Şimdi Ara

Sistem nasıl olmuş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 Bilgi ile sadece konulardan okuyarak ( %80 bjk__murat ın verdiği sistem ) şöyle birşey yaptım. Neleri değiştirmeliyim ? Şuanlık klavye ile monitörden emin değilim. BF 4 vs. oyunları ultrada oynayabilirmiyim düzgün bir fps ile ?
     Sistem nasıl olmuş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alyseiass -- 13 Ağustos 2014; 12:20:09 >

-Uchiha Madara
  • Birde ilerde bu ekran kartını vs. değiştirmek istersem nasıl bir yol izlemem lazım ?

-Uchiha Madara
  • Monitörü DVI çıkışlı modellerle değiştir.

Daha ucuz olan R9 280X'ler var, Toxic ile arada ki farkı kasaya verip, daha geniş bir kasa almanı öneririm.
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Monitörü DVI çıkışlı modellerle değiştir.

Daha ucuz olan R9 280X'ler var, Toxic ile arada ki farkı kasaya verip, daha geniş bir kasa almanı öneririm.

Hocam herhangi bir monitör önerirmisin ? Fiyatı fazla uçuk olmayanlardan. Birde dediğin gibi kasayı büyütüp ekran kartını daha düşük bir model alsam performansda ne kadar düşme olur ?

-Uchiha Madara
  • http://www.vatanbilgisayar.com/215-vs228ne-genis-ekran-led-monitor.html#genel-bakis monitör olarak bunu alabilirsin.

Genel olarak güzel bir sistem. Soğutucuyu hyper t4 yaparsan senin için daha uygun ve iyi olur 88 lira. Ve r9 280x toxic artifact sorunlarıyla ünlü bir kart. Bunun yerine r9 280x vapor-x tri-x / r9 280x vapor-x öneririm.

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-vapor-x-tri-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html /
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-vapor-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Geri kalanı oldukça iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

http://www.vatanbilgisayar.com/215-vs228ne-genis-ekran-led-monitor.html#genel-bakis monitör olarak bunu alabilirsin.

Genel olarak güzel bir sistem. Soğutucuyu hyper t4 yaparsan senin için daha uygun ve iyi olur 88 lira. Ve r9 280x toxic artifact sorunlarıyla ünlü bir kart. Bunun yerine r9 280x vapor-x tri-x / r9 280x vapor-x öneririm.

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-vapor-x-tri-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html /
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-vapor-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Geri kalanı oldukça iyi

Vapor -x tri-x yerine R9 290 Tri-x daha mantıklı değilmi hocam ?

-Uchiha Madara

• quote:

Orijinalden alıntı: Senju Hashirama.

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/215-vs228ne-genis-ekran-led-monitor.html#genel-bakis monitör olarak bunu alabilirsin.

Geri kalanı oldukça iyi

R9 280x vaporx trix ile R9 290 tri-x arasinda 300tl olmasi lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Nasıl?
    9 ay önce açıldı
    Sistem Nasıl??
    11 yıl önce açıldı
    Bu sistem sizce nasıl
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maktül

quote:

Orijinalden alıntı: Senju Hashirama.

quote:

Geri kalanı oldukça iyi

R9 280x vaporx trix ile R9 290 tri-x arasinda 300tl olmasi lazim

İşte onun yerine 300 tl daha az verip 290 tri-x alırım. Monitörü daha iyi alırım daha iyi olmazmı ?

-Uchiha Madara

• logitech g103 kullanyyorum illallah ettim bu klavyeden kimseye önermem,mümkün mertebe logitech in ucuz ürünlerinden uzak durun

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

logitech g103 kullanyyorum illallah ettim bu klavyeden kimseye önermem,mümkün mertebe logitech in ucuz ürünlerinden uzak durun

Hocam keşke nedenide yazsaydın :)

-Uchiha Madara
  • Kasayi z5 plus yap gerisi kalsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu
  • quote:

logitech g103 kullanyyorum illallah ettim bu klavyeden kimseye önermem,mümkün mertebe logitech in ucuz ürünlerinden uzak durun

Bende g103 kullanıyorum gayet memnunum. Fiyatına göre kaliteli bir ürün. Tuşların hissiyatı da oyunlar için uygun. Sen neyinden memnun olmadınki?
  • o aldıgım g103 ün 3 ay sonra tuşları karışmaya başladı,ı ya basıyorum capslock açılıyor b ye basıyorum ## yazıyor örnek vermek gerekirse,gittim garantiye gönderdim 2 hafta bekledim 2 hafta sonra sağlam diye klavyeyi geri gönderdiler,şikayet var com dan şikayet edip bi daha gönderdim bu sefer 2 hafta sonra yenisiyle değiştirdiler,daha değiştirdikleri klavye elime geçeli 1 ay ya oldu ya olmadı ama şimdide şu windows pencere tuşu var onu kitleyen bi tane tuş var bu klavyede özel işte o tuş durduk yere açılıp kapanıyor,bi pencere+d yapıcam 5 kere yapıyorum anca geliyor,bilgisayarımla felan alakası yok şimdi garantiye göndersem 1 ay daha uğraşmak zorundayım
    ayrıca g100s maus aldım onunda sol tuşu hem çift basıyor hemde zor basıyor garantiye göndereli 13 gün oldu hala haber vermıyorlar ne oldu ne bitti bilmiyorum
    lanet olsun gidipta logitech aldıgım güne yeminle bıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 13 Ağustos 2014; 18:48:50 >

