Şimdi Ara

Sisteme bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütçem 2800tl bu fiyata daha iyisi yapılabilirmi (50-100tl oynayabilir)
    edit: sistem değiştirildi önerilere açığım
     Sisteme bakarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahoman123 -- 11 Şubat 2015; 21:14:18 >

• sahoman123 kullanıcısına yanıt
    yapılamaz, hayırlı olsun.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    bi sorum olucak benim şu an kullandığım monitör sağ-sol yada yukar-aşağıdan bakıldığında kararıyor acaba şu an alınıcak monitörde öyle bi sorun yaşanırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahoman123

bi sorum olucak benim şu an kullandığım monitör sağ-sol yada yukar-aşağıdan bakıldığında kararıyor acaba şu an alınıcak monitörde öyle bi sorun yaşanırmı ?

monitörü düşük seçmişsin VGA var sadece bu iyi değil , en azından DVI girişli bir monitör bul. TN panellerde dediğin şey olur, bende şuan baktım %100 aynen göremiyorsun ama kararma felan yok görmek istersen IPS panel alacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Şubat 2015; 19:15:05 >
    peki önerebileceğiniz monitör varmı 50-100 tl artış olabilir. yada sizin önerebileceğiniz bir sistem varsa onu da inceleyebilirim
  • quote:

peki önerebileceğiniz monitör varmı 50-100 tl artış olabilir. yada sizin önerebileceğiniz bir sistem varsa onu da inceleyebilirim

O bilgisayara yakışan budur

http://www.hepsiburada.com/m/benq-rl2240he-21-5-1ms-analog-dvi-hdmi-full-hd-led-gaming-monitor-p-BD802139

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    anladım hocam çok sağolun galiba ekran kartını 280x alıp daha düzgün bi monitör almak daha mantıklı olacaktır
  • Işlemciyi i5 4690 alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerHD35 kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman 3000tl yi aşıyor benim amacım 2800tl ye bir sistem toplamak en fazla 50-100 tl oynayabilecek şekilde
  • Anakartı PC MATE alma, son zamanlar da çok kişinin başı ağrımaya başladı.

280X'e de gerek yok, 280 gayet yeterli olur, testlerine bakarsan arada ki fark çok azdır, düzgün kasa ve psu ile kaliteli monitör alman daha iyi olur, anakartı da H97 çipsetli Gigabyte alman daha iyi olur, M2 sata, Sata ekspres ve dual bios özelliklidir, işlemciye hatta fan bile alabilirsin, yazın stok fan çok iyi performans vermez.

Sisteme bakarmısınız

• quote:

anladım hocam çok sağolun galiba ekran kartını 280x alıp daha düzgün bi monitör almak daha mantıklı olacaktır

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahoman123 kullanıcısına yanıt
    Dostum tek kalemde hepsini aynı yerden toplamak zorunda değilsin , parça parça da araştırabilirsin.Ekran kartın dikkatimi çekti 800 lere kadar bakıyorsan.Parça parça bulman halinde bütçen biraz daha genişleyebilir.Böylecelikle aradaki farkıda ekran kartı için kullanıp daha iyi birşeyler bulabilirsin.780ti gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Dostum tek kalemde hepsini aynı yerden toplamak zorunda değilsin , parça parça da araştırabilirsin.Ekran kartın dikkatimi çekti 800 lere kadar bakıyorsan.Parça parça bulman halinde bütçen biraz daha genişleyebilir.Böylecelikle aradaki farkıda ekran kartı için kullanıp daha iyi birşeyler bulabilirsin.780ti gibi :)

haklısınız vatandan toplama sebebim gidip direk elimde olmasını istiyorum sistemin. aslında şu an dolar dolayısıyla sistem yapmanın mantıklı olmadığınıda biliyorum ama uzun süredir beklediğim için bir an önce düzgün bi sistemim olsun istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.