Şimdi Ara

Sırttaki Sivilceler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
64.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır sağlığım çok şükür yerinde ameliyat oldum ve yaradan utanıyorum açıkcası.Yaşım 16 bu sefer kendi isteğimle esnetik ameliyatı yaptırcam oraya.2 sene kaldı.18'de yapıyorlarmış,çünkü vücudun gelişme dönemindeyim tam kemikler felan tam 18'de oturuyor.
  • Them öncelikle estetik cerrahtan çok piskolojik yardım alabilirsin diye düşünüyorum sakın yanlış anlama beni anladığım kadarıyla yarayı kendine sorun haline getirmişsin her insanın çeşitli kusurları vardır hem sen şanslısın ki geçicek bişiy senin ki
  • piskolojik yardımla alakası yok zaten doktorda dedi t-shirt le gir dedi ama yok dedim.yani karakterimde var benim bu en ufak bişey olsun mesela berber saçımı kötü kestiğinde bir müddet şapkayla dolaşırım.bu benim karakterle ilgili aslında.
  • bide diş sorunları olan insanları düşün hiç gülemezlerdi ya da kepçe kulaklıları ya da anormal boy sorunları olanları o yüzden hem şükret hem o insanları örnek al =)
  • bende de cok var.her dusa gırdıgmde derıyı soyarcasına keselıyorum.elım yettıgı kadar
  • Ben de bir ara çok kola ile çiğdem tüketiyordum. Sırtım mayın tarlası gibi olmuştu. Abur cuburu bırakınca geçti..
  • Sanırım bunun abur cuburla ilgisi yok! Ben bu tür yiyecekler yemediğim halde sırtımda sivilce var ve rahatsız oluyorum. Görüntüsü bunda en büyük etken. Ama yüzümde çok nadir çıkar.
  • Birde eğer ki jiletle traş olmayın sivilce yapıyor dediler ben inanmadım ama jiletle yaptıktan 1 gün sonra yüzümde bazı sivilceler çıktı doğruymuş..
    En iyisi makina ile traş olmak Kaç haftadır takip ediyorum çok az çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: korver

Sanırım bunun abur cuburla ilgisi yok! Ben bu tür yiyecekler yemediğim halde sırtımda sivilce var ve rahatsız oluyorum. Görüntüsü bunda en büyük etken. Ama yüzümde çok nadir çıkar.

Bu durum insan vücudunun yağlı olup olmamasıyla ilgili bildiğim kadarıyla yani vücut yağa doymuş ise yediğin herşey sivilce olarak atılmaya çalışılır ama insandan insana da fark eder

Mesela kimi insana çekirdek hiç dokunmaz ama ben bi paket yediğim anda bidaha ki hafta boyunca
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet

quote:

Orjinalden alıntı: korver

Sanırım bunun abur cuburla ilgisi yok! Ben bu tür yiyecekler yemediğim halde sırtımda sivilce var ve rahatsız oluyorum. Görüntüsü bunda en büyük etken. Ama yüzümde çok nadir çıkar.

Bu durum insan vücudunun yağlı olup olmamasıyla ilgili bildiğim kadarıyla yani vücut yağa doymuş ise yediğin herşey sivilce olarak atılmaya çalışılır ama insandan insana da fark eder

Mesela kimi insana çekirdek hiç dokunmaz ama ben bi paket yediğim anda bidaha ki hafta boyunca

Vücudun yağa doyması ile kasdettiğiniz şey ne? Kısacası kilolu olmak mı? Eğer öyle ise boyum 1,82 kilom 62,
    yani zayıf olarak nitelendirilecek gruptayım.

Çekirdek çok fazla yemem ama çekirdeğinde sivilce sorunlarına neden olabileceğini duymuştum. Eğer oluyorsa da çok fazla yemem.

• Hayır yanlış anlaşıldım vücudun yağlı olması deri ile ilgili genellikle ergenlik döneminde rastlanır bu duruma deride ki yağ salgılayan maddeler üst kısımda bulunarak sivilceleri oluşturur sivilce olmasa bile deri sürekli yağ sürmüşcesine kaygan ve parlak görünür saç gibi düşünebilirsin yağlı saç gibi

Sırt sivilceleri gözeneklerin tıkanmasından oluşabilir diye duymuştum
  • sivilcelerin uç tarafı kanlı ise kan topaklanmasıdır o abimde de var.
  • aynı sorun bendede var doktora gittim bi ilaç nerdi bide sabun ama iyi yııknmayınca geçmiyo bide hapları almadım.
  • benim de sırtımda var hep oynuyorum ya nolcak bilmem
  • yüzünde cıkmayanların sırtında felan cıkar sırtında cıkmayanlarında genelde yüzünde cıkar benim omuzlarımda var biraz ellemiyorum gecti gerci yüzümde cok sükür hic cıkmaz kardeşiminde yüzü tarla gibi valla ama vücudu pürüssüz acaba böyle bişey olabilir mi benim gördüklerim hep böyleydi yani yüzde cıkarann sırtta cıkarmaz sırtta cıkaran yüzde cıkarmaz gibi bişey olabilir mi ? hem yüzünde hem sırtında sivilce olan varmı
  • Sivilceler 12-18 yaş arasında sık görülen bir problemdir, bu yaş grubunun %80 inde az veya çok sivilce vardır, yaş ilerledikçe de kural olarak azalırlar, ancak fazla ve büyük sivilceleriniz varsa mutlaka bir dermatoloji uzmanına görünün. Ayrıca sivilcelerin yiyecekle ilgisi yoktur bu halk arasında yanlış bilinen bir olaydır, sivilce derinizdeki yağ bezlerinin bir hastalığıdır, yağ bezi olan her yerde sivilce olabilir, yüz, boyun sırt aklınıza neresi gelirse, ayrıca sadece bir bölgede olacak diye bir kural yok, hem sırtınızda hem yüzünüzde hem de göğsünüzde olabilir, sivilceler konusunda doğru bilgilere ulaşmak istiyorsanız aşağıdaki linki dikkatlice gözden geçirin
    http://www.sivilcelerim.com/

• suratımda 1 tane bile sivilce yok ama sırtımda omuzlarımda falan 10 15 civarı var
    normal bir durum hemen hemen herkeste var ben de bile var
  • aldıgın gıdalara dıkkat etmelısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

aldıgın gıdalara dıkkat etmelısın

Sivilcelerin gıdalarla direk olarak ilişkisi yoktur. Halk arasında yanlış bilinen bir olaydır bu, aynı sivilcelerin karaciğer bozukluğundan kaynaklanması gibi bir şehir efsanesidir. Gerçekte böyle bir durum yoktur.
  • cıkolatanın cok sıvılce yaptıgını soyluolar ne derece dogru bılmıoyrm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.