Şimdi Ara

Sis farı olmadan muayene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kaldırıma çarpma sonucu sol ön tampon kırıldı. onarım yapıldı ancak kırılan sis farı pahalı olduğu için eskisinin kapağı takıldı ve çalışmıyor. acaba bu şekilde muayene sorun çıkarrı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Önceki aracım Kia Rio Sedanda sis farı bölümünde orijinal olarak gündüz farları vardı. Bu hafif kusur ile geçmişti. Saçma ama böyle yani.

• Geçen hafta muayenede beklerken aracımın aynısı gelmiş görünce bir inceleyeyim dedim. Aracın tampon alt kısmı kırık ve sis farı da yok diğer taraftaki duruyor. Muayeneden geçti mi bilmiyorum ama sis farı eksik geleni gördüm. Bile bile lades demezler herhalde.

Ben de bir saçmalık yaşadım. Uzun farlarım kalıcı şekilde yanmıyordu elle kolu sürekli çekili tutmak gerekiyordu. 15 yıldır da böyle. 2 sene önceki muayenede de öyleydi ve geçmişti. Bu sefer muayenede ağır kusur verdiler. Sonuçta yanıyor mu yanıyor. Uzunları yakıp gitmem zaten çok nadir de selektör yaparım.

2 muayene önce de adam geldi maalesef geçmedi dedi. Dedim neden. Dedi ruhsatta 4 kişi yazıyor ama arabada 5 kemer var. Dedim ruhsatı ben mi verdim 2007 de aracı aldığımızdaki yazan neyse o. Ağır kusur verdiler ruhsatı gittik yeniledik. Onda da ruhsat ilk veriliş tarihini bir ay ileride yazmışlar. Ceza vs sorgulamak için girince ruhsattaki tarihle olmuyor. Şimdi onu desem yine ruhsat değiştir bilmem ne.

Bir sene de orijinalde camlar koyu film felan yoktu. Camda film var yazmışlar. 4 sene önce gerçekten de film kaplattım 2 muayenedir filmleri yazmıyorlar.

Kasıtlı olarak kusur listesi yayınlamıyorlar. Her sene birşeyler ağır kusura, ağır bazı kusurlar hafif kusura dönüyor. Millete işkence. Başka birşey değil.

Aracın 5 kişi olup ruhsatta sadece yolcu sayısı olan 4 kişi yazması ile nasıl bir ağır kusur olabilir aklım almıyor.

• Hiç sis farı olmayan arabalar var.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Sis farı hiç yoksa sorun yok. Var olup kısmı yanıyorsa o asıl sorun. Adamlardaki mantık şu :

Bir sis farı var diğeri yerinde yok ve olan da lambası yanıyorsa güzel.

İki sis farı da yerinde ama biri yanmıyorsa sorun

İki sis farı var ikisi de yanmıyorsa o da güzel.

Garip bir olay.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.