Şoyle bir sistem topladim kasa ve ekran kartini degistirmek istemiyorum ikisi de gercekten istedigim modeller. Anakart ve ozellikle guc kaynagi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Sistemi 1080p de kullanicam.
Almaya karar verdim sayilir ancak tecrubeli arkadaslar belki degisiklik onerir diye buradayim.
2013 de sistemimi toplayan leon-x yorumlariniz degerli.
Anakart yeterli İşlemciyi r5 1600 af yada bütçe artırarak 3600 yapın ekran kartı yeterli fakat f-p bazında iddialı olduğu söylenemez ama soğutma konusunda kafanız rahat olur Bellekler yeterli Kasa kişisel zevk yeterli Psuyu high Power 600W Performance gold model ile değiştirin
Bu şekilde sistemi siparişe geçebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoSt
Anakart yeterli İşlemciyi r5 1600 af yada bütçe artırarak 3600 yapın ekran kartı yeterli fakat f-p bazında iddialı olduğu söylenemez ama soğutma konusunda kafanız rahat olur Bellekler yeterli Kasa kişisel zevk yeterli Psuyu high Power 600W Performance gold model ile değiştirin
Bu şekilde sistemi siparişe geçebilirsin.
Sistemi inventusdan aliyorum orada bahsettiginiz psu yok benim sectigim psu kotu mu sizce? Gold olanlar pahali kaciyor biraz
Xıgmatekin giriş seviyeli sesli çalışan modelleridir eğer ayrı alma imkanınız varsa 500 TL bandında yukarıda belirttiğim ürüne sahip olabilirsin.
İşlemciyi de R5 1600 yaparsan güzel tasarruf sağlarsın, R5 2600'e fazladan para vermeye değmez, arada ki fark ile cpu cooler ya da ssd ya da depolama hdd alınabilir.
İşlemciyi de R5 1600 yaparsan güzel tasarruf sağlarsın, R5 2600'e fazladan para vermeye değmez, arada ki fark ile cpu cooler ya da ssd ya da depolama hdd alınabilir.
Hocam 1600 stoklarinda yok. PSU yu degistirdim. Son olarak soylemek istediginiz bir sey var mi?