Şimdi Ara

Sistem konusunda yardima ihtiyacim var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Takip edemedim indirimleri cok ama hazir 11 kasimdayken ofis icin iki adet bilgisayar toplayayim dedim. Hazir sistemler ilk tercihim olsa da kendim de monte edebilirim. (AMD biraz korkutuyor, pin egmistim bir sefer) Oyun oynanmayacak, sadece isim ile ilgili otomasyon programi, ofis programlari kullanilacak ve 6-7 chrome sayfasi acik oluyor pcde genelde. win 11 kurulacak her ikisine de. Sadece kasa ve icerisindekiler olacak, monitore ihtiyacim yok. ddr4 alinir mi hala, yoksa ddr5 mi almaliyim? butceyi cok yormayacak ama uzun bir muddet de beni idare edebilecek bir sey olsun istiyorum. tum degerli fikirleriniz icin tesekkur ederim.

herhangi bir kisit yok aslinda, uzun vadeli kullanim ilk amacim. yine de kabaca 50-60 civarlari diyeyim iki pc icin toplam. hazir sistemlerden ekran karti cikartilmiyor ama benim ihtiyacim yok. anakarttan alsam goruntuytu yeter. dedigim gibi oyun oynanmayacak.

Sistem konusunda yardima ihtiyacim var.

degerli yorumunuz ve yardiminiz icin cok tesekkur ederim.

Bu ürünler size hitap edecektir donanım olarak iyiler 780m veya 8xxm bir dahili gpu barındıran amd işlemcili sistemler size belli seviyede oyun deneyimide sunuyor bir inceleyin ürünleri...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    SanDisk Ultra 3D NVMe (250 GB)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.