Şimdi Ara

ATMOS Kurulumum = ( Denon AVR x2500h ) + ( Magnat MS 5.1.2 set ) + (Optoma HD142x ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
9
Favori
6.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çok detaylı bilmiyorum ama denon x-1200 ve 2200 de detaylı bir arayüz olması lazım daha öncede dediğim gibi pio 9xx li serilerde öyle size tavsiyem frontlar 0 db center ve surroundlar +3 db yapıp deneyin bir orjinal dts ve dolby de avr auto surround modda olmalı fss advence mod tüm sesi toplayıp frontlardan verdiği için hoşunuza gidiyor
  • Sistemde AVR değişikliğne gittim. İlk kurulumda Pioneer VSX-322 vardı. AVR bana yeterli gelse de amazon.de'de ki black friday kapsamında Denon AVR-X1300W indirimini kaçırmak istemedim. O nedenle değişikliğe gittim.

    İlk gözlemlediğim şey Pioneer'ın daha güçlü çalmasıydı. vsx-322 daha yüksek bass'la çalıyor. Sesler çok tok. Denon ise daha yumuşak. Karakter farkı olduğu çok belli oluyor.

    Eski sistemde SUB eksikliği hissetmiyordum ama yeni sistemde "SUB olsa, daha iyi olur" diyorum. Ancak Denon'u tanıyarak daha iyi bir ayar verebileceğimi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun.Güzel günlerde kullanın inşallah.
  • Hayırlı olsun güzel keyifli dinletiler dilerim.
  • hayırlı uğurlu olsun.
  • Merhaba;

    Birkaç gündür Denon'u kullanıyorum. Deneyimlerim şu şekilde (Deneyimler film izlerken "aynı sahnenin tekrarı" şeklinde yapıldı).

    1-) Otomatik kalibrasyon (audyssey) yaptığımda ses seviyesi 35 db civarındayken bile oldukça güçlü geliyor. Ancak bass sesler yok denecek kadar az.

    2-) Audyssey kalibrasyonunu kapatıp, manual setup'a geçince 35 db'de bulunan ses seviyesi çok kısık geliyor. Audyssey açıkken ki ses seviyesine erişmek için +20 db daha ses açmak gerekiyor. Bu durumda ikili konuşmalar Audyssey'deki kadar olmasa da yine berrak. Ancak en büyük fark bass seslerde. Bass'lar kendisini ciddi oranda hissetirmeye başlıyor. Sistemde SUB olmasa da kapının zangırdadığını hissediyorum.

    3-) Manual setup'ı daha bir sevdim. Speraker level'ları ile oynayarak center'ı yükselttim. Bu durumda daha evvel ki amfi ile yaşadığım ikili konuşmaların derinden gelmesi sorununu çözdüm. Şu anda çok memnunum.

    4-) Cihazın kendi bluetooth'unda 3 saniye gecikme var. Yani cep telefonundan youtube izlerken sesi AVR'ye yönlendirirsem video cepte oynuyor, ses 3 saniye sonra geliyor. Çözmedim. Ama tp-link'in bluetooth aparatını analogdan bağlayarak sorunu atlattım. Şu anda bu şekilde problemsiz kullanıyorum.

    5-) İnternet radyosunu çok beğendim. Yerli ve yabancı oldukça fazla istasyon var. Kesintisiz çalabiliyor. Yayın kalitesine göre sesler bazen normal seviyede bazen de gümbür gümbür geliyor.

    6-) Dahili radyosunun çekimi oldukça iyi. RDS desteği var. 56 adet istasyonu hafızasına ekleyebiliyorsunuz.

    7-) Wifi üzerinden ağa bağlarsanız cep telefonundan kendi programı ile kontrol edebiliyorsunuz. Oldukça stabil çalışıyor.

    8-) TV-AVR hdmi arc ayarlarını yaparsanız TV açıldığı zaman AVR otomatik açılır, TV kapandığı zaman da otomatik kapanır. Kapanma olayında isteğe bağlı bir yapı var. Yani TV'yi kapattığınızda AVR'nin açık kalmasını sağlayabilirsiniz.

    9-) Deneyimlerim arttıkça listeyi uzatacağım...

    İyi günler dilerim,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad paylaşımın çok iyi oldu yukaridada yazdığım gibi bende almak istiyorum. Görüşlerinin devamını acil bekliyorum :) aklıma takilan bu garanti olayı. Amazonla yazistim 2 sene garantisi oldugunu kesinlikle bir sorun yasanmayacagini soylediler. Mailde duruyor. Sizinde ayni sekildemi merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testere3506 T kullanıcısına yanıt
    Türkiye fiyatına göre 1/3 oranında bir fiyata satın alınca inan garantiyi düşünmedim. Bozulunca bir tane daha sipariş versem bile hala kardayim :-)

    Siz yine de maili paylaşırsanız çok memnun olurum. Bu konuda soru işareti olan başka arkadaşlar vardır muhakkak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen mail bu

    Amazon.de
    Hesabım Amazon.de
    Müşteri Hizmetlerinden Mesaj
    Merhaba Tayfun Bey,

    amazon Türkiye'ye hosgeldiniz.

    Size telefonla ulasmaya calistim detayli bilgi icin ancak basarili olamadim o yüzden mail yaziyorum.

    Almak istediginiz Denon AVRX1300WBKE2 adli ürünün, Türkiye'de distributorü bulunmaktadir bu nedenle bizden gelen belgeler ile birlikte garantiye gitseniz hic bir sorun yasamazsiniz. Ayrica amazonun tüm elektronik ürünlerden 2 yil garantisi bulunmaktadir. Diyelim ki, 1 yil sonra aldiginiz ürün istediginiz performansi vermiyor ve beklentinizi karsilamiyor bu durumda direk bizimle iletisime geciyorsunuz hemen sizin icin ya ücretsiz bir yedegini gönderiyoruz ya da para iadesini gerceklestiriyoruz. Amazon bu konuda cok hassas ve her zaman ürünlerinin arkadasindadir, müsteriyi hic bir zaman madur durumda birakmaz.

    Bizden baska bir talebiniz veya belirtmek istediginiz bir görüs olursa bizimle her daim iletisime gecebilirsiniz. Size daha kaliteli ve hizli hizmet verebilmek icin her zaman buradayiz cünkü memnuniyetiniz bizim icin cok önemli.

    Umarim size gerekli bilgi akisini saglayabilmisimdir.

    Iyi günler!
    Size yardımcı olabildim mi?
    Evet Hayır

    Saygılarımla,
    Yeliz Atasoy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiymiş. Türkiye'deki meşhur satıcılardan birine, "makul bir fiyat verirseniz ürünü Amazon.de yerine Türkiye'den almayı tercih ederim" demiştim. Bana "Yurtdışından alınan ürünlerin garantisi yok" diyerek Amazon.de fiyatının tam iki katı fiyat teklifi yaptı. Garantisi olmasa ne olacak ki, yukarıda arkadaşın dediği gibi, aynısından bir tane daha alsam bile yine kârdayım. Üstelik çok yanlış bir şey yapmadıktan sonra öyle kolay bozulacak cihazlar değil bunlar.

    Millet artık AVR'leri Amazon.de'den almaya başladı, bakalım önümüzdeki günlerde piyasaya etkisi ne olacak?
  • Hocam merhaba,

    AVR hariç diğer ekipmanlar, hoparlör kablolar vs dahil ne kadar tuttu ve erden aldınız? Mahsuru yoksa öğrenebilir miyim?
  • Teşekkür ederim, sanırım hoparlörleri aynı şekilde alacağım. AVR gelene kadar bir köşede dursunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b@d0

    Teşekkür ederim, sanırım hoparlörleri aynı şekilde alacağım. AVR gelene kadar bir köşede dursunlar.

    Üstad sizin beklediğiniz AVR nedir tercihiniz ne oldu acaba,
  • Testere3506 T kullanıcısına yanıt
    Denon AVRX2300 , tabi Türkiyeden değil muazzam fiyatlara satılıyor burada. Almanyadan gelecek Ocak ayı gibi. Beklemedeyim..
  • Bende kararsız kaldım fiyat uygun şu denon x1300w alsammı almasammı. Amazonda sıkıntı olurmu diye düşünüyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sub'şı performans ile sıb'sız performans arasonda fazla fark hissedemiyırsanız sub çöptür. Front ne olursa olsun. Stradivari dahi kendinin 4'de bir fiyatı rel gibi vuramaz. Sub ayrı bir dünyadır. Her sistemde bence sinemada ilk center sonra sub gelir hoparlör setinde.
  • Testere3506 T kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz. Alın x1300w 'yu. Keyfinize bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avr yi bende senin philips Hdmi kablo ile bagliyorum, ayni cikti kablolar ama avr goruntusu tv de 1280x720p oluyor.

    X1300 de kurcalamadigim yer kalmadi. Tv ye pek bakmadim kablo yuzundendir diye. Bu kablo ile 4k baglanabiliyorsan cok iyi. Baska kablo almaya niyetliydim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, sistemden memnuniyetiniz nedir ? Bende benzer bişeyler yapmak istiyorum sizinde denon 1300 kullanıcısı olarak fikrinizi almak istedim. Bu işlerde yeniyim o yüzden teknik bilgim kısıtlı. Denon 1300 modeli yeterlimi ? 2300 modelinin eksikliğini hissedermiyim ? Kullandığınız hoparlörden memnun musunuz ? Yine forumdan bir arkadaş harman kardon hkts5 önerdi, özellikle fiyatı açısından. Sizce hangi hoparlörü tercih etmeliyim ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.