Şimdi Ara

Sistem toplayacağım 540 tl kadar nakit var mevcut nakti nasıl katlayabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük 25 tl maaşla bi bilgisayarcıda çalışıyorum malum öğrenci olduğumuz için asgari ücretli bir işe almıyorlar. Şuana kadar 540 TL Biriktirebildim ancak şuan kullandığım laptop yetersiz kaldığından ve kullanışsız olmasından dolayı masaüstü sisteme geçeceğim ancak nakit darboğazı var. Ve yaza kadar sistemi toplamak istiyorum helalinden nasıl bir ticaret ile bu parayı 2 katına çıkarabilirim.

Not: Notebook u satacağım ama müşteri çıkması zaman alacak gibi.

Olmayan paramızla, sevmediğimiz insanları etkilemek için ihtiyacımız olmayan şeyler satın alıyoruz. F.C
  • Bimden su al sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ofsaytıbozanstoper

Bimden su al sat

Sorgulamaksızın blok.

Olmayan paramızla, sevmediğimiz insanları etkilemek için ihtiyacımız olmayan şeyler satın alıyoruz. F.C
  • Bir yol bulursan bana da söyle

• Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar. Block.

Para katlamak icin ne zaman bir şeye girişsem elimdeki para da gitti. Hırs yapmıyorum artık.

• ailedende bi 200,300 tl yardım alıp laptopuda satıp forumdan 2. el güzel temiz bir sistem alabilirsin ben 3 sene önce aldım forumdan 2.el sistem hale çatır çutur kullanıyorum zamanla üzerine upgrade felanda yaptım paran yoksa anakartı sağlam al ileride upgrade felan yapabilirsin bir anda yüklenme yani

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
  • Bilgisayar başından yapmak isterim dersen iyi oynadığın bir oyunda boost yapabilirsin. Kumar tavsiyesi verip zarara girmeni istemem ama kendine ve şansına güveniyorsan ufak çaplı bir şeyler deneyebilirsin. Ucuzdan ürün alıp internette satabilirsin. Mesela baskılı bardak, bardak altlığı gibi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.