Şimdi Ara

Sistem topladim acilmiyor acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun vatanda kasa topladim amd fx6300 sapphire 7850 1gb, anakart 970a ds3 ram 4gb vengeance ram ve 600w kasa montajlattim eski hddyi takdirdim icinde windows xp var dvd rom almadim cahillikten eve geldim ben kasada vardir diye almadim ama yokmus hem ekrana goruntu gelmiyor bu arada acil yardim edin napicam dvd rom fiyatlari ne kadardir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexte[R]

Bugun vatanda kasa topladim amd fx6300 sapphire 7850 1gb, anakart 970a ds3 ram 4gb vengeance ram ve 600w kasa montajlattim eski hddyi takdirdim icinde windows xp var dvd rom almadim cahillikten eve geldim ben kasada vardir diye almadim ama yokmus hem ekrana goruntu gelmiyor bu arada acil yardim edin napicam dvd rom fiyatlari ne kadardir

ne xp si kardeş win 7 yükle usb ile

Alttaki linkten programı indirip yükleyin ilk ekranda isoyu göstericeksiniz 2.ekranda flashbelleği sonra "begin copying" diyeceksiniz format felan diyecek "yes" diyeceksiniz bitince yeşil yanacak.
    "Completed" diyecek sağ üstteki çarpıya basıp kapatıcaksınız normal formatınızı atıcaksınız.

Not: Biostan 1.sıraya usb almayı unutmayınız.

Önemli NOT !!! : Format esnasında kendi kendine restart atınca usbyi çıkarın hemen yoksa yeniden kurulum başlar.!!!! (bu çok yaşanılan bir sorun çok geridönüş aldığım için yazma gereği duydum.)

Windows 7 Usb Tool İNDİR

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Dexte[R]

Bugun vatanda kasa topladim amd fx6300 sapphire 7850 1gb, anakart 970a ds3 ram 4gb vengeance ram ve 600w kasa montajlattim eski hddyi takdirdim icinde windows xp var dvd rom almadim cahillikten eve geldim ben kasada vardir diye almadim ama yokmus hem ekrana goruntu gelmiyor bu arada acil yardim edin napicam dvd rom fiyatlari ne kadardir

ne xp si kardeş win 7 yükle usb ile

Alttaki linkten programı indirip yükleyin ilk ekranda isoyu göstericeksiniz 2.ekranda flashbelleği sonra "begin copying" diyeceksiniz format felan diyecek "yes" diyeceksiniz bitince yeşil yanacak.
    "Completed" diyecek sağ üstteki çarpıya basıp kapatıcaksınız normal formatınızı atıcaksınız.

Not: Biostan 1.sıraya usb almayı unutmayınız.

Önemli NOT !!! : Format esnasında kendi kendine restart atınca usbyi çıkarın hemen yoksa yeniden kurulum başlar.!!!! (bu çok yaşanılan bir sorun çok geridönüş aldığım için yazma gereği duydum.)

Windows 7 Usb Tool İNDİR

Hocamın dediği gibi yaparsan sorunun çözülecektir.
    Hocam ayrıca çok bilgilisiniz tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

Hocamın dediği gibi yaparsan sorunun çözülecektir.
    Hocam ayrıca çok bilgilisiniz tebrik ederim.

eyw
  • Bu sisteme XP'mi takibi Win8 64 bit kur.
  • evet usb ile atabilrsin ama dvd raw almalisin ilerde bişi yüklemek gerekir v.b şeyler için

usb den hızlı yükler ama hdd yi tamamen bicmlendirmen lazm c ve d yi silmek ön bellek içn hazırlanmış bölümüde silmek ve tekrardan bölüm olusturman gerekiyor
    :)

Hadi bakalm k.gelsin sana
  • Yarin kasayi goturecegim ekran gelmiyor sorun var hem insafli bir abiyi bulursam format attirmayi denicem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.