Sistem bazen açılıyo bazen hiç açılmıyo. Power mı yetmiyo tam anlamadım. Önceden aynı parçalardam bir sistem daha kurdum o da ilk başlarda aynı şeyi yaptı ama sonra düzeldi tamamen. cooler master ın power larının kötü olduğunu duymuştum ama...
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
bu sisteme 500 watt power yeterli başka bir sorun olmalı
sistem 1 sefer açıldı windows 7 kurdum ve şimdi tekrar açılmıyo
sanırım sorunumla tek başımayım kimsenin bir fikri yok :S
açılmıyorda nasıl açılmıyor açıklama yapmamışsınız ki fanlar donuyormu hdd ışıkları yanıyormu anakart bıb sesı verıyormu yoksa hiç güç gitmiyormu hiç bi açıklama yapmamışsın kı
bazen acılıyo bazen acılmıyo olayı nasıl oluyo anlamadım psudan kaynaklı olabilir
bütün parçalara güç gidiyo. ekran kartı fanı dönüyo bütün fanlar çalışıyo. hdd ışıkları da yanıyo. anakart bip sesi vermiyo. bazen bip sesi veriyo o zaman da açılıyo zaten. bir sürü olasılık denememe rağmen. sebep bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: erendy
bütün parçalara güç gidiyo. ekran kartı fanı dönüyo bütün fanlar çalışıyo. hdd ışıkları da yanıyo. anakart bip sesi vermiyo. bazen bip sesi veriyo o zaman da açılıyo zaten. bir sürü olasılık denememe rağmen. sebep bulamadım.
bence 2 olasılık var 1.si güç kaynagın yetmiyor büyük ihtimal bu 2.si ram sorunsalı ram leri tek tek takmayı dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme