Şimdi Ara

sistemi alıcaktım yine muallakta kaldım askıya aldım!!! hangi tarih diyorsunuz????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaslar 1 ay evvel bır sıstem topladım ve sızınle paylaştım ama gel görkı mayısa yakın düşecegını izlenımı olunca (haliyle almadım); ama ürünlerde aman aman bir indirim olmadı, ...acaba aranızda konu hakkında bilgisi olan varmı? yanı haziran ayı makıne toplamak ıcın ıyı bır zaman mı??(fiyat-perfrormans) dolar hazırana doğru çok mu çıkar? vesaıre...çok soru sordum ama ortalama bır tarıh belirlemelıyım hatta belirlemeliyiz diye düşünüyorum....!!!!

    saygılar herkeze....



  • bence beklemenin sonu yok doların çok yüksek olmadığı bir gün çıkıp alacaksın, fiyatlar düşer diye beklemekten bilgisayarı kullanamıyorsun şu anda fiyatlar çok pahalı değil ama elimdeki para istediğim sisteme yetmiyo dersen gözün firmaların kampanyalarında olsun.
  • ya dostum fıyatlar yıne pahalı bır 8800 gt fıatları hala ınmedı, 1066 ramler halen aynı fıyat, işlemcıler de sadece 6750 modelınde ındırım mevcut yanı bu cıddı fıyat farkı ne zaman dusecek acaba hazıranda bu dedıgım klasman ınermı? bellı bır butcem var ve alamıyorum sıstemı..ınat ettım ne zaman dusecek dıye beklıorum!!!!!
  • sanırım konuyla ılgılı ortalama bır tarıh bılen ark yok, muallakta kalmaya devam :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.