Şimdi Ara

Sistemi toparladım ancak tavsiyelere ihtiyacım var 27.10.2013 GÜNCEL !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Flood kasmak istemiyorsanız sabredin. Arkadaşlar gelir zaten

Toplam bütçeniz ne kadar

Orijinalden alıntı: Sofiman

Flood kasmak istemiyorsanız sabredin. Arkadaşlar gelir zaten

Toplam bütçeniz ne kadar

Tamamdir . Bütçem belli değil aslında. Ekran kartsız 4500TL civarı diyebiliriz.

Ha bu arada rantçı arkadaşlarla muhattap olmuyorum üstlerine alınıp konuyu cevaplamasınlar o kuş kadar akıllarıyla burdan klavye delikanlılığı yapıyorlar. Lafım size değil , cevapladığınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sofiman -- 27 Ekim 2013; 17:31:54 >

O kadar büyük paralar harcamana hiç gerek yok yazıktır. Gel anlaşalım sana 3-3.5 Milyara bi sistem toplayayım. 5.5 Milyara topladığın sistemden 5-8 FPS daha az alırsın 2 milyar cebinde kalır ?

Merhabalar. Mesajınızı şimdi gördüm . Vatan'a gidip satın aldım bile diyebilirim. Umarım hayırlısı olur. Aldığım parçalar şu şekilde:

ASUS
    DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

XIGMATEK
    CENTAURO SERİSİ 80PLUS 1000W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

INTEL
    Core i7 4770K Soket 1150 3.5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci

MSI
    Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

SAMSUNG
    250GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD

SEAGATE
    3.5" 2TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

GSKILL 16GB (2X8GB) TRIDENT X DDR3 2133MHZ CL9 1,65V DUAL KIT RAM

LOGITECH
    G510 GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT

ASUS VG248QE

CORSAIR GRAPHITE 600T

Ayrıca GTX 780TI yada Windforce 3x TITAN almayı planlıyorum daha sonrası için şimdilik arkadaşımın fazladan duran HD 5970'ini kullanacağım bu sistemle.

• Kasaya ve PSU ya gereksiz para harcamışsınız, ayrıca ramler abartı olmuş. Genel olarak diğer parçalar iyi. Grafik kartı olarakta 780 serisine o kadar para vermektense tıkla şunu alın boşuna israf etmeyin paranızı

Kasaya ve PSU ya gereksiz para harcamışsınız, ayrıca ramler abartı olmuş. Genel olarak diğer parçalar iyi. Grafik kartı olarakta 780 serisine o kadar para vermektense tıkla şunu alın boşuna israf etmeyin paranızı

Teşekkürler. Grafik kartı işini şimdilik erteledim dediğim gibi. 5970 i kullanacağım. Onuda zamanı geldiğinde karar vericem artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAydogdu

Ramları son mesajınızda 1,65 V seçmişsiniz
    1,5 v olanını aln

PM attım.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.