Şimdi Ara

sistemim iyi ama oyunlarda kasma yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba şöyle bir sorunum var sistemim iyi olmasına rağmen oyunlarda kasma yapıyor ekran kartı driveri güncelledim bios zaten güncel netframe 4.5 yüklü vcredistler de yüklü norton antivirüsle tarama yaptım bişey çıkmadı directx 11 yüklü ekran kartı 4 gb ram 8 gb işlemci i3 windows 10 yüklü rica etsem böyle sorunla karşılaşanlar çözüme ulaştıysa yazabilirlermi?



  • Ekran kartınız Nvidia ise sürücüyü tekrar güncelleyin. Ama alta yazacağım işlemi yaparak güncellemeniz gerekiyor.

    - Son güncelleme kuruluysa tekrar güncelleyin ve bu defa Hızlı güncelleme değil Özel güncellemeyi seçin daha sonra çıkacak olan ekranda bir kutucuk göreceksiniz. Yani boş olan ve orada Temiz Kurulum ile alakalı bir yazı olacak. O kutucuğu işaretleyin ve kurulumu o şekilde yapın. Ekran kartı yazılım ayarlarınız sıfırlanacak.

    Bu kurulumdan sonra tekrar oyun açıp bakın. Dediklerimi harfiyen yaparsanız kasma sorununuzun azaldığı ve çoğu oyunda geçtiğini göreceksiniz. Nvidia için çıkan son 5-6 güncelleme sıkıntılı ve temiz kurulum yapmadan kurunca oyunlarda ciddi fps düşüşleri oluyor.
  • Sisteminiz tam olarak nedir?

    4-5 yıllık monster dizüstü bilgisayarda da GTX540m ekran kartı ile 4GB geliyordu.
    donanım kaç GB olduğu yeterli olmayabilir.

    Harddisk arızalı olabilir. sorun virüs değil işletim sistemindeki herhangi bir bozulma veya arka planda çalışabilecek başka bir uygulama olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.