Şimdi Ara

Sistem iyileştirme yardımlarınızı bekliyorum ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 yılında topladığım PC artık yavaşlama + oyunlarda ısınma + fanlardan gelen seslerden rahatsızlık üzerine iyileştirme yapmaya karar verdim...

YAPTIKLARIM...
    1-Ekran kartı = Sistemde MSI gtx 560 II/oc edition vardı ------------------ MSI gtx 680 Lightining ile değiştirdim ....

2- Hard disk = 500gb 7200rpm hdd vardı ------------------------------------ 240gb SSD ekledim....

3- İşletim sistemi = windows 10 pro upgrade vardı ------------------------- SSD ye windows 10 pro temiz kurulum yaptım....

DİĞER YAPILMASI GEREKENLER ?

1- iŞLEMCİ : İ3 2100 VAR -------------------------------------------------- ??? DEĞİŞMESİ ELZEM Mİ YOKSA ŞİMDİLİK İDARE EDER Mİ?

2- ANAKART : MSI Z68A-G43 (G3) ------------------------------------------- ??? DEĞİŞMESİ ELZEM Mİ YOKSA ŞİMDİLİK İDARE EDER Mİ?

3- REM: CORSAIR 8GB(2X4GB) VENGEANCE DDR3-1600Mhz ---- ??? EKLEME GEREKİR Mİ?

Bu konularda pekte fikir sahibi olmadığım için forumda tecrübe sahibi arkadaşlardan doğru bilgiler almak istiyorum ...

Ekran kartı + ssd + temiz windows kurulumu ile sistem baya rahatladı oyun performansları iyi durumda , fan sesleri rahatsız edici olabiliyor ...

PC i ÇALIŞTIĞIM YERDE LOJMANDA KULLANMAKTAYIM... HAFTA SONU KULLANMIYORUM!!!

Kullanım amacım: günlük kullanım(2-3 saat)----oyun kullanım(2-3 saat) ---- film indirme (1-2 saat) max günde 8-10 saat kullanım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorum60 -- 26 Mart 2016; 10:55:32 >

Drmel , Hawk-Claw , Markus Schulz , arasmustafaoglu , grkcm , Takumi , cikitare , black37 , Keanexx , Cr!M!N4L , Frobisher , Bu bir kullanıcı adı , MyReSPeT , lp.papercut , Winston Blue , Yaşayan Canlı , quarters , Degisik Kahya , Dark_Stone_TR , roebenewa , berkke , Gargemelus , yusufahmet16 , dr.halil , TR_LegendOfWar , slckssmz , Grain35 , slajer, Yggdrasil , dunklerpaladin , Kael_ , Blasted35, demirkaanersin , capcup74 , Arthionnn , SchwarzMoto , xVengeance , capcup74 , Leeroy Genghis , mustafa982 , fat33 , DoDoking , anorexia , Crashlone , Psicolog , QarekTyphon , AurumLuna , hsnpyn11111 , Gold D. Roger , Mckenziee , Markus Schulz , Ŀeoп , judge1986 , GuitarxtanbuL , Leeroy Genghis , Kronoss2510 , ExMilitary , Jellal Fernandes , Unshaken Darkness , GuitarxtanbuL , John Constantine

Dr_nike_kaddafi
  • doktorum60 kullanıcısına yanıt
    işlemcin biraz düşük kalmış denk getirirsen bir 35** almak güzel olabilir bu şekilde yeni seri ekran kartları çıktıktan sonra satıp hepsini ddr4 yeni bir sistem toplamak da bir seçenek olabilir

Bir de bilgisayarı hangi amaçlı kullanıyorsunuz ? Belki bir anakart ve işlemci değişikliğine ihtiyacınız olabilir.

Yüksek fan sesi sıcaklık problemi yaşandığının ve de toz problemi olduğunun işaretçisidir.

Kullanım amacım: günlük kullanım(2-3 saat)----oyun kullanım(2-3 saat) ---- film indirme (1-2 saat) max günde 8-10 saat kullanım.... Hafta sonları kullanılmıyor ...

Fandaki sesler mi yüksek ben mi çok hassasım açıkçası bilmiyorum ...

Sistem boştayken belki fan deviri yüksek geliyor ince ayar yapmak gerekebilir ....

2 hafta önce kasa parça eklemeden önce temizlendi ....
    Drmel , Hawk-Claw , Markus Schulz , arasmustafaoglu , grkcm , Takumi , cikitare , black37 , Keanexx , Cr!M!N4L , Frobisher , Bu bir kullanıcı adı , MyReSPeT , lp.papercut , Winston Blue , Yaşayan Canlı , quarters , Degisik Kahya , Dark_Stone_TR , roebenewa , berkke , Gargemelus , yusufahmet16 , dr.halil , TR_LegendOfWar , slckssmz , Grain35 , slajer, Yggdrasil , dunklerpaladin , Kael_ , Blasted35, demirkaanersin , capcup74 , Arthionnn , SchwarzMoto , xVengeance , capcup74 , Leeroy Genghis , mustafa982 , fat33 , DoDoking , anorexia , Crashlone , Psicolog , QarekTyphon , AurumLuna , hsnpyn11111 , Gold D. Roger , Mckenziee , Markus Schulz , Ŀeoп , judge1986 , GuitarxtanbuL , Leeroy Genghis , Kronoss2510 , ExMilitary , Jellal Fernandes , Unshaken Darkness , GuitarxtanbuL , John Constantine

Dr_nike_kaddafi
  • Raminiz fazlasıyla yeterli gözüküyor. Fan sesi muhtemelen işlemci fanından geliyordur. Uygun bir fiyata Cooler Master Hyper EVO 212 alabilirsiniz ya da bütçeniz varsa biraz daha paraya kıyıp Noctua U12 alabilirsiniz daha da sessiz kullanım sağlama amacıyla. SSD almanız çok iyi olmuş bu arada, hayırlı uğurlu olsun.

Şu an tek zayıf halka olarak işlemcinizi görüyorum. Kullanım amacınıza uygun bir sistem kullanıyorsunuz, nice güzel günlerde kullanınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorum60 -- 26 Mart 2016; 14:19:15 >

Dr_nike_kaddafi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem yorumlarınız lütfen
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.