Şimdi Ara

Sistem Guncellemesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
24
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Oncelikle benim sistem su sekilde,

GTX 1070 Founders Edition

I5 6500 Islemci

H110M Pro-VD Anakart

16GB (2x8) GSkill 2133Mhz Ram

-Simdi ben diyorum ki bir sene falan sonra anakarti z170 chipsetli 500-600 liralik bir anakart ile degistirsem, daha sonrada i7 6700k taksam nasil olur? Yoksa hic ellememeli miyim? Bu anakart kac sene idare eder? Bazilari anakarta fazla para vermek sadece ek ozellik almaktir baska faydasi yoktur diyor, iki Ram slotundan baska girise ihtiyacim yok zaten overclock falanda yapmadim daha once. Bu anakartla devam edip sadece islemciyi i7 6700 yapsam nasil olur? Simdiden herkese tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreeogann -- 8 Ağustos 2016; 7:04:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu hic bilgili abilerimiz

• emreeogann E kullanıcısına yanıt
    bence hiçbir şeyi değiştirmene gerek yok. %10 performans artışı için %60 daha fazla para harcanmaz.
    şuan bencmark testlerinde senin gtx 1070 kartının %70 kullanım oranına düştüğünü gördün mü?
    yani işlemci kullanımı %100 olurda gpu kullanımı %70 lerde falan geziyorsa işlemci yetersizliği oluyor demektir böyle bir sorunun yoksa 5 kuruş bile para harcamana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

bence hiçbir şeyi değiştirmene gerek yok. %10 performans artışı için %60 daha fazla para harcanmaz.
    şuan bencmark testlerinde senin gtx 1070 kartının %70 kullanım oranına düştüğünü gördün mü?
    yani işlemci kullanımı %100 olurda gpu kullanımı %70 lerde falan geziyorsa işlemci yetersizliği oluyor demektir böyle bir sorunun yoksa 5 kuruş bile para harcamana gerek yok.

Yok hocam genelde islemci yuzde 75-80 kullanimdayken ekran karti bazi sahnelerde %99, bazen 75-80 falan oluyor ama sanirim grafik kartini cok yormayan sahnelerde oluyor bu 80'e falan dusme. Yani islemciyide cok kullaniyor, ekran kartini cok kullaniyor sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreeogann -- 8 Ağustos 2016; 10:16:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.