Evet arkadaşlar böyle bir sistem alacağım haftaya Cumartesi.Sizin görüşünüz nedir?Nasıl bir sistemdir ?
çokda iyidir çokda güzeldir elinede saglık bide oyuncu klavye mouse al sonra yanında yat
Güzel bir sistem hocam , bütçenizi aşmıyacaksa İn-Win maelstrom FULL ATX Kasa - İnvin commander 750 W PSU Alın . Kasa çok hoşuma gidiyor , hava sirkülasyonu olsun , destekleri ve tasarımı olsun çok güzel bir kasa . Sisteminize çok yakısır.
Sistem züper
Kasayı inceledim fakat dizaynını sevmedim.Bütçemi aşmıyor fakat dediğim gibi baktığımda vay anasını be bunu ben topladım diyebilmeliyim.Fakat bu kasa tarzım değil :)
O zaman yerinizde olsam , süper tasarımlı bir kasa modlarım
Çok beğendim :) hayirli olsun simdiden :)
birde ssd alsaydın pc ucar söyleyeyim. en azından 60 gb sata 3 ssd al. Şu anda pc ni tıkayan tek şey hdd
GTX570 yerine hd 6950 veya gtx 560 ti alınabilir. Anakart msi p67a gd55 ile değiştirilebilir. HDD samsung hd502hj ile değiştirilebilir. Kasa pek kullanışlı görünmüyor. Onun yerine CM Storm Enforcer, Haf RC 912, RC 692, Corsair 400R marka kasalar alınabilir. Power olarakta Seasonic 620W(+80) Modüler, Silver Stone 600W(+80), Corsair GS 600W(+80) markaları tercih edilebilir. Eğer oyun amaçlı kurulan bir sistem ise 4 gb ram yeterli gelecektir. 21.5" monitör yerine 23" bir monitör daha iyi olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: TEHET
GTX570 yerine hd 6950 veya gtx 560 ti alınabilir. Anakart msi p67a gd55 ile değiştirilebilir. HDD samsung hd502hj ile değiştirilebilir. Kasa pek kullanışlı görünmüyor. Onun yerine CM Storm Enforcer, Haf RC 912, RC 692, Corsair 400R marka kasalar alınabilir. Power olarakta Seasonic 620W(+80) Modüler, Silver Stone 600W(+80), Corsair GS 600W(+80) markaları tercih edilebilir. Eğer oyun amaçlı kurulan bir sistem ise 4 gb ram yeterli gelecektir. 21.5" monitör yerine 23" bir monitör daha iyi olacaktır.
Oyun amaçlı kurulan bir sistem , evladiye , i5 , GTX570 , ve bu sisteme 4 GB Ram'mi öneriyorsunuz , BF3 bile 5,5 GB RAM yiyor . CL9 + 1600 Mhz Çift modül 8 GB RAM uygundur. Ayrıca GTX570 yerine 6950 veya gtx560 ti mukayese dahi edilmez , aradaki fiyat farkı performansını oldukça gösteriyor . Tek eksik kesinlikte bir ssd . Kasa olarak X pretedor' u önerebilirim, PSU İn-Win Commender 750 W .
Teşekkürler beyler.Sizin dediğiniz güç kaynağına baktım fakat benimkiyle aynı.Aynı derken kasanın içinde 750W'lık olucak.Teşekkürler herkeze
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme