Şimdi Ara

Sistem Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süre önce oluşturduğum sistemimi upgrade etmeyi düşünmekteyim.

İntel E8500 işlemci
    Asus striker II formula 780i sli anakart
    nvidia gtx 280 ekran kartı
    kingston 800 mhz 4g ram yanılmıyorsam :)
    tt 750 wat psu
    gigabyte aurora kasa

tüm bileşenler default kullanılıyor oc yapılabilme ihtimalide göz önüne alınarak işlemcinin 4,0 ghz yükseltilerek
    ekran kartı yükseltilebilirmi bu anakarta uygun neler var işlemci oc yapılacaksa hangi işlemci soğutucusu ??????
    bu anakartla sli yapsam nasıl olur gibi sorularım mevcut

görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

• ıslemcı olarak max q9650 olabılır ama sıfırı ve ıkıncı elı yenı ı5 serısıne gore cok pahalı kalıyor en mantıklısı ıyı bır sogutucu alıp ıslemcıye o.c uygulamak ekran kartınıda gtx570 gıle degıstırebılırsın
  • F/p olarak 560 570 580 ve hangi marka hangi model belirtirseniz birde işlemci soğutucusu tavsiyesi çok iyi olur tekrar teşekkürler
  • Görüşlerinizi bekliyorum
  • Görüşlerinizi bekliyorum
  • selam arkadaşım anakartın slı yaparsan gtx kartla yapacaksın.....ve şunu söylemeliyim cpu/o.c yapacaksan
    güzel bir işlemci soğutucusuna ihtiyacın olacak....ha unutmadan sistemin fena değil, güzelmiş.
    quote:

Orijinalden alıntı: -MYST-

Görüşlerinizi bekliyorum
  • ekran kartını değiştirip işlemciyede bir soğutucu alarak o.c. yaparsan iyi bir duruma gelir bilgisayarın
  • İslemci oc yapılacak ekran kartı değişecek bunlar ok ....

Ama hangi işlemci sogutucusu ?
    hangi ekran kartı ?

• bütçeni belirtirsen daha net ekran kartlarını önebiliriz
  • wlla tavsiye sizden ama 5 - 10 fps için 1000 tl vermeye gerek yok 500 600 tl yeterli olur sanki ?
  • xfx 6950
    edit : çift fanlı olan model olursa daha iyi olur zaten aralarında 30 tl lik bir fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeßroN -- 1 Mayıs 2011; 20:03:03 >
  • Anakartim sli destekli bu yüzden nvidia daha mantıklı mı olur gtx 560-70 ? Sli da scaling problemleri mevcutsa 6950 nerden hangi model ?
  • gtx 560-570 oldukça iyi performans verir ama sli den vazgeçersen;yukarıda belirttiğim gibi XFX 6950 çift fanlı model inventus veya vatandan temin edebilirsin
  • Gtx 560 yada 6950 gozukuor bu durumda

Ama sli performansında bir sıkıntı yasamiyacaksam ileriyi düşünerek 560 mı almalıyım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.