitesi yurtdur.

    belgeseliizle.tv belgesel izle mek hiç bu kadar güzel olmamıştı
  • EKELENCEK SİTE: Arnavutköy uydu servisi

    Site tanıtımı:

    İstanbul merkezi uydu sistemleri ve uydu servisi hizmetimiz için bizlere online olarak randevu talebinde bulunabileceğiniz dürüst ahlaklı işinde uzman takım arkadaşlarına sahip olan Bayrampaşa uydu servisi ile hizmetinizdeyiz. sizlere özel bütçenizi sarsamayacak uygun çözümler için sizleri Gaziosmanpaşa uydu servisi bilişim departmanına beklerim.




  • Nefis yemek ve pasta tarifleri sitesi..Mutlaka ziyaret ediniz.
  • Herkese merhaba arkadaşlar Reklamsız Film sitemin özellikleri aşağıdaki gibidir;
    -Tüm mobil cihazlarda kusursuz görünüm
    -Facebook ile giriş ve üyelik özelliği
    -Üyelerin favori film listesi oluşturma özelliği
    -Üyelerin filmi daha sonra izlenecekler listesine ekleyebilme özelliği
    -Gelişmiş film arama robotu
    -Üyeler arası sohbet sistemi
    -Oyuncu arşivinden oyuncuların hangi filmlerde oynadığını görebilme özelliği
    -Ziyaretçilerin filme puan verebilme özelliği
    -Vip üye olma özelliği ( Farkı ise +18 filmler vs.)
    -Türkçe dublaj,türkçe altyazılı,hint dizileri ve filmleri,Gençlik yerli dizileri ve daha birçok kategori olmak üzere sizlere paylaşımda bulunuyorum.Desteklerinizi esirgemeyin.
    Site Adresi: 720p film izle
     Site Ekle Hitin Artsın




  • Elazığ Oto Kiralama sektörüne hız bir şekilde giriş yapan Ezgi Rent A Car geniş araç filosu ile sizlere hizmet vermektedir. Ezgi Rent A Car da uzun vadeli araç kiralamalarınızda indirim yapmaktadır.Web sitemiz üzerinden kısa bir sürede rezervasyon yapabilir ve bizim sizinle irtibata geçmemizi sağlayabilirsiniz.
    Elazığ Havaalanı Oto Kiralama




  • Şeflerin mutfağı yemek tarifleri sitesin de çeşitli şeflerin bir birinden farklı yüzlerce yemek tarifi, bulabilirsiniz yemek tarifleri kurabiye tarifi, keke tarifleri, lezzetli, resimli yemek tarifleri, pratik yemek tarifleri,kolay yemek tarifleri,resimli şık sunumlar tatlı tarifleri,
    http://www.seflerinmutfagi.net/
     Site Ekle Hitin Artsın



     Site Ekle Hitin Artsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seflerinmutfagi -- 20 Temmuz 2016; 0:24:30 >




  • Şeflerin mutfağı
    Şeflerin mutfağı yemek tarifleri yayım hayatına 2013 yılında başlamış olup insanlara doğru dürüst yemek tarifi ve gıda ile bilği vermek için yola çıkmış beğendiğim bir yemek tarifleri sitesi adında anlaşılacağı gibi şeflerin yemek tarifleri bulabileceğiniz web sayfası kaliteli içeriğiyle ön plana çıkıyor içeriği tamamen denenmiş ve yapılmış yüzlerce tarif bulabilirsiniz pratik bilgilerin bulunduğu sayfada güzel vakit geçireceğinizi düşünerek bu gün sizlere yazım da diğer yemek tarifi sitelerinden ayrılan yemek tarifi sitesinden bahsetmek istiyorum.
    Sitenin kullanımdan ve bilgiye basit erişimden bahsedeceğim üst kısmında kolay kullanım için Anasayfa üye paneli tarif defteri malzemeler soru sor videolar iletim ve yemek tarifleri gibi başlıklardan oluşuyor.

