Şimdi Ara

sistem nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    cd writer: asus 37$
    floppy 7$
    a4 x-750f 22$
    Aopen h600b-b27 83$
    intel p4d 805 149
    corsair ddr2 667 1gb kit 101$
    samsung 997mb 205$
    sapphire x1600pro 128$

arkadaşlar sistem grafiker için dizilecek. sizce nasıl eksiği-fazlası var mıdır? fiyatlar hepsiburada.com ve mavibilgisayardan.

• RAM Eksik Kalır 2gb Tavsiye Ederim,CD-WR Yerine DVD-WR Tavsiye Ederim Diğer Donanımları Ayrıntılarıyla Yazarsan Daha Kolay Yorumlayabiliriz.
  • sistem gayet güzel ama dvd writer alsan daha iyi zaten arlarında fazla fiyat farkı yok. Bence ram in şimdilik yeter tabi verebilecek fazladan paran varsa 2 gb yap ama o kadarda kendini zorlamana gerek yok ihtiyacın ve paran olduğunda üstüne ekletebilirsin.
  • quote:

hypnertocmacia Tarih 24 Nisan 2006; 16:34:04

sistem gayet güzel ama dvd writer alsan daha iyi zaten arlarında fazla fiyat farkı yok. Bence ram in şimdilik yeter tabi verebilecek fazladan paran varsa 2 gb yap ama o kadarda kendini zorlamana gerek yok ihtiyacın ve paran olduğunda üstüne ekletebilirsin.

Dostum Makine Grafiker İçin Hazırlanıyormuş,2GB RAM Gerekli.
  • dvd writer almayı ilerde düşünüyorum.zaten bu sistemi çıkartırken bile cebi çok kastık
  • almışken direk dvd rw alsan daha iyi olur.boşuna cd rw alma.
    20$ fark vererek dvd rw alırsın.
  • işlemciyi daha kuvvetli tut o seçtiğin işlemci sıradan kullanıcılar için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtopyadan Bu Sistem Nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ewet islemciyi bence biraz artir!!..
    ama kesinlikle dwd-rw al!!..ikinci elde cd-rw ler 20ytl ye bile gitmiyor
  • gayet iyi bır sısten secmıssın de monıtor uymamıs
  • grafik içinse 2gb ram şart

hem artık cd-rw ların devri kapandı dvd-rw almanın tam zamanı arada fazla bir fark yok ileride alırsan ekstra masraf yaparsın eğer bütçen el vermiyorsa temiz bir 2.el düşün ama dvd-rw 'dan şaşma
  • dostum ne saçmalıyorsun ya allah aşkına yok sıradan kullanıcılar için falan diye... bana 805 modeli ile 820 modelinin arasındaki farkları sayar mısın ne kadar çok fark war arada haa?? 820 olanını alıcağına 805'i al yaklaşık bi 120$ cebine kalsın bide güzel bi işlemci soğutucusu aldın mı rahat rahat 3,5 hızında çalıştırabiliyorsun..Bence sistem çok güzel fakat işlemciye soğutucu şart benim tawsiyem 50YTL'lik fiyatıyla Glacialtech Igloo 5700MC'dir.. F/p olarak çok iyi bi üründür..bende arkadaşlara katılıyorum cd-rw alcağına dvd-rw al derim..artık bu zamanda dvd'ye daha çok ihtiyac oluyor..hdd'yi de sata2 ncq alırsın heralde bişi yazmamışsın..Bu sisteme LCD yakışırmış fakat bütçe meselesi tabi..hayırlı olsun...işlemci gayet iyi yalnız soğutucu mutlaka alın derim(daha sonra 930'a falan geçmekte fayda war tabi şimdi bütçe yetmez)..
    quote:

Orjinalden alıntı: yattara 61

işlemciyi daha kuvvetli tut o seçtiğin işlemci sıradan kullanıcılar için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.