Şimdi Ara

Sistematik cinsiyet yüceltilmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kelise kullanıcısına yanıt
    Üstelik ' ABD de ki olaylarin' bir cogu bildirilmiyordur bile. Yani kayda geçmeyen olay sayısı fazladır diye düşünüyorum. Çok tehlikeli ve psikopat insanlar var Amerika'da. Florida dan çok daha tehlikeli eyaletler de var. Bizim ülkedeki insanlar çok aşırı ' aşağılık kompleksli. Adam beni tanımadan ' bana yobaz diyor. İnsanlar sanıyor ki ' diğer ülkelerde yaşayan insanlar mutluluk abidesi içinde. Bu sorunlar ' tüm insanlığın sorunları aslında. Amerika Türkiye Avrupa farketmiyor.
  • themann41 T kullanıcısına yanıt

    Allah sonumuzu hayretsin. Hiçbir konuda doğrumuz yok neredeyse. Hayvan sevgimiz insan sevgimizi geçmiş, kadın hakları diye erkeklerin hakları yeniliyor, veganlar et yiyenlere hayvan katili diyor, LGBTİ diye heterofobiklik yayılıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamlara bakın mesela ; ped reklamında g.tüne takınca kahraman olan kadın, şampuan reklamında özgür kadın eee ?
    Dizilerde iğrenç mesajlar..
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Hocam gerçekten çok haklısınız. Ben de bir kız olarak erkeklerin ev geçindirme sorumluluğunu bile tek basina kadınların yaşadığı birçok zorlugun toplamından daha zor bulurum. Bir kız herhangi bir üniversitede okuyor keyfine. Iş bulma derdi yok sonra evlenip gidiyor. Bence kadınlar da erkeklerle aynı sorumluluğu almalı. Ama bunun tek sorumlusu kadınlar mı yine peki erkeklere ne demeli ?

    Hiçbir erkek kendisinden 100 lira bile fazla alan kadını kabul etmiyor. Ya da ben çalışmak istemiyorum kadın çalışsın diyen erkek var mı ?

    Mesela ben eşim ilerde çalışmak istemezse sorun yok ben çalışırım diyorum. En çok erkekler bana gülüyor. Eğitim duzeyim sebebiyle sevgime karşılık bulamamıştim bir zamanlar. Benden yüksek olmaz dediler. Evet bu ülkede her iki cinsiyetin de sorunları var ve bunları çözmek için beraber yol almamız gerekiyor. Hiçbir şey tek taraflı değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadının fazla para kazanmasına değil, aldığı para ile kocasını ezmesine tepki var.Hafif tartışmada koz olarak kullanan kadınlar var.Üniversite'ye koca bulmak için giden tonla kız gördüm.Yetmiyor buldukları elemanı hemen polis yaptırıp evleniyorlar.Şuan satış elemanı arayan yerlere başvurun hemen alırlar ama erkeğe o iş kolay olmuyor.Sosyal medyadan öteye geçebilsek gerçekleri görecek millet
  • Aynen ama siz de sosyal medyadan öteye geçemiyorsunuz ne yazık ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplumda anlatılması zor.Çünkü kadınlar bu durumu fena kullanıyor.Suistimale açık halde
  • * Güncelleme : piyasadan silinmiş ama sosyal medyada evliliği ile şişirilmiş bir ünlümüzün, çocuğunun regl haberini duyurması üzerine yine konu erkeklere geldi. Nasıl mı ?
    Sünnet düğünü varsa bu da normal!
    Zaten sünnet düğünü değil ziyafetidir normal olan. Kuran okutulur ve özellikle çocuklara ikramlar verilir, yüzleri güldürülür. Amaç sünnet olmayanın korkmaması fakat toplum durmadan değiştire değiştire amacından saptırmış.
    Sosyal medyada otu b*ku paylaşan ve ona tapan tiplerin duyarları bezdirdi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.