    Malzemeler kısmına özel bir parantez açmak istiyorum bu kısım çok hoşuma gitti eliniz deki bir malzemeyi yazıyorsanız örnek vermek gerekiyorsa elma yazdığınız da karşınız da bir anda şeflerin mutfağı yemek tarifleri sitesin de elmalı olan bütün tarifler karşınız da sizde böylece bu gün ne pişirsem diyeceğinize eliniz deki malzemelere göre bir yemek tarifi seçerek istediğiniz yemeği hazırlayıp afiyetle tüketebilirsiniz.

    Bu malzemeler kısmına özellikle parantez açmamın sebep herkesin elinde her malzeme olmayabilir elinizde mevcut olan malzemelerle sizde kolayca yemeğinizi yapabilirsiniz.
    Üst menin altında site içi arama motoru ve slayt bölümü var en son eklenen tarifleri bu slayt kısmında görebilirsiniz sonra bir alt kategoride en popüler yemek tarifleri var sağ taraf da bütün yemek tariflerinin ayrılmış kategorileri bulabilirsiniz örnek vermek gerekirse Baklagiller, ve tahıllar, Başlangıç, ve ara sıcak yemekleri, Besinlerin kalori değerleri, Börek tarifleri, Çorba tarifleri, Deniz ürünleri ve balık tarifleri, Dolma sarma tarifleri, Ekmek tarifleri, Etli yemek tarifleri, Faydalı bitki çayları, Fırın yemekleri, Hamur işi tatlılar, kekler, pastalar, Hamur işi tuzlular, Kahvaltı yumurta tarifi, Kokteyl atıştırmalık tarifler, Konuk şeflerin tarifleri, Kurabiye tarifleri, Makarna mantı tarifleri, Mangal kebap köfte ızgara tarifleri, marinasyonlar ve soslar, Meze tarifleri, mutfak terimleri, ve sözlüğü, Pilav tarifleri, Reçel marmelet tarifleri, Sakatat tarifleri, Salata tarifleri, Sebze yemeği tarifleri, sizden gelenler, Tatlı tarifleri, Tavuk hindi kanatlı tarifleri, Tülayın mutfağı, yemek tarifleri, Yöresel yemek tarifleri, Zararlı yiyecekler, zelişin mutfağı, gibi çok bölüm var istediğiniz bölüme kolayca ulaşabilirsiniz.

    http://www.seflerinmutfagi.net yemek tarifleri sitesinin bir çok özelliğinden bahsedebiliriz siz bence siteyi ziyaret edip kendi fikrinizi beyan edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seflerinmutfagi -- 20 Temmuz 2016; 0:22:17 >




  • Her türlü bilgi bulunmaktadır. Haber, teknoloji,sağlık,ilginç,donanım,telefon arıza çözümleri, aradığınız her şey bulunmaktadır.


    https://haberhatti1.blogspot.com.tr/?m=1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site Ady: 1001 Dizi
    Site Adresi: http://1001dizi.net
     Site Ekle Hitin Artsın

    1001dizi.net, yerli televizyon dizileriyle ilgili genel bilgilere (Konusu, türü, yapım ekibi, oyuncuları, sezon sayısı, sosyal ağ hesapları, yayın günü ve yayın saati, jenerik müzikleri, ekstra videolar vb.) ile diziler hakkında yayınlanan haberlere, yeni bölüm fotoğraf galerilerine, fragmanlara, bölüm özetlerine, diziler hakkında yazılmış köşe yazılarına, bölüm yorum yazılarına, repliklere, bölüm videolarına, bölüm müziklerine ve hangi gün hangi dizi hangi kanalda yayınlanıyor bilgilerini içeren haftalık dizi programlarına, günlük dizi reytinglerine, televizyon kanallarının ve yapım firmalarının güncel bilgilerine, dizi oyuncularının özgeçmiçlerine, ajans bilgilerine, sosyal ağ hesap bilgilerine, fotoğraf galerilerine, röportajlarına, haberlerine, videolarına yer veren bir güncel dizi sitesidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1001dizi.net -- 17 Ağustos 2016; 15:50:04 >




  • Site Adı : Myanaliz
    Adres : myanaliz
    Açıklama : iddaa oran analizini ücretsiz yapan ve tahminlerinize yardımcı olan site
  • kombi hakkında bilmeniz gereken herşey bu sitede
    bursa kombi arıza



