Şimdi Ara

Şırnakta 9 Pkklı Öldürüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş

Şırnak’da devam eden operasyonda;
    - dokuz bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 50’dir.),
    - 14 el yapımı patlayıcı imha edilmiş (Operasyonda, toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısı 78’dir.),
    - dört adet Kaleşnikof piyade tüfeği, üç adet av tüfeği, 55 adet el yapımı patlayıcı, bir adet el bombası, 471 adet Kaleşnikof fişeği, 125 adet Biksi fişeği, üç adet Kaleşnikof şarjörü, iki adet roketatar mühimmatı, 50 kg amonyum nitrat, üç adet keskin nişancı dürbünü, iki adet tabanca, iki adet gaz maskesi, altı adet hücum yeleği, muhtelif yaşam malzemesi (100 kg kuru fasulye, 50 kg mercimek, 200 kg un ,170 kg şeker,10 kg çay) ele geçirilmiştir.

http://www.tsk.tr/4_olaylar/4_2_onemli_yurtici_olaylar/onemliyurticiolaylar.html

• Beter olsunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şüphesiz o (Kur'an) sen ve kavmin için bir şereftir (veya öğüttür). Ondan sorumlu tutulacaksınız. (43/Zuhruf: 44)

İstikbal göklerdedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grayscale

Beter olsunlar.

öldür öldür bitmiyor soysuzlar, tüm dünya arkalarında çünkü

Orijinalden alıntı: atabey_sahabettin

quote:

Orijinalden alıntı: Grayscale

Beter olsunlar.

öldür öldür bitmiyor soysuzlar, tüm dünya arkalarında çünkü

En önemlisi sizinkiler sözde "Çözüm Süreci" ayağına palazlandırdılar bunları. Şehirlere falan indiler, yığınak yaptılar falan. Sen söylemeyi unuttun farkettim. Ben belirteyim dedim. Eskiden kırsalda mücadele ediyorduk. Artık şehirlerimizde mücadele ediyoruz. İnşallah hepsinin kökünü kazıyacağız.

Evet o da var. Zamanında Beşir Atalay açıklamalar yapmıştı "HDP'nin önünü açtık, onlara rol verdik" diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 24 Mart 2016; 23:33:25 >

• Ambarad kullanıcısına yanıt
    Hocam meclisi de unutmayalım. Oraya kadar geldi münafıklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.