Şimdi Ara

SISTEMIM HANGI EKRAN KARTLARINI DESTEKLER ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili DH sakinleri. Evimde, imzamdaki sistemin haricinde bir pc daha var ve bu pcye sistemin kaldırabileceği en iyi kartı almak istiyorum fakat bu konuda biraz bilgiye ihtiyacım var sistemi yazıyorum :

CPU : AMD Athlon 64 X2 DualCore 4850B- 2.5 GHZ (940 pin)
    Anakart : Gigabyte GA-M61SME-S2 v2
    RAM : Spectek DDR2 667 2GB

PSU : Casper WIN-400 PS
    +12V 18A Max
    +5V 40A Max
    +3.3 V 28A Max

Yalnız kafama takılan bir detay var PCI-E yuvası 16x diyor anakartın özelliklerinde. Ama ben aida64 , Everest, CPU-Z gibi programlarda baktığımda PCI-E özelliği 8x görünüyor ve desteklediği versiyon PCI-E 1.1 diyor. Bunun olması darboğaz yapmasına sebep midir ? Sistemde şu anda geçici olarak Asus EN GT 430 takılı. Ram'i 4 GB'a çıkartıcam ve daha güçlü bir kart takmayı düşünüyorum. Maksimum ayırabileceğim bütçe 250 TL. Önerileriniz nelerdir ? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLayer_BoXeR -- 5 Eylül 2012; 15:01:03 >

Galaxy A53
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

İşlemcin daha güçlü bi kartı kaldırmaz boşuna para verirsin , takılma var diye konu açarsın burda , ilk önce işlemci değişmeli daha iyi bir ekran kartından performans almak istiyorsan ....

Anlıyorum. Peki; arkadaşın elinde Sapphire HD4870 2GB DDR5 256 bit ekran kartı var ve daha yeni bir model alacağı için bu kart boşa çıkıcak. Sistemim kaldırır mı HD 4870 i ?

Orijinalden alıntı: Vtechan

quote:

Orijinalden alıntı: serty23

İşlemcin daha güçlü bi kartı kaldırmaz boşuna para verirsin , takılma var diye konu açarsın burda , ilk önce işlemci değişmeli daha iyi bir ekran kartından performans almak istiyorsan ....

Anlıyorum. Peki; arkadaşın elinde Sapphire HD4870 2GB DDR5 256 bit ekran kartı var ve daha yeni bir model alacağı için bu kart boşa çıkıcak. Sistemim kaldırır mı HD 4870 i ?

Boşa çıkıcak derken bedava vericekse al tabi ama işlemcinin izin verdiği kadar oynarsın oda oyuna ve ekran cözünürlüğüne göre değişecektir ayrıca hd 4870 sağlam psu ister oda sıkıntı yaratabilir .....
  • Anlıyorum. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim. Sanırım bir süre daha bekleyip sistemi komple yenilemek daha mantıklı olucak gibi görünüyor taksitle falan. Ne demişler borç yiğidin kamçısıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLayer_BoXeR -- 5 Eylül 2012; 15:40:13 >
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.