Şimdi Ara

SİTE AÇILMIYOR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şu an girmem gereken 1-2 site var. fakat son birkaç günde ne olduysa bir türlü açılmıyor siteler.. resimdeki hatayı veriyor...2340987234 tane arama yaptım, adam akıllı bi sonuç bulamadım.kimisi cmd.exe aç, system32'ye şunu at falan demiş hepsini yaptım fakat sonuç hala aynı. modemi kapatıp açtım, antivirüs programlarını kapadım, windows güvenlik duvarını bile kapattım fakat hala aynı.ayrıca mozilla ve ie'de de durum aynı, hatta belki sorun pc'dedir diye evdeki başka bi pc'den girmeyi denedim, orda da aynı hatayı verdi.ne oldu durup dururken çok merak ediyorum cidden. lütfen yardımedin beyler. iyi forumlar...

SİTE AÇILMIYOR ??

yanlış yere açtıysam özür dilerim, Crystal Castles nicki arkadaşın isteği üzerine açtım.

• DNS kullanıyor muydunuz? DNS sıfırlayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

DNS kullanıyor muydunuz? DNS sıfırlayın..

Denedim, işe yaramadı
  • güncel
  • farklı tarayıcıdan denediniz mi? veya farklı pc de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pet Şişe

Beyler şu an girmem gereken 1-2 site var. fakat son birkaç günde ne olduysa bir türlü açılmıyor siteler.. resimdeki hatayı veriyor...2340987234 tane arama yaptım, adam akıllı bi sonuç bulamadım.kimisi cmd.exe aç, system32'ye şunu at falan demiş hepsini yaptım fakat sonuç hala aynı. modemi kapatıp açtım, antivirüs programlarını kapadım, windows güvenlik duvarını bile kapattım fakat hala aynı.ayrıca mozilla ve ie'de de durum aynı, hatta belki sorun pc'dedir diye evdeki başka bi pc'den girmeyi denedim, orda da aynı hatayı verdi.ne oldu durup dururken çok merak ediyorum cidden. lütfen yardımedin beyler. iyi forumlar...

SİTE AÇILMIYOR ??

yanlış yere açtıysam özür dilerim, Crystal Castles nicki arkadaşın isteği üzerine açtım.

Başka bir tarayıcı dene Comodo Dragon veya olmazsa TOR browser'ı dene.

• tor browser ı yükledim deep wep sitesine girmeye çalışıyorum ama javascript falan diyo napıcam yardım eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pet Şişe

Beyler şu an girmem gereken 1-2 site var. fakat son birkaç günde ne olduysa bir türlü açılmıyor siteler.. resimdeki hatayı veriyor...2340987234 tane arama yaptım, adam akıllı bi sonuç bulamadım.kimisi cmd.exe aç, system32'ye şunu at falan demiş hepsini yaptım fakat sonuç hala aynı. modemi kapatıp açtım, antivirüs programlarını kapadım, windows güvenlik duvarını bile kapattım fakat hala aynı.ayrıca mozilla ve ie'de de durum aynı, hatta belki sorun pc'dedir diye evdeki başka bi pc'den girmeyi denedim, orda da aynı hatayı verdi.ne oldu durup dururken çok merak ediyorum cidden. lütfen yardımedin beyler. iyi forumlar...

SİTE AÇILMIYOR ??

Dns ayalarlarını sıfırlayıp dns'yi Google dns yapın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.