Şimdi Ara

SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİNE HALA ÜZÜLÜYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben şuan uni 1 im yeni sınavı bilmiyorum, başvuru tarihi ne zaman =?
  • sosyal kalkmis hali guzel olurdu simdi sadece matematik sorulari degismis oldu ustune sosyal konularini da hafizada tutacagiz.
  • Benden size abi tavsiyesi, zorlanıyor olabilirsiniz ancak bunun sebebi sistemin değişmesi değil sizsiniz yeterli çabayı göstermiyorsunuz. Sadece sistemi bahane ediyorsunuz. Hepiniz sistemin değiştiğini aynı anda öğrendiniz ve aynı gün aynı sınava gireceksiniz. Denemelerde fule yakın yapan arkadaşlarınız vardır onlar yapıyorsa sizlerde yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan duyduğunuzu, sistemin değiştiğini işte söyle oldu böyle oldu vs. kendinizi kandırmak için bahanedir bunlar yapmayın güzel kardeşlerim. Olacak olan sınav belli tarihi belli artık yapacak bişey yok eksiğiniz neyse o eksiği kapatarak çalışmanıza devam edeceksiniz.



    İkinci tavsiyem de denemeleri fule yakın olan arkadaşlarınız ile samimi olun ve rakip olarak onları görün bu sizi, sizin bile anlayamayacağınız şekilde ileriye taşıyacaktır.



    Benim ne okuduğumu merak edenler olacaktır Endüstri mühendisiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yine çalışan kazanır diyorum. Kardeşim sana zorsa diğerine de zor herkese zor. Bir tek sana yapmıyorlar bu sınavı. Herkes eleştirmesini çok biliyor. Ders çalışmasına gelince tık yok. YGS LYS olsaymış 10k yaparmış. Soru aynı sistem benzer sana zor diğerine de zor. Yine yapman lazım. Yapan nasıl yapıyor?
  • Aa sus bakalım RTE en iyisini düşünmustur.Haşmetli liderimiz değişecek dedi değişti bir bildiği vardır aaaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragones99

    Ben yine çalışan kazanır diyorum. Kardeşim sana zorsa diğerine de zor herkese zor. Bir tek sana yapmıyorlar bu sınavı. Herkes eleştirmesini çok biliyor. Ders çalışmasına gelince tık yok. YGS LYS olsaymış 10k yaparmış. Soru aynı sistem benzer sana zor diğerine de zor. Yine yapman lazım. Yapan nasıl yapıyor?

    Yok öyle bi olay işte onu anlamıyorsun sen . Evet ygs lys olsa yapardım 10 k çünkü benim iyi yaptığım edebiyatta 56 soru vardı şu an 24 var matematik 50 soruyken şu an 30 soru . Sosyal 40 tı 20 oldu . Çalışan tabi ki yapar ama şu an çalışanla çalışmayanı eleme durumu çok Az onu anlamıyorsunuz girecektim 10 gün sonra sınavıma paragraf problem kimya biyoloji kafamdan çıkacaktı. Şimdi 4 ay bi yandan bunları unutmamak içincabalarken bide lys bakıcaz . Çalışmama çaba göstermeme falan değil mesele sadece sistemin saçmalığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 25 Şubat 2018; 11:40:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.