    ısnma sorununuz varsa sorunları çözecek tek siteeee
    bursa petek temizleme
  • NeredenKacsak.com olarak Türkiye genelindeki tüm korku evleri ve evden kaçış oyunlarının tek bir platform altında toplanmasını amaçlamaktayız. Kullandığımız yöntemler aracıyla oyuncuların her zaman en iyi oyun evlerini oynamasını ve memnuniyetlerini garanti ediyoruz. Hem oyuncular için sunduğumuz fırsatlar hem de korku evleri ve evden kaçış oyunları için unduğumuz imkanlarla en çok tercih edilen buluşturma platformu olmayı amaçlıyoruz. Tek bir tıkalama ile oyuncuların bulundukları illerdeki en iyi korku evleri ve evden kaçış oyunlarının tüm özelliklerini aynı anda görebilmelerini sağlayan bir platfoma sahibiz. Bu sayede oyuncular her zaman istediklerine ulaşabilecekler. Oyun evlerinin tüm reklam ve kampanya bilgilerini tüm sosyal medya mecralarımızda ve sitemizdeki kampanyalar bölümünde yayınlayarak daha çok oyuncuya ulaşmasını sağlıyoruz.www.neredenkacsak.com Hepinizi Bekliyoruz. :D




  • http://www.furkanyapim.com/
    Furkan Yapım İslami Çalışmalar Yapmak İçin Oluşturulmuştur. Furkan Yapım Sitesi Çalışmalarımıza Daha Rahat Ulaşabilirsiniz.
  • 2004 yılında havaalanı transferi ve şöförlü araç kiralama alanında faaliyet göstermek maksadı ile Emircan markası altında Ankara merkezli olarak faaliyetlerine başlayan grubumuz kuruluşundan itibaren kalitesinden ve dürüst hizmet anlayışından ödün vermeyerek her geçen yıl artan bir büyüme ivmesi yakalamayı başarmıştır.

    2009 yılında V.I.P. Havaalanı Transfer Hizmetleri faaliyetlerine başlayan grubumuz 2010 yılında bünyesine Efe Kurumsal markasını da katarak V.I.P Transfer Hizmeti sektörün de kalite odaklı çalışmalarını artırmış, hizmet ağını Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya illeri ve tatil beldeleri olan Bodrum ve Dalamanı da kapsayan bir alanda genişleterek, sektörde hem araç kalitesi hem hizmet kalitesi olarak ilklere imza atmış ve V.I.P Hizmet kavramına farklı bir bakış açısı getirmiştir.

    Grubumuz Havaalanı V.I.P Transfer Hizmetleri, Shuttle Hizmeti, Şoförlü Araç Kiralama Hizmetleri ve Filo Araç Kiralama Hizmetleri alanların da halen faaliyetlerine devam etmektedir. Grup firmalarımızı 2016 yılı itibariyle “trdriver” markası altında toplamış bulunmakla birlikte; Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya’da başarmış olduğumuz sektördeki öncü ve kaliteli firma imajını Türkiye genelinde V.I.P. Havaalanı Transfer Hizmetleri alanında da yaygınlaştırmak ve “tr driver” markasını bir Türkiye markası haline getirmek amacı ile faaliyetlerimize tüm hızıyla devam etmekteyiz.

    “TR DRIVER” portföyündeki projeler tamamlandığında Türkiye Havaalanları V.I.P Hizmet Sektöründeki yerini daha da pekiştirecek ve sürdürülebilir büyüme yolculuğunu daha da hızlandıracaktır.

    Fiyat teklifimizi alın
    Web sayfası üzerinden güzergahı ve tarihi belirleyin.

    Araç tipini seçiniz
    Tüm fiyatlar sabit. Ek bagaj ve bekleme süresi için ekstra ücret alınmaz.

    Üye ol/Giriş yap
    Basit adımları izleyerek üye olun / giriş yapın

    Ödeme şeklini seçip rezervasyon yapınız
    Seferin başlamasına iki saat kalana dek ücretsiz rezervasyon iptali imkanı.

    E-posta ve SMS onayı
    Şoför bilgileri ile birlikte rezervasyon onayınız kısa süre içinde e-posta adresinize gönderilecektir.

    BİZİ SEÇMENİZ İÇİN BİRKAÇ NEDEN

    20000+ transfer
    6'dan fazla bölgede 20000'i aşkın havalimanı transferi ya da adresten adrese transfer yaptık.

    1000+ Müşteri
    Havalimanı transferi ya da adresten adrese transfer için bizi tercih eden 1000'den fazla müşterimiz var.

    24 Saat Canlı Destek
    Ekibimiz tüm transfer talepleriniz için 24 saat size destek olmaya hazır.

    Kaynak: Havaalanı Transfer, "Tr Driver",https://www.trdriver.com, (12 Ekim 2016).




  • Merhaba. Email Pazarlama çok etkili bir kanaldır. Geçen gün 12bin toplu email gönderdim ve 6 paket satışı yaptım. Bence siz de denemelisiniz. Tabi sattığınız ürün ve yaptığınız iş önemli. Uygun fiyatlı gönderim içinhttp://mailgraf.com
  • Günden güne gelişmekte olan blog haber ve bilgilendirmek için açılmış olan bir web sitesihttp://dokuzaralik.com/ artık aktif konumda ve her geçen gün en yeni içerikleri sizlere sunmakta.
  • Evde ek iş ilanları içinhttp://www.eiskur.com/kategori/evlere-ek-is-veren-firmalar adresini ziyaret edebilirsiniz. Evden iş veren firmaları, İşkur ilanlarını ve kamu memur alımı haberleriniwww.eiskur.com adresinden takip edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskur -- 26 Nisan 2017; 10:45:25 >




  • Süha Evden Eve Nakliyat olarak Tüm Türkiye'de profesyonel bir evden eve nakliyat hizmeti vermek için kurulduk. Müşteri memnuniyet odaklı çalışarak her geçen gün daha da büyüyen bir firma haline geldik. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
    İstanbul Evden Eve Nakliyat
    Pendik Evden Eve NakliyatAvcılar Evden Eve Nakliyat
    Başakşehir Evden Eve Nakliyat
    Kurtköy Evden Eve Nakliyat




  • Adıyaman Kervansaray Kahvesi

    Kahve geleneği ve kültürü ile ün salmış bir ülke olarak Türkiye bu eşsiz kahve lezzetinin tüm dünyada yayılmasını sağlamıştır. Osmanlı'nın yükselme dönemlerinde Arap yarımadasından tüccarlar tarafından Anadolu'ya getirilen kahve ilk getirildiği dönemde Osmanlı padişahlarının ve sultanlarının vazgeçilmez özel bir içeceği haline gelmişti.

    Saraydaki paşaların ve üst düzey yöneticilerin toplantı ve sohbetleri sırasında kullandıkları bu içecek gerek o dönemde gerekse günümüzde önemli bir yere sahipti. Ülkemiz topraklarında üretiminin yapılmasıyla birlikte her kesimin kullanımına açılan kahve kültürü o dönemden bu yana her hane içerisinde severek tüketilen bir içecektir.

    Kahve Nerede Üretilir?

    Ülkemizde kahve üretiminin büyük bir çoğunluğu Adıyaman'da tüketilmektedir. Hatta öyle ki Kahta ilçesi kahve vadisi olarak da bilinmektedir. Bu bölgede kahve üretimi ve kahve lezzetinin arttırılması için çok yoğun çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Adıyaman ilinde kahve üretimi ve çalışmaları gerçekleştiren kervansaray kahvesi bu çalışmaları sonucunda kahve alanında çığır açacak yeni bir kahve çeşidi yaratmıştır. Bu kahve çeşidi içerisinde kakule, salep, krema, çikolata, keçiboynuzu, damla sakızı ve menengiç gibi bazısı Anadolu'ya özgü olan tatların kaliteli kahve çekirdekler ile harmanlanması ile elde edilmektedir.

    Kervansaray Kahvesi Nereden Alınır?

    Sekiz farklı ham maddeden oluşan kervansaray Osmanlı kahvesi internet aracılığıyla da edinilebilmenin yanı sıra herhangi bir aracıya ihtiyaç duyulmadan sipariş ile satın alınabilir. Sizde Adıyaman kervansaray kahvesini satın almak istiyorsanız sitemizden sipariş verebilirsiniz.


    Detaylı bilgi:www.adiyamankervansaraykahve.net




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.