Bildirim
Site Acmaa!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
forum açmaya yardım edebilirim. siz de bana cod4 ü nasıl online oynayacağımı öğretin. cd key alredy use diyor
açtığım forum sağlam bişey olur. öyle üyelikle açılanlardan değil.
rütbelere cod yıldızları felan yaparız -
Bence clanı yeni kurduysanız site açmak için biraz bekleyin.Eğer kıytırıktan bir forum açıcaksanız birşey olmaz ama sonuçta oyun içersinde biraz tanınmanız lazım ondan sonra paralı bir site kurarsınız, kıyak olur. -
arkadaslar zaten ben öğrenince hemen açmicaz sadece nasıl acılıcani öğrenim hem paralı olanı hemde baska türlü baska yolardan açılan varsa onları öğrenmek istiyorum simdilik sadece bilgi olarak kalıcak ilerde site acicaz
şimdiden teşekkürkler... -
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
forum açmaya yardım edebilirim. siz de bana cod4 ü nasıl online oynayacağımı öğretin. cd key alredy use diyor
rütbelere cod yıldızları felan yaparız
oyun orjinalse Call of Duty 4 Multi. İçerisinden join game basarak orada ayarları yaparsın serverlar cıkar.Fakat orjinal dilse...
o zaman xfire yi kur (hesebın yoksa sitesinden hesap ac) sonra programda profiline giris yap(kullanıcı hesebına)daha sonra sol kösede servers butonu var oraya tıkla gelen ekranda en altda cod2 ye 2kere tıklaman yeterli tabi pingleri ucuk serverlarda cıkar onun icin yandaki(sagdaki) ekranda filtre uygulayabilirsin(mt country vb)
Umarım yardımcı olabilmisimdir......
Şimdiden Teşekkürler....
-
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
rütbelere cod yıldızları felan yaparız
oynasana.com da cod 4 ve cod 2 var ordan bir dene istersen ama üyelik lazım -
bunu bilen birinden yardım isteyerek yapabilirsin. -
ya arkadaslar oynasana sitesinde forumlara tıklayamiyorum biliyorum PC mden kaynaklanıyor ama tıklayamiyorum yani bi bu sorun icin konu acmim bileninz varsa cvap olarak yazsın lütfen yaklasık 2haftadır siteye girdiğimde giriş yapınca forumlara vb seceneklere tıklayamiyorum ?????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3rN_Heartagram -- 25 Temmuz 2008; 18:12:19 > -
eren mozilla dan falan giremezsin exproler sart -
cook saol kardesim yaa bende bu kadarcık seyi bilmiom bakim napicazz tekrar saol -
arkadaslar sitemizi kurmus bulunmaktayız
http://bigbang.darkbb.com
İyi Günler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X