Şimdi Ara

Sistem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum oyun amaçlı bütçe 2500 tl sadece bilgisayar kasası ve içindeki herşey ssd koyabilirseniz güzel olur intel mi amd mi siz karar verin :D 1-2 gün içinde vatandan sipariş vermem gerekiyo daha fazla dayanamam yoksa şimdiden teşşekürler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasantro -- 27 Ocak 2015; 17:38:17 >



  • dasantro D kullanıcısına yanıt
    Sistemi oyun üzerine kurdum ve parçaları da max. fps almana yönelik belirledim. Bununla birlikte anakartın usb 3 konnektörü yok fakat arkasında usb portu var. Gerektiğinde 5 liralık bir kablo ile bunu halledebilirsin. Sistem Önerisi
     Sistem Önerisi




  • sokratech S kullanıcısına yanıt
    peki birşey sorucam bende 400 watt supply, ASUS H61M-PRO anakart var bu sistemin içinden supply'siz kasa alıp ve anakartı çıkarıp bunları kullansam olur mu ?
  • dasantro D kullanıcısına yanıt
    400 watt power supply yetersiz kalabilir. Sistem 300-350 watt arası çeker fakat güç kaynakları üzerinde yazan değerleri her zaman veremezler. Garanti olması adına yeni power supply iyi olur. Anakartın 1155 pin, verdiğim cpu ise 1150 pin yani anakartı da kullanamazsın. Ama eski bir cpu bulursan anakart iş görür. 3. nesil intel hala piyasada bulunabiliyor. i5 3550, i5 3570 bulabilirsen aynı verimi alırsın.
  • sokratech S kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşşekürler son birşey sorucam önerdiğin anakart sata II ben biraz daha bütçenin üzerine çıkıp ASUS H97M-E alsam uyumlu olur mu ? birde intellipower'ı çok kötüleyenler var onun yerine aynı fiyata wd caviar blue alsam nasıl olur ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasantro -- 28 Ocak 2015; 9:54:26 >
  • dasantro D kullanıcısına yanıt
    Önerdiğim anakart bütçe model ve sata 3 desteği mevcut sarı portlarında. Bu zaten büyük bir artı ya da eksi değil. Ama sen vermiş olduğun anakartı seçersen tabiki daha iyi olur.5. nesil intel işlemcileri de desteklemiş bir sistemin olur. Aynı zamanda usb konnektörü aracılığıyla kasaya usb 3 de çekebilirsin. Vermiş olduğum harddisk green modeli ve sessiz çalışması için tercih edilen bir model. Blue da tercih edilebilir. Hiçbir sıkıntı olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.