Şimdi Ara

ŞIRNAK'TAN BİR MEKTUP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ELİMİZDE OLANLARDAN ZİYADE, BAKASININ DA ELİNDEN ÇIKARMAYI DÜŞÜNDÜĞÜ ŞEYLER VARDIR MUTLAKA KOMŞU ,EŞ-DOST,AKRABA, AKLINIZA KİM GELİYORSA SORUN

NASIL OLSA TARİH KONUSUNDA SINIR YOK ,HER ZAMAN OLABİLİR BU DESTEK UNUTMAYALIM
  • arkadaşalar bası larımıs kargoya vereceğimis parayı bi kitap alıpğ gönderiris diyorsaşöölede yapabiliris
    o tarafa gidecek bi otobüs firmasıylada konuşabiliris ne dersinis
  • kargoya 10 lira fazla veririm daha iyi,onların çoğu 1 kilo toz bir otoboscu...
    quote:

Orjinalden alıntı: öslem

arkadaşalar bası larımıs kargoya vereceğimis parayı bi kitap alıpğ gönderiris diyorsaşöölede yapabiliris
  • valla kaptan ben bilmiyorum ben kargoyaveririm ama arkadaşalara seçenek olsun diye söledimm
    quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

kargoya 10 lira fazla veririm daha iyi,onların çoğu 1 kilo toz bir otoboscu...
    quote:

Orjinalden alıntı: öslem

arkadaşalar bası larımıs kargoya vereceğimis parayı bi kitap alıpğ gönderiris diyorsaşöölede yapabiliris

• web siteleri de var

http://www.nazmiyedemirelkml.edu.tr.tc/

Tel:04862166375 bu da telefonları ve adresleri:
    . Sitede öle diyo.

http://geocities.com/nazmiyedemirel_kml/iletisim.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_var_ne_yok -- 16 Nisan 2007; 16:15:37 >

• ONLARIN İSTEDİĞİ SADECE KERMESDE SATILACAK IVIR ZIVIR DUYARLI OLALIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: yabangülüm

ONLARIN İSTEDİĞİ SADECE KERMESDE SATILACAK IVIR ZIVIR DUYARLI OLALIM

valla ben etekçiyim etek satarlar herhalde
  • TABİKİ mavim1974
  • bu topic ayakta kalamalı arkadaşalar

• Üşengeçlikten kaçınalım! Evimizde, işyerimizde "ıvır zıvır" diye adlandırdığımız ve ordan oraya savrulan eşyalarımızı gönderelim. Kimse vereceği kargo parası ile fakirleşmeyecek. Hatta kargo firmasının müdürü ile konuşsanız "İç Haberleşme*" yazıp ücretsiz bile gönderirler.

*İç Haberleşme : Kargo firmalarında, farklı 2 şube arasında gönderilen dosya veya paketlere verilen ad. Firma kendi içinde gönderdiği için ücretsizdir.
  • heyt be kulübümüze bak be

hepimiz burdayız....

başta yalın kılıç kulüp liderimiz mavim...

mesajı aldım ben de bakıyorum lazım olmayan bişey var mı diye ama... bi çok şey lazım değil sayılabilir...

anlamadığım bu arkadaşlar atıkları değelendirip yeni süsler falan mı yapacaklar...

ya ben satacaklarsa bi takım bardak falan göndersem

bi de varya hangi kargoyla gönderdiğinizi söyleyin ben bi daha o katgoyla iş yapmayiim... malum şirketin arabaları atık kumbaraları gibi kokacak

neyse şaka bir yana kampanyaya hep destek tam destek

• Mayıs'da inşallah oraya gideceğim...
  • UP
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.