o aldıgım g103 ün 3 ay sonra tuşları karışmaya başladı,ı ya basıyorum capslock açılıyor b ye basıyorum ## yazıyor örnek vermek gerekirse,gittim garantiye gönderdim 2 hafta bekledim 2 hafta sonra sağlam diye klavyeyi geri gönderdiler,şikayet var com dan şikayet edip bi daha gönderdim bu sefer 2 hafta sonra yenisiyle değiştirdiler,daha değiştirdikleri klavye elime geçeli 1 ay ya oldu ya olmadı ama şimdide şu windows pencere tuşu var onu kitleyen bi tane tuş var bu klavyede özel işte o tuş durduk yere açılıp kapanıyor,bi pencere+d yapıcam 5 kere yapıyorum anca geliyor,bilgisayarımla felan alakası yok şimdi garantiye göndersem 1 ay daha uğraşmak zorundayım
    ayrıca g100s maus aldım onunda sol tuşu hem çift basıyor hemde zor basıyor garantiye göndereli 13 gün oldu hala haber vermıyorlar ne oldu ne bitti bilmiyorum
    lanet olsun gidipta logitech aldıgım güne yeminle bıktım

Hocam belki problemin bilgisayar ile ilgilidir ben laptop kullanıyorum bir ara sıkıntı olmuştu oyunlarda mausun sağ tıkına basınca ekran 180 derece sağa kayıyordu format atınca geçti.

-Uchiha Madara

• okuduğunu varsayarak yazıyorum "bilgisayarımla alakası yok" ibaresi düştüm görmüssündür,evimde acer laptop ve şuan kullandıgım masaüstü var,2 sindede aynı sorunlar var zaten sorun benım bilgisayarlarım değil logitech in alt seviye 5 para etmez kalitedeki güzel görünümlü ürünleri,a4 tech e hep dandik gözüyle bakardım ama x7 faresi var 1 kere bile üzmedi beni hem aynısından arkadaşıımada aldım tık yok,farenın garantisi bitti sol tuşunu komşunun çocuğu kırdı diye gittim g100s aldım almaz olaydım
    marka kötülemesi yapmak felan istemezdim ama ,büyük konuşmakta istemem bi daha logitech marka hiç bişey almıcam

garanti şeysini yazmıyorum bile adama bişey gönderiyorsun 2 hafta oluyor soruyorsun biz sana bilgi vericez diyorlar sonra ses soluk yok,seri numaraları elimde ama sitesine girince böyle bi seri numarası yok diyor işte görün
    kusura bakmayın biraz sert ve uzun yazdım ama gerçekten beni strese soktu bu logitech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 13 Ağustos 2014; 18:57:08 >

• quote:

okuduğunu varsayarak yazıyorum "bilgisayarımla alakası yok" ibaresi düştüm görmüssündür,evimde acer laptop ve şuan kullandıgım masaüstü var,2 sindede aynı sorunlar var zaten sorun benım bilgisayarlarım değil logitech in alt seviye 5 para etmez kalitedeki güzel görünümlü ürünleri,a4 tech e hep dandik gözüyle bakardım ama x7 faresi var 1 kere bile üzmedi beni hem aynısından arkadaşıımada aldım tık yok,farenın garantisi bitti sol tuşunu komşunun çocuğu kırdı diye gittim g100s aldım almaz olaydım
    marka kötülemesi yapmak felan istemezdim ama ,büyük konuşmakta istemem bi daha logitech marka hiç bişey almıcam

garanti şeysini yazmıyorum bile adama bişey gönderiyorsun 2 hafta oluyor soruyorsun biz sana bilgi vericez diyorlar sonra ses soluk yok,seri numaraları elimde ama sitesine girince böyle bi seri numarası yok diyor işte görün
    kusura bakmayın biraz sert ve uzun yazdım ama gerçekten beni strese soktu bu logitech

Pardon hocam okudum ama bilgisayarımda sorun yok bölümüne dikkat etmemişim. Ne diyeyim kullanan çoğu kişi memnun belki denk gelmişdir. Peki direk garantiye vermek yerine bir serviste kendimiz gösteremiyormuyuz ?

-Uchiha Madara

• dediğinizi tam anlamadım ama benim yaşadığım yerde klavye-fare tamir eden birileri yok mecbur garantiye göndermek zorundayım
    eğer sordugunuz garantiye kendiniz gidip göstermekse onu bilmiyorum-ki zaten bana 800 kilometre uzakta gidip gösterme şansım yok

dediğinizi tam anlamadım ama benim yaşadığım yerde klavye-fare tamir eden birileri yok mecbur garantiye göndermek zorundayım
    eğer sordugunuz garantiye kendiniz gidip göstermekse onu bilmiyorum-ki zaten bana 800 kilometre uzakta gidip gösterme şansım yok

Ne diyim hocam şans yokmuş :)

-Uchiha Madara
  • Tri-x soğutma anlamında daha iyi
    Bir de monitor e2262vw olursa süper olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Amd Fx 8320 , Gigabyte 990XA UD3 , Sapphire R9 280 Dual X , Gskill 8 Gb (2X4Gb) RipjawsX 1600 MHz Cl9 , Seagate Barracuda 1 TB HDD , Sandisk 128GB Standart Sata 3.0 SSD Corsair Carbide 200R 550 W , Zalman CNPS12X , Aoc E2262Vw , Logitech G103 , Logitech G300s , Logitech X530 , Logitech Driving Force GT
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.