Şimdi Ara

Sistemde anakart ne kadar önemli -Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Overclockla işim yok , hız aşırtma gibi şeyler söyleniyor ( ne olduğunu bilmiyorum) onlada işim yok

ben sadece oyun için alıyorum bilgisayarı.

Kasa Dark GTX High Power 550W Güç Kaynaklı, SSD Ready ATX Performans Kasa
    İşlemci AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci
    Anakart Asus M5A78L-M LX AMD 760G AM3+ DDR3 Micro ATX Anakart
    Bellek Kingston Value 4GB DDR3 1333MHz CL9 (KVR1333D3N9/4G)
    Ekran Kartı Sapphire ATI HD6850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (111800020R)
    HDD WD Caviar Blue 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (WD5000AAKX)

anakartın fiyatı 110 lira . bu sisteme göre anakart zayıf mı kalır yoksa pek önemi yok mu . eğer sandığımdan daha önemliyse anakart bu sisteme hangi anakartı önerirsiniz.(yine fiyatı 150 lira civarı )

• Anakart en önemli parçadır. Her acemi oyuncu gibi sende daha ilk adımlardasın. Overclock ve hızaşırtma aynı şey. İstediğin kadar işim olmaz de merak insana herşeyi yaptırır. Anakart sistemde stabiliteyi sağlamalıdır. Bu nedenle kaliteli olmalıdır. OC yapınca bu standart biraz daha yükseliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuryzen -- 29 Ağustos 2012; 21:25:13 >
  • bina dikiyorum temel ne kadar sağlam olmalı gibi birşey olmuş..anakartınız sağlam vede herşeye izin verir ölçüde olmalı fx destekleyen bir anakart alın yarın bir gün işlemcinizi değiştirirsiniz,ortada kalmayın..sata3 usb 3 destekleri olsun..chipsetleri güncel olsun...anlayacağınız anakart hep iyi olmalı...saygılar